|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
לשנה זה די חלש תמשיך להתאמן רציני ולאכול טוב תראה תוצאות יד בסדר בהצלחה
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
חחחחח עכשיו הבנתי למה יש לך תמיד תגובות של ילד ממורמר...מה אתה עושה צחוק איפה ה66 קילו?!..אולי אולייי 55..יש הרבה מקום לשיפור..אתה בטוח שאתה מתאמן 8 חודשים?! אולי לא שמרת על תזונה או שלא התאמנת נכון..כדי שתבדוק את זה..כי האמת שרק בחזה רואים קצת מסה וגם זה לא מסה של 6 חודשים..כל שאר הגוף נראה נורמלי על גבול השחיף..
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
גמני בערך במצב שלך, אולי אני במצב יותר טוב אבל לא משו רציני.
אם אתה יכול להרשות לעצמך, הייתי מציע לך ללכת לגיל ולצבור מידע.. אלא אם כן אתה מסוגל לקרוא את המאמרים ולהבין כל דבר ולבנות בעצמך, זה יהיה נהדר! בכל מקרה, בהצלחה בהמשך הדרך, סך הכל יש לך בסיס טוב! |
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
אחי קח את זה כביקורת בונה אתה לא נראה אחד שמתאמן בכלל בטח שלא שנה אני בטוח שהתזונה שלך לקויה אתה אוכל לפי תפריט בכלל?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
מה המשקלים שאתה מרים?
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אוייי אחי אל תעלב אבל אתה שחיף רצח לא רואים שאתה מתאמן ביכלל...
אבל אני חייב לציין שאתה אחד הגברים כאן ואני מת על התגובות שלך.....
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
אחי אני יודע שאני הכי הכי הכי לא קשור בעולם..
פשוט יש מצב שיש לך נרופיברומטויזיס?.. ולחבר'ה פה אל תחפרו על זה..גם לי יש את זה..ומשחררים על זה מהצבא.. ואני שאלתי כי אני חייב לדעת כדי לשאול אותך משו על זה.. |
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
לא ידעתי על מה אתה מדבר חיפשתי בגוגל וראיתי שזו איזה מחלה גנטית שאחד התסמינים שלה זה נקודות חומות צבע קפה עד חום ויש לי כזאת בבטן כבר די הרבה זמן הנקודה הזאת זה גם מה שאתה התייחסת אליו?
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
לא רוצים לגייס אותי בגלל זה..
וזה מאודד מאוד נדיר... לך תבדוק את זה..כי אם זה כמו שזה אצלו{חיצוני} אז זה בסדר אבל אם זה פנימי יש מצב שזה יפגע לך בריאה{לי כבר יש משקפים} או בשמיעה..שזה אני גם לא שומע הכי הכי הכי טוב ויש שאומרים על עוד דברים זאת גם הסיבה שיש לי לקויות למידה.. אני לא מומחה להגיד לך למרות שממש ממש יהיה לי קשה להגיד לך מזה... אבל בכל זאת יש לך כמה שהם די גדולות... לי זה יצא בגיל 17 וחצי ככה בצו הראשון לא היה לי כלום שלחו אותי לגיבושים אפילו דיברו על קורס טייס..אבל רצו לעשות לי עוד בדיקה..ושם פתאום גילו את זה... |
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
אני שומע טוב אבל גם לי יש משקפיים(מספר קטן ורק בעין אחת)
ואני לא סובל מלקויי למידה תגיד בן כמה אתה? ואיך ידעת שאתה חולה במחלה הזו?
|
|
#13 |
|
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
ובחצי שנה שהתאמנת נכון שכחת לאכול?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
אני בערך 20
איך אני יודע=צבא ולא חייב משקפים לא חייב שומדבר...זה יכול להיות קיים וזהו זה כמו גושים כאלה.. כמו חצקון לא מפותח.. |
|
|
|
|
#15 |
|
מושעה
|
ofirdesign אתה אשדודי?
|
|
|
|
|
#16 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ובאמת לא שמרתי כל כך על תזונה,אני מקפיד לאכול מספיק חלבונים מלאים ביום ואחרי אימון אני צורך אבקה של אופטימום אבל שאר היום אוכל גם צ'יטים
|
|
|
#17 | |
|
Banned
|
ציטוט:
שזה אומר ארוחה כל שעתיים וחצי-3 שכל ארוחה תהיה מורכבת מרמה גבוהה של הרבה פחמימות (מסה רצינית במקרה שלך) חלבונים וירקות וצ'יט אחד יספיק לא לאכול כמו מטורף ובלי סדר או תקנה |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
ציטוט:
קראתי פה שכתבו שאפשר לאכל צ'יט פעמיים בשבוע בלי להתחשבן
|
|
|
|
#19 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
החלבונים נשארים פחות או יותר אותו דבר אתה רק צריך לעלות את כמות הפחמימות ובחיטוב להוריד |
|
|
|