|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה,
שלשום רכשתי אבקת חלבון m5 מטריקס של חברת סינטרקס בטעם קרם עוגיות. בכל מקום ששמעתי, ובכל הביקורות שקראתי נאמר שזוהי אחת החברות האיכויותיות ושהאבקה שלהם (ובפרט העוגיות) היא בין הטעימות ביותר שיש. העניין הוא ששתיתי כבר פעמיים סקופ עם כ250 מ"ל מים וזה פשוט לא טעים..ממש לא טעים. אני בן אדם שאוהב לאכול הכל, מה גם שהשתמשתי בגיינר בטעם עוגיות כחודשיים והוא היה נהדר, אבל הטעם של האבקה הזאת הוא פשוט מוזר..וגם הריח לא מעורר חשק. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי קורה לפעמים באבקות שזה ככה וצריך להחליף? או שהטעמים בין גיינר לאבקת חלבון ממש שונים? חשוב לציין שהתאריך הוא עד 2015.. תודה רבה לעונים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: דופק ת'ראש...
חדר כושר: אורלייף
|
![]() אין שום בעיה
לא טעים לך? תמכור לחבר/מישהו מהמכון אישית סיימתי 3 שקים קרם עוגיות והיה סבבה אבל זה רק דעתי
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אבקת החלבון m5 היא אחת מאבקות החלבון האיכותיות והטובות שהגיעו לארץ ועניין הטעם הוא דבר אינדיודואלי.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב שהאבקה לא תקינה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: דופק ת'ראש...
חדר כושר: אורלייף
|
![]() אתה שואל ברצינות?
כי לא טעים לך אז משהו באבקה לא טוב? תחליף טעם/חברה וזהו.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן..מוזר לי שאני בתור בן אדם שאוהב לאכול הכל, והתנסיתי גם בעבר בגיינר והיה לי מאוד טעים, לא אוהב אבקת חלבון שאין בן אדם ששאלתי אותו לגביה ואין תגובה אחת באינטרנט שאומרים שהיא לא טעימה..לא מבין את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לגבי המוצר ממליץ לך פעם הבאה ללכה על טעם בננה או שוקו חלב זה טעמים במיוחד השוקו שבחיים לא נתקלתי במישהו שלא אוהב אותם . עוד דבר אולי תנסה להשים פחות מים או להשתמש בחלב יכול להיות שזה יוצא לך דליל אבל כמו שאמרו כל אחד והטעם שלו .
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סינטרקס מטריקס תפוז | אופטימוס_פריים | תזונה ותוספים | 8 | 04-09-13 11:30 |
אבקות חלבון סינטרקס | RuNN12 | תזונה ותוספים | 3 | 04-01-11 17:44 |
חלבון "משולב" לעומת חלבון "רגיל" סינטרקס | BigWolf | תזונה ותוספים | 3 | 27-09-10 16:40 |
במה לערבב את הניטרוס של סינטרקס ? | yanivos | תזונה ותוספים | 1 | 04-08-10 21:04 |