|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שאני מבין הכל ומבין מצוין. מי שלא מבין הם אנשים שלא יודעים לעשות את ההפרדה בין מיינסטרים לבין פורום נישה, או גרוע יותר: אנשים שנכנסים לפורום נישה שמוגדר ככזה, ומשתלחים בקהל שלשמו נוסד הפורום הזה. אתה לא תראה אותי "מדבר על פיתוח גוף כאילו זה כדורגל", בקרב אנשים שלא קשורים לתחום, כי אני יודע היטב שזה לא מעניין אותם. אבל כשאני מנהל מקצועי בפורום פיתוח גוף תחרותי, על מה אתה רוצה שאני אכתוב על אייל גולסה הפאתטי? ישנה קהילה קטנה שאוהבת את התחום הזה, ומגיעה לה הפינה שלה, שבה הנושא יקבל יחס רציני. מי שזה לא נראה לו יכול ללכת לראות את אייל גולסה מנסה לעבור קונוס ולא מצליח, זה בסדר גמור, אבל רעבאק בשביל מה להפריע?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שבילדינג לא כל כך רחוק משאר ענפי הכוח בסופו של דבר. בכל מקרה, מה שאני אומר, שאתם כנראה מפספסים את התפיסה של הציבור את הבילדינג.. וברוח הדברים שנאמרו בעמוד הזה: רוב האנשים מעדיפים להיות רזים וחטובים מאשר שריריים, זה גם הרבה הרבה הרבה יותר קל להשגה וזה גם מה שנתפס כ"נורמלי" נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 17-03-11 בשעה 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי- האם כעיתונאי בעל הבנה ונסיון בתחום ניסית עד כה לפרסם כתבה בעיתון בעל תפוצה ארצית על התחום על מנת לגרום לאוכלוסיה הרחבה פחות להירתע? הכוונה לכתבה שלא תתמקד רק במספר הביצים בארוחה או בתופעות הלוואי של שימוש בחומרים? הגיע הזמן שאנשים יבינו שמדובר לרוב בתחביב לגיטימי שהוא גם דרך חיים. (שאלה רצינית, לא מקנטרת)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() העניין הוא שהמנדט שלי כעורך עיתון אזורי וכתב רדיו לא ממש מגיע לטיפול בנושא הזה.
כמו כן, צריך לזכור שרוב הציבור אינו מעוניין לרדת לכאלה רזולוציות, ואני לגמרי מבין את זה. הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי זה שאני טרחן. אני גם לא חושב שכולם צריכים להבין את כל האספקטים של הענף, כמו שאני לא מבין הרבה במקצוע של אחי - שהוא מטפס הרים מקצועי בעל שם עולמי. מצד שני אני יודע לכבד את מה שהוא עושה, והציפיה שלי היא שאנשים יידעו לכבד את מה שאני עושה. להגיד ש"זה לא מעניין אף אחד", זה קשקוש והכללה. 90 אחוז מהחברים שלי בפייסבוק הם מהתחום, אני פעיל באתר רק חודשיים ויש כבר יותר מ 300 כאלה, כך שיש פה קהילה, ואולי אפילו קצת יותר גדולה מאשר חושבים. תסתובב איתי יום אחד בקיץ, ותראה שעוצרים אותי עשרות פעמים, בכל מקום כדי לשאול ולהתעניין. הם אולי לא רוצים מרשמים לסייקלים, אבל הנושא בהחלט מושך רבים, והם לומדים לכבד אותך. מה שכן, יש לי טור אישי בעמוד הראשון של העיתון, ופעם אחת פרסמתי כמה מילים על סטאס. היו תגובות יוצאות מהכלל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה באמת לא כזה דבר לא ידוע כמו שעשו מזה.. היום כל בן אדם שלישי בחדר כושר יודע מזה פיתוח גוף וחלק גדול מהם יודעים קצת יותר ממי זה אלי האנה ולאכול הרבה חלבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() יש גם כמה אנשים שמצליחים להרוויח כסף מהתחום, לפחות מהנלווים שלו, וכך לממן לעצמם את התחביב.
להגיד שרק מפסידים, גם זה הכללה. הכל תלוי גם בגודל השוק, אחרי הכל אנחנו מדינה קטנטנה. ברור שבמעצמה כמו ארצות הברית נפתחות המון אפשרויות, זה לא הוגן להשוות בכלל.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק בארץ כמו שלנו זה יכול להיות ככה
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() יש מישהו שבאמת יכול להגיד "מגעיל" על זה:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]()
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך
|
![]() כן זה מגעיל לדעתי . זה עניין של טעם ואין מה להתווכח על זה ..
תראה , כל דבר שהוא too much זה כבר לא יפה . ואנשים לא אוהבים את זה מה לעשות .. במיוחד בחורות . אני לא אומר שצריך להיות כמו הדוגמנים השחיפים האלה עם ההיקף 37 וקוביות פשוט לא להגזים עם זה כי זה מאבד מהיופי .. כל דבר מאבד מהיופי כשזה יותר מדי :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() בדרך כלל מי שאותם אנשים מכנים "מגעיל" זה את המפתחי גוף (סייקליסטים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עמית הבאדיבילדר מס 1 בישראל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר להגיד מגעיל על משהו כזה
http://www.google.co.il/imgres?imgur...1t:429,r:5,s:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זה אולי יפתיע אתכם, אבל יש גם אנשים (שאת עצמי אני משייך אליהם) - שהאימון בשבילם הוא מהנה פחות או יותר (אם לא יותר) מהתוצאה עצמה. כאילו בתאכלס, לעומת הרבה סוגי אימון שסוחטים ממך את כל המיץ ויכולים גם להפחיד ולהלחיץ אותך בגלל רמת הסיכון שלהם - אימון משקולות זה די כיף. צריך רק למצוא את באר המוטיבציה הנכונה. זה לא שאין מספיק אנשים שמתאמנים ביחס למדינות שבהן הענף יותר מפותח, זה נטו שהענף ברמה המקצועית סובל מחוסר הכרה מוחלט, כמו הרבה ענפי ספורט בארץ לצערי. אם כי כן, הייתי אומר שיש גם בעיה קלה של חוסר חיבור טבעי לפעילות גופנית בארץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ניגרי צר לי לבשר לך - אבל אתה חי בסרט. אני לא נגד בילדינג ומאוד אוהב ומתעניין, אבל חד וחלק בחורות לא אוהבות את זה, (חוץ מכאלה שיש להן פטיש, אבל זה בכל תחום) גם את החטובים... ולא, לא בגלל ההתעסקות...
דיברתי עם לא מעט בחורות שאוהבות בחורים קצת שריריים אבל שזה מגיע אפילו לקצת גדול מדי זה ממש מחליא את הרוב המאוד גדול שלהן.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() על טעם ועל ריח...
יש אנשים שאוהבים גדול יש אנשים שאוהבים קטן. לי אישית נראה שהרוב לא אוהב את המראה שיש לבילדרים, גם אם אחוז השומן שלהם נמוך
![]() |
#20 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() אביב,
רק כדי שתבין כמה ימאגישי רחוק מלהראות כמו מה שנשים אוהבות, קח למשל את הדוגמנים של חברת האופנה אברקרומבי, אחת החברות המצילות בתחום אם לא המצליחות ביותר. היא משלמת לדוגמנים(שחיפים מאוד אגב) לעמוד בלי חולצה בתוך החנות... כאילו כמעט בלי שריר ועם אחוז שומן יחסית נמוך... ובנות חולות על זה! הנה דוגמאות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות של עמית ספיר לקראת אליפות אירופה | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 32 | 23-04-09 18:18 |
תמונות של עמית ספיר | YOSI111 | גלריות הגולשים | 16 | 06-06-08 14:38 |
תמונות - עמית ספיר 9 לפני תחרות | meni32 | פיתוח גוף תחרותי | 62 | 28-01-08 13:55 |