|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה סתם נושא על אנשים מפגרים שקשורים לפיתוח גוף , אז הבאתי דברים שיעצבנו אותם
![]() תחשוב מה התגובה של צמחוני שבא לתת עליך ביקורת שאתה אוכל חזה עוף ורואה את זה על החולצה שלך????
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
|
![]() קיצר צמחוניים אומרים תמיד , בשר זה רצח ונתפלים אל כל מי שאוכל בשר ( אולי לא נתקלת בזה) כמו קרציות
אז זה סתם משהו להעליב אותם :\ או לגלות צמחוניים , תחשוב אתה עובר עם חולצה מלאה במשפטים כאלה שמעליבים סוגים שונים של אנשים וחבר מצלם את התגובות שלהם (אגב זה לקוח מאיזה נושא בפורום אחר באמת מגיבים לזה לפחות באר"הב) או נגיד ללכת לקבוצה של פמיניסטיות , עם "טסטוסטרון , הופך בני אדם לבני אדם נעלים מהחצי השני" תחשוב מה תהגובה שלהם? וזה בדרך כלל אנשים שמוצאים במכון , זה נחמד לעשות חולצת אימון כזאת =\ (והנושא על אנשים מעצבנים במכוני כושר מילא)
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן אצלי במכון, נראה ממש טוב, פלג גוף עליון ברמה תחרותית בארץ.
זה היה ההקדמה. עכשיו השיחה: אני: תגיד אני עושה Fbw 3 פעמים בשבוע, אז 4 סטים לגדול ו-2 לקטן זה בסדר? הוא: מה זה קטן גדול??? כל שריר 3 סטים 12-15 חזרות, תעשה עיצוב. אהההההההההההההההההההההההההה :cry_1: :cry_1:
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח יש מלא gym freaks..
אני אישית הכי שונא זקנה אחת ממוצא רוסי שבאה ועושה מלא תרגילים מפגרים למשל היא מבקשת מהמדריך שיגרור לה ספה למכונת כבל ועושה כפיפות מרפקים עם כבל בשיפוע!! ועושה מלא הנפות רגליים עם רצעוות משקל ואני כל כך שונא ואתה!! והיא חורשת על המכון כל פעם באה לאיזה שעתיים !! סה"כ אני מבסוט מהמכון שלי, יש כל מה שצריך לHARDCORE ברמה הטובה ביותר, תמיד פנוי והאנשים סה"כ בסדר גמור.
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() חחח איזה ילדה באה אליי אומרת לי שיש לי שרירים ענקיים אז איזה שחיף בא אליי עושה לי זה לא שרירים אמיתיים זה שרירי דמה :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אבל זה טוב שיש שחיפים =)
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו... זה עוד כלום. היה יום ספורט ועשיתי הכי הרבה שכיבות שמיכה בכתה (67) ועשיתי גם 18 מתח כשבד"כ אני לא עובר את ה10, וישר האשימו אותי בחומרים :cry_1:
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
כעכרון מטח כשה לי לעבור את ה 20 לא יודע למה...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תזכרו את זה, אם כולם היו כמונו , לא היינו כל כך מיוחדים
![]()
![]() |
#15 |
חבר ותיק
|
![]() אה מכירים את אלה , שמפוחדים ומנסים להוכיח את עצמם?
פעם ניסיתם להביא להם איזה מבט עצבני ישר לתוך העיניים? בם אשכרה מאבדים ששיווי משקל :\ (גם אני הייתי כזה כשהתחלתי )
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט אימצתי לעצמי גישה לחיים שעשתה אותי פשוט אדם שמח והיא לשים זין, פשוט כמשמעו.
אני מתרכז בעצמי, לא במה שאחרים חושבים עליי ואת האמת אם למישהו יש בעיה עם איך שאני נראה ובמה שאני עוסק יכול למצוץ לי כי זה מעניין לי את הזין מה שאחרים חושבים. תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם נקלעים לשיחת חירטוטים עם מישהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
just fuck off... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח מזכיר לי את הדיון על המוזרים למיניהן בחדר כושר...
לנו במכון יש איזה אחת שמנה גמדה שמסתובבת ומנסה לעשות כל מיני תרגילים על כל מיני מכשירים. היא פשוט עוברת מכשיר מכשיר ומנסה לעשות בו משהו... אם כבר מישהו פ הזכיר סבתות, יש איזה סבתא אחת שבכל מכשיר עושה בסביבות ה100 חזרות...פעם היא תפסה את הפולי,שאלתי כמה יש לה עוד והיא אמרה רק סט אחד...פ'סדר אני מחכה...היא עושה 10 חזרות...15...20...אחרי 5 דקות היא סוף סוף הלכה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מעצבן שאנשים באים נותנים לך מחמאות איזה גוף אחי או איזה חמור ..
ואז תמיד יש תאנשים ששומעים ומקנאים אז הם זורקים אה, סתם מנופח .. כאילו מה אני אוויר סאמאק X: |
![]() |
![]() |