|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
DOUGH ! אני מרגיש כמו הומר סימפסון ,קראתי את ההודעה שלו לא נכון חח
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי על מה אתה מדבר? לפרוש? מה קרה לך? מה עם כל התוכניות שלך?
זה רק מכשול קטן אל תיתן לזה להפיל אותך ![]() גם אם אחרי שתבדוק לעומק תגלה שאסור לך לעבור X חלבון ביום, גם אם תישאר תקוע זה לא כזה אסון בכלל אתה עצום ותדע שהגודל שלך זאת המטרה הסופית שלי ושל הרבה אנשים!
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() אליאב קטן עליך אחי.. אל תפרוש אנחנו עוד צרכים להתחרות שחכתה חחח
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אליאב אתה יכול לציין בדיוק מה מדאיג אותך בבדיקת דם ?
תפרט איזה בדיקה דם עשיתה ואים אתה יכול תפרסם אותה פה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אליאב, נחשפת... לא ידעת שסטרואידים דופקים את הכבד?
סתם, אז יש לך תפקודי כבד לא טובים, ביג דיל... זה לא שאתה הולך למות או משהו. לך לרופא, תתיעץ איתו. גם לי היו תפקודי כבד לא משהו, הרופא לי אמר שלמרות שזה לא בנורמה, זה לא משמעותי בכלל. חוץ מזה, יש אנזימים מסויימים שמשתחררים בזמן אימון. נראה לי זה Alt או Ast
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() אליאב אחי אל תפרוש, תעשה הפסקה.. ותתייעץ עם עוד כמה מומחים אבל כאלה שבאמת מבינים, מה צריך לעשות וכדומה.. ואני מקווה שתצליח לעבור את המסוכה הזאת. אבל תדע שלרוב האנשים לא הולך חלק
![]() |
#11 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() אליאב זה סתם חרטה גם ה Ast שלי גבוה (58) ואצל גלעד גבוה הבילירובין וה Alk ויש לי עוד חברים שלא מתאמנים כמוני וכמו גלעד, כלומר חובבנים שעושים הרזיה שיש להם תפקודי כבד גבוהים אל תייחס לזה כל חשיבות. התייעצתי עם רופא בנוגע לזה הוא אמר שכנראה אמרתי משהו מקולקל חחחחח אז אני מבין לא לקחת אותו ברצינות. מה עוד שכעבור 3 חודשים עשיתי עוד בדיקה וזה עלה ל 60 אז כנראה שזה תוצר של אימונים ותזונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() אז למה אתה מגיב סתם?
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אממ אתה יכול להתייעץ עם גיל אני בטוח שהוא ימצא בשבילך פיתרון
על כל ההשקעה הזו אם תפרוש אתה תצא פשוט איך נאמר את זה בצורה יפה ? , לוזר! בענף הזה נופלים הרבה , יש הרבה הפתעות והגדולה של בן אדם זה כוח סיבולת וידיעה להשתקם ולראות ולמתוח את הכוח רצון שלך ונכון אולי התהליך מסריח אבל בסופו של דבר רק התוצאות מביאות סיפוק ענק ונותנות את הכוח להמשיך הלאה , מאחל לך רק הצלחה ובריאות , מה גם תתיעץ עם כמה רופאים ולא עם אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב אתה לא נראה לי בחיים תפרוש, השקעת יותר מידי ואתה אוהב את זה יותר מדי.
וכמו שאמרו אל תסיק מסקנות, לך לרופא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שאתה כשאתה אוכל מלא חלבון זה לא כל כך בריא, אבל זה לא סוף העולם תתיעץ עם כמה רופאים בקשר למה מותר מה אסור לך ומה כדאי ויהיה בסדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() די כבר כולם לייעץ לו..?? שילך לרופא וזהו! הכי בטוח בשבילו ובנתיים שינוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() קטן עלייך אח שלי היקר!
אתה תותח על תעבור את זה כמו גדול וזה מראה אפילו כמה שאתה חיה! בשתי משמעויות אם אתה מבין The Animal במשמעות של הגימיק של בטיסטה וחיה במשמעות חיה ענק!(: |
![]() |
![]() |