|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יודע על מה אתה מדבר קרבי זה כושר!
מילא אולי גובניק אתה נדפק בקרבי אתה אוכל נכון כמובן מתאמן כמו שצריך. אולי תרד לך מסה אבל תיהיה חטוב עצבני! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() דווקא קראתי מחקר באיזה מקום שרוב החיילים דווקא משמינים עם כניסתם לצבא [אוכל לא הכי בריא בלשון המעטה], אבל מצד שני הם עושים המון אירובי אז לא יודע. טוב בסופו של דבר תלוי איפה משרתים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה בקרבי אתה אתה כל הזמן עושה כושר.אז אתה לא תשמין אבל לקראת שחרור שמגיע הסתלבאט...גודלת קרס פאזם.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הקטע שבאמת אף פעם לא ראיתי חייל קרבי שמן או שמנמן, אז כנראה שמדובר על ג'ובניקים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יצא הרבה לחשוב על זה והגעתי למסקנה אחת
עם הפרופי לשלי יתאים ליחידות גבוהות ולקרבי אני יהיה קרבי ופשוט יפסיק עם כול מה שקשור לבודיבלידנג למשך 3 שנים עם אני יהיה סתם גובניק אבל נמשיך רגיל למה לא אבל עם עם קרבי זאת בעיה פשוט מפסיקים הכול וחוזרים אחרי כמו גדולים
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"אי אפשר לחתוך את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" תיתגייס לקרבי ותאבד שריר לא תמות מי זה אתה תחזור לעצמך יפה מאוד אחרי הצבא תנסה לחשוב על זה בצורא חיובית.. לא נולדתה אם ידע של בודיבילדר תחשוב שחלק מההשקעה שלך למעשה היה ביזבוז זמן כי לא הייתה מנוסה.אני חושב שאם הניסיון שצברתה תחזור לעצמך מהר מאוד אחרי הצבא בנתיים בחודשים שנישארו לך תיתרכז בדברים אחרי ותהנה מהחיים למה שאתה ניכנס למסגרת קרבית זאת מסגרת רצינית וקריעת תחת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פאניק גם אני כמוך ! ומה לעשות
אני עד עכשי עליתי כמעט 20 קילו שריר ואני יודע ב100% שאני הולך לאבד את זה בצבא ולחזור למה שהיתי אבל בתכלס - זה שווה ותחשוב שניה אתה לא רוצה להיות לוחם כדי להמשיך באימונים ובתכלס כמה אתה יכול להתאמן ?? עוד 3 -4 שנים ואחרי זה תפסיק ? ואז תגיד ואללה גם כך הפסקתי למה לא התגייסתי כמו שצריך ושרתתי כמו לוחם וגם פספסתי תחויה הזאת בגלל להתאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() פאניק אם תריץ סייקלים בטירונות המסה שלך תישמר
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() gamer, גם גנטיקה משחקת פה, לפני שהתאמנת, היית שחיף? או שיש לך גודל טבעי? חוץ מזה, אתה בבית, אוכל מתי שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה. בטירונות אין כזה דבר מתי שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה, אלא אם אתה באבט"שים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהצבא נותן לך בתור בן אדם
לא משתווה לכמה קילוגרמים של שריר לכאן או לכאן לוחמים יוצאים מהצבא אנשים הרבה יותר מוצלחים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא מתנהגים לפי התאוריה שלך.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הפסקתי להתאמן בגיל 18 עקב גיוסי ליח' קרבית.
הייתי היקף יד 44 , 87 ק"ג, 9 אחוז שומן. השתחררתי אחרי 3 שנים עם היקף יד 37 , 72 ק"ג , אחוזי שומן בודדים. עכשיו חזרתי להתאמן גיל 23 והגוף זוכר הכל ומתחיל להתנפח בקצב מטורף כך שההשקעה לא הולכת לטימיון בכלל. יותר חשוב לשרת בכיף בצבא ושתחזור בריא ושלם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי מודע לנושא הגליקוגן ומצבים קטבוליים ואנבוליים ולכן לא היה מצב שהייתי רעב בכלל. רעב היה קטסטרופה בשבילי. זה שאני לא מבין גדול בקריאטין ולא יודע כמה פחמימות צריך לאכול לא הופך אותי לחסר ידע לחלוטין.הייתי דופק פחמימות כל היום ולא היה לי חוסר, פשוט לא ספרתי אותם. 2. הייתי מקפיד על מנוחה רבה. 3. אני מעדיף לשלוח תמונות שלי אחרי שאצליח לחזור למה שהייתי, אני אעשה זאת בשמחה רבה תאמין לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() http://tinypic.com/view.php?pic=3zio7b7 צריח לילחוץ על התמונה בשביל להגדיל..
אינה תמונה אני פה סביב אה 97-98 קילו.אני אם בגדים ולא מפעיל שרירים אבל רואים גודל. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תוכל להעלות לפה? |
|
![]() |
![]() |