|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נכון לרגע זה, רוני נמצא באוף סיזן ככה שכל מי שאומר פה שג'יי יזכה בגלל שהוא יותר חטוב מרוני סתם מדבר שטויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() בקיצר מה אפשר להגיד....
צריח ליראות את שניהם אומדים אחד ליד השני. lee123 השנה מרטינז לא יכך.הוא עדין טירון לתואר של אולימפיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מרטינז נראה פשוט פנטסטי בארנולד קלאסיק השנה ולפי דעתי יש סיכוי לא קטן שהוא יפתיע השנה באולימפיה. אם לא מקום ראשון, אז לפחות שני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() תיקחו תמונות של רוני מ - 2004 או משהו ותשוו להיום. יחסית לאז - זוועה. תיקחו תמונות של ג'יי מאז ותשוו להיום - שיפור גדול.
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל זה מאסה.אשוואות תעשה ביום התחרות. (גם כך רוני פצוע בגב וביד אחורית)אז אין מה לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יחסית לתקופה, רוני נראה טוב מאוד וזה אחד האוף סיזנים הטובים שלו אבל מה שקובע זה מה שיהיה בתחרות לכן אי אפשר לנבא מי ינצח אבל יהיה צמוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שרוני כבר לא ייקח השנה.... אני גם מהמר על קרב צמוד בין מרטינז לקאטלר, ובסופו של דבר - השנה קאטלר ייקח.... מרטינז יהיה שני ורוני שלישי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמיד הייתי בעד רוני אבל התמונות האלה אומרות לי אחרת. ג'יי קאטלר - ככה באדיבילדר אולטימטיבי צריך להיראות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אסטטיקה יש לג'יי איזה גוף סטייל
ג'יי שולט! הבטן והמותניים הם בהחלט מה שמבדיל את ג'יי מרוני
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א לדעתי אם לקאטלר הייתה בטן יפה, וורידים, הוא היה מושלם ובלתי ניתן לניצחון.
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עלייתו של גאי!!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים כאן קצת יצאו מפרופורציות...ג'יי לקח לא כל כך בצדק באולימפיה האחרונה ולא חוכמה לבוא לשפוט את רוני אחרי פציעות קשות ועוד במאסה...נחכה ונראה את התחרות.
כשג'יי יגיע לגוף מדהים כמו של קינג רוני בעבר , נדבר: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע בבטן של ג'יי לא הבנתי? אחלה בטן ( לפחות בתמונה כאן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אלוהים גדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חח הראיתי לאמא שלי תסרטון של רוני בברזיל האחרון הזה , ואת ג'יי קאטלר בתמונה הנוכחית היא אמרה שהכושי בהרבה יותר טוב :p חח
דוגרי יהיה לג'יי גם קשה מאוד להגיע למה שרוני היה בעבר... רוני Ftw :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() רוני לא יקח,היד האחורית שלו ביד שמאל פשוט גרועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הרי יש מצב שביום התחרות ,סתם דוגמה.. ג"י יאבו אם נוזלים בגב.וזה ישר יעיף אותו למקות 2-3 לפחות.ביגלל שיש את רוני ומרטינז. |
|
![]() |
![]() |