|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אל תתיאש מהמצב!
בכיתה י' אני שקלתי 47 קילו על 1.81. משמע מאוד רזה...על גבול האנורקס. ודפקתי שינוי רציני...גם אתה יכול. תאכל , תתאמן, תישן, ותתמיד!
![]() |
#2 |
חבר חדש- אזהרה 2
|
![]() הכול עצמות אין שומן מה אתה נראה כאילו היית בשבי ועינו אותך והדבר היחידי שאכלת זה עשבים,איזה שחיף אתה תגיד כמה אחוז שומן אתה 2?
אם אתה לא תאכל אתה תמות כי אם אתה לא יודע הגוף חי על השומנים ואם אין לך שומנים אז יום אחד אתה תמות,אז תתחי לאכול כמו בן אדם נורמלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בושה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר חדש- אזהרה 2
|
![]() אבל תראה אותו אני אומר לך הוא בסכנת מוות אם הוא לא יתחיל לאכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלא יכול לדעת ואתה לא יכול להגיד שהוא בסיכון מוות כל עוד אתה לא דוקטור או איש מקצוע, אתה רק הליצן של הפורום עם כל הכבוד חח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי
אני מבקש לא תתיחס ל"סוסים" האלו שירדו עליך קח את עצמך בידיים עם תזונה נכונה ואימונים חזקים ושינה כמו שצריך ויהייה טוב!אף אחד לא נולד סוס. חוץ מאלה שבאורווה.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ![]() ![]() ![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() אתה שחיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שחיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
47 קילו זה תת משקל אפילו ל165 מה זה :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
לא הבנתי לאיזה תגובות אתה מצפה... לא רוצה לשבור לך את החלום...אבל חשבת שעלית במשקל כי גבהת ולא דווקא כי התאמנת?!! ![]() LOL בכל מקרה,בהצלחה שיהיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() שחיף1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני פשוט לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#@!# אני בדרך כלל שומר על איפוק וכותב שתי מילים שחיף וזה אבל הפעם לטא יכול להתאפק!!!!! אחי אתה שחיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! מה אתה מצפה בזה שאתה מפרסם תמונה של עצמות מה????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
ציטוט:
למה אתה חייב להגיד את זה לכל אחד תפסיק כבר עם הביקורת השלילית הזאת אתה מוריד לאנשים את החשק להתאמן ולעלות עוד תמונות.. אם אתה כל כך אוהב לרדת על אנשים אחרים תעלה אתה כמה תמונות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני רואה בעצמי במראה דבר ראשו אני לא רואה בכלל עצמות ודווקא יש התחלה של שריר חזה אולי אתם לא רואים את זה טוב בתמונה נראה אולי אני אעלה עוד תמונה באיכות יותר טובה... פשוט התגובות לא היו מי יודע מה מעודדות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמעט נחנקתי מהשניצלים בגללך ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה דיי רזה תאכל כמה שאתה יכול !! .. תעלה תמונה עוד 4 חודשים נרה אם יש שיפור בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() אני לא אומר שחיף לכל אחד חלאס גבר...
פשוט לא מבין מה הוא מצפה בזה שהוא מפרסם תמונה כזו עלובה..? מה? תנסה אתה להסביר עם כל הכבוד |
![]() |
![]() |