|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() הפוסט הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה לפורום.
העיפו את מר קקי הזה. |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח איזה דיביל המר נוס הזה.. דיבר בשקופיות כאילו שהוא בחנות שלו... פשוט סרט
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה אחרונה-מושתל של חברה מתחרה
|
![]() ברוך הבא למועדון אחינו
אני חושב שצריך להקים מועדון לנפגעי ספורטפארם חחחחח. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שף
חדר כושר: life&finess
|
![]() איזו מדינה? לא יאמן ....אין על ישראלבודי תותחים.......
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה מה קורה, מזניחים את הפוסט הכי חשוב בפורום?...
מה קרה, השירות של ספורט_____ השתפר?... או שהתמכרתם ל-Whey Tropin שלהם?... :-) |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה חשוב בהכפשה של חברה אחרת בדיוק?
|
![]() |
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() האמת שפה אני מסכים איתך...אין סיבה להמשיך הנקודה הובהרה
ננעל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי לקוח שלהם בעבר ואני ממש לא מסכים איתך!!לפחות החנות באשדוד מתנהלת כמו שוק ככה שלכל לקוח יש מחיר שונה ואף פעם לא שמעתי על מחיר אחיד.תאמין לי שזה מעליב לשמוע מחבר טוב שהוא קנה את אותו המוצר בכמה עשרות שקלים פחות ממני...למה אני בתור לקוח קבוע צריך לבייש עצמי ולפתוח את זה בפני המוכר?בכל אופן השוו לי את המחיר אבל כיום המחיר זול יותר פה בישראלבודי.לא רק שאני מקבל מחיר יותר טוב אני גם יודע שאני לא צריך להתעסק בלבקש מחיר זול יותר כי פה הוא אחיד.מספיק פעם אחת כדי לדעת שדפקו אותך בשביל שלא תחזור שוב על אותה הטעות ואני כמו הרוב כאן לא יחזור לשם...
|
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
אבא שלי מנהל אותה! הא! יש מקום יותר זול מישראלבודי! אבא שלי מכר לי בממממשש זול! נו באמת
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב אחי,אם המחיר שם יותר זול אז איך אתה מסביר את זה שהם היבואנים של מוצרי אופטימום(יבואנים!) שגם ברגע זה נמכרים במחיר גבוה יותר מאשר בישראלבודי?זה באמת לא מובן לי...מישהו אמר יבואן?מישהו שמע "חיסכון בדמי התיווך"?משום מה הגעתי אליהם בעקבות תיוג בפייסבוק והתחייבות למחירים שצויינו שם אבל יצאתי בהרגשה רעה ובידיים ריקות ושלא אדבר על הזמן היקר שלי.בקשר למחירים שהם פרסמו על צמפיון וסיינטרקס אני בכלל לא אגיב כי התלונות של האנשים שמעליי כבר אומרות הכל. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מכיר את המנהל משמרת והוא עושה לי מחירים אני מדבר מתוך נסיון ולא מתוך אינטרס או בגלל שזה פורום של החנות של ישראל בודי אז אני יגיד " ישראל בודי יותר זולים" אני אומר תאמת שלי יכול להיות שמישהו מכיר משהו אחר וזה בסדר, אני בא לחנות מבקש מוצר מקבל מחיר ולוקח לא מתקשקש עם המוכרים שידחפו לי מוצרים. מה גם שאני קונה בסניף ברחובות. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה פספסתם את הנקודה העיקרית שבפוסט הזה. כשאני הייתי אצלם לא היה להם שום היצע אחר חוץ מהמוצרים שהם מייבאים בעצמם, ככה שהם יכולים להמשיך למכור מוצרים ספציפים בשביל האינטרס הכלכלי שלהם. מה שבטוח, על תאוות בצע ושקרים משלמים במוקדם או במאוחר...
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() martialarts התשובה נימצאת בשאלה שלך,תריך חיפוש ואתה תמצא את זה. לפי החוק אפשר לתבוע מהם את המחיר שמצויין בפרסומת הזאת
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |