|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב, היית במקרה ברוק עצמאות?
משום מה יש לי תחושה שראיתי אותך, אם כן, אז אתה הר אדם. לגיל שלך אתה עצום. כשנחזור להתאמן נשתדל לפחות להשוות ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ובשפה עממית:
אתה מזיין תשכל אתה חש היית מת אתה חי בסרט חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אה סבבה
המכון שלי עשה עליי קונספירציות והטעה את המשקל כדי שאני ירגיש שמח סתם ככה ויחשוב שזה עוזר לי אוי תודה עכשיו אני מבין
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לי מה אתה בוכה? אז יש מישהו יותר גדול ממך, אבל יש אלף יותר קטנים.
99 אחוז מהפורום היו מתחלפים איתך מבחינת מאסה וגוף. אם הייתי אתה לא הייתי נוגע בחומרים משתי סיבות. א- יש לך צבא, אם אתה הולך ליחידה קרבית זה סתם בזבוז, תעשה את הסייקלים אחרי הצבא. ב- אתה עוד בן 17, מה אתה רץ לחומרים יש לך עוד לאן להתפתח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר לצבא - בצבא אני יהיה קרבי , אני יביא איתי גיינר וישתה מתי שאני ארצה אני יהיה על סטרואידים בצבא , וכל יום אני יקח אפדרין בשביל לתפקד כמו מלך... כולם יצטרכו אותי לא יהיה אחד שיוכל להתנגד אל הצרכים שלי , אם יתנגדו - שלום על ישראל אני לא משרת את המדינה מצידי לשבת בכלא עם הגיינר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האימונים בקרבי זה ממש לא למטרת גדילה. יש בחלק גדול מהבסיסים מכון, או לפחות 'מכולת כושר', אבל אני בספק שיהיה לך כוח בטירונות\אימון מתקדם לזה. אחרי זה סביר להניח שיהיה יותר פשוט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי כל בנאדם שרוצה להיראות מעבר ל''מתאמן'' צריך לקחת בחשבון שמתישהו הוא יגיע לסטרואידים , אין פה מישהו שלא רוצה רצועת חזה-טרפז-כתפיים ענקית , ידיים עצומות וחזקות עם ורידים בגודל צינור עליהם.. וכו'... אי אפשר להגיע לדברים כאלה בצורה טבעית שיהיה ברור לכולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חצי מהחברים שלי גם חושבים שאי אפשר להסתדר בלי ג'ויינט כל בוקר. זכותך לעשות מה שטוב בעינייך. אבל בעניין הקרבי והצבא - דעתי נשארת. קח בחשבון שיהיה מאוד קשה ואף בלתי אפשרי לשמור על מסה בצבא ובפרט בקרבי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה כולם מדברים פה על Arbel
בכלל לא ראיתי תגוף שלו.. תביא תמונות גבר =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מדברים פה על חומרים וזה שלא כדאי לקחת וזה מבחינה של לסכן בריאות זה נכון אבל אם אתה יודע מה אתה עושה וקונה חומר איכותי זה יכול להיות בסדר גמור.
בסופו של דבר כל מי שירצה להפוך לבודיבילדר מקצועי יהיה חייב להשתמש בחומרים כי בלי זה הוא לא יגיע רחוק והוא לא ירוויח שום דבר. אם הוא רוצה להתפרנס מזה בעתיד למה לא אפילו מעכשיו זה טוב לו להתחיל עם חומרים הנה תראו יש אפילו במר ישראל הרבה ערבים גם בנוער שלוקחים חומרים בלי זה אי אפשר זה חלק מהספורט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד night wolf
יוגי כמובן ניגרי עומרי טורבו bode לא חסר מפלצות בפורום שלנו =]
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אחלה של סירטון איתי!! ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב, כמו שגיא אמר לך, אתה צריך להחליט, או קרבי או מאסה. אתה לא תרד לרמה שהיית לפני שהתחלת להתאמן אבל בהחלט תרד. דבר שני, אתה לא יכול להיות על סטרואידים בצבא, אין לזה שום שימוש כי אתה לא תתאמן. האימונים שיהיו לך הם פקלים וריצות, מזה אפשר בקושי לשמור על מאסה שלא לדבר על לגדול.
לכן, לפני שאתה מדבר על סטרואידים וצבא תברר את העובדות שלך, חבל לבזבז חומר על הצבא אם אתה מתכנן לשרת כקרבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלך לחייל האוויר יש להם שם אחלה חדרי כושר רק תצטרף להיות גובניק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אליאב אתה לא מתגייס ואני מסביר לך טוב טוב איך בני סלע עובד
![]() |
![]() |
![]() |