|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תנו לי לסדר לכם קצת את קו המחשבה במוח.
אז ככה, גם אם היה לנו צבא בזמן השואה, והיתה מדינה, לא היה הרבה שהיינו יכולים לשנות. זה נחמד להגיד:"אם היתה לנו מדינה"- אבל זה לא לגיטימי, כי זה בקושי היה משנה משהו. יש לנו צבא חזק מאוד, ואל תזלזלו בצבא שלנו - בטח שלא על סמך מלחמת לבנון האחרונה. במלחמה האחרונה נלחמנו באירגון טרור, ולא במדינת לבנון עצמה - היינו מוגבלים מבחינת יכולות התקיפה שלנו בגלל העולם. במלחמה אמיתית - כמו במלחמה אמיתית - כנגד כוחות צבא, אנחנו נשתמש בכל היכולות הצבאיות שלנו כדי לתקוף את האוייב, והתוצאה תהיה שונה. לגבי נשיא איראן, לא יודע עד כמה רציניים הדברים שלו, אבל לדעתי אסור לקחת את הסיכון ופשוט להפציץ את איראן, ואת הכור האטומי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין לו מה להפסיד,אותו דבר כמו כול המחבלים ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגע שהוא משגר עלינו פצצה גרעינית, אל תחשוב שישראל תהסס לעשות בדיוק את אותו הדבר כלפיו, משמע, אם ישראל תימחק - איראן תמחק יחד איתה. אל תגיד שאין לו מה להפסיד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() הבעיה היחידה זה שאם הוא יפיל אטום גם הוא יפגע על ידי האטום
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לו הרבה להפסיד.
הוא אומנם משוגע, אבל אני מאמין שהוא רוצה שאיראן לא תשאר בדפי ההיסטוריה. שכחתם שיש את ארה''ב? ברגע שאיראן מתקיפה, ארה'ב תעזור ותאמינו לי שלארה'ב לא חסר חיילים. מבחינת גודל אנחנו פיצים, איראן לוקחת עלינו בקלות, אבל מבחינת עוצמה, אין מה לדבר בכלל. זה נכון שהם עשירים ויכולים לקנות מלא מכל דבר, אבל אל תשכחו שיש לנו את המטוסים הטובים בעולם, טייסים הטובים בעולם, ולא חסר לנו נשקים. אבל לפי המלחמה האחרונה, אנחנו באמת בצרות עם ממשלה כזאתי :< אל תדאגו, מלחמה עם איראן לא תקרה בקרוב כי חסר להם עוד הרבה אימונים והטילים שלהם בכלל לא מוכנים. בנתיים, אחמדיניג'אד הוא כולו דיבורים, אבל אם ישראל לא תנקוט פעולה זה יתמשש בשנים הבאות. נקווה שעד אז יהיה לנו ממשלה טובה יותר, שיודעת מה היא עושה ונקווה לטוב X_x אל תשכחו מסוריה, שאולי בקיץ הקרוב יהיה מלחמה.. לא מתאים לי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לי חבר משיתת 13 ואני ראיתי כמה חברים שלו שגם כן משיתת 13 ואתם יודעים מה אני יגיד לכם ?איך לאזעזעל עם חילים כאלה אפשר לנצח במלחמההההההההההה איך ? איך ? ומי אמר שיש לנו טיסים הכי טובים חחחחחחחחחח איפה אתם חיים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חי בסרט, אז מה אם ראית חברים שלו, מה הקשר לאיזה לוחמים הם ולאיך שהם נראים? אתה יודע איזה מסלול עוברים כדי להיות בשייטת? אם לא אז שתוק. ![]() וכל שיחת האטום הזו לא רלוונטית, אם ישראל תשתתף במלחמה גרעינית, כל המלחמות שלחמנו בהם בעבר היו לשווא כי נחרוץ את גורלינו ונגיד BB. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מבין שאתה המינוי החדש לראש אמ"ן.... מה אתה מדבר שטויות, אתה יכול להגיד הרבה דברים על צה"ל, אבל חיל האוויר של צה"ל הוא בין החזקים בעולם, גם מבחינת סד"כ וגם מבחינת כוח אדם. אתה יודע איך נראה חיל האוויר האיראני? מיגים משנות ה-80, לא מתוחזקים, בקושי ממריאים, ועוד כמה סוכווי הכל משנות ה-80. כעקרון, הצבא האיראני הוא די מיושן, בעקבות ניתוק היחסים עם המערב. בנוסף, לנו יש את הנשק הכי אסטרטגי והכי חשוב, הדוד סם, ודי לחכימא ברמיזא... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בודיבילדר,ברגע שדיברת על חייל האוויר שלנו אז הוכחת שאין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל..
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
אתה יודע רק מה זה לעבור את הגיבושים שם? תאמין לי שתור חייל אתה לא שווה רבע מהם אז אל תזיין תשכל ובטח שעם חיילים כמוך לא ננצח........
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הייתה לך איזושהי הבנה בצה"ל היית יודע שהם עוברים מסלול מטורף של 20 חודשים שכולל בתוכו את שלב המכין שתאמין לי אם היית יודע מה הוא כולל היית מנשק את הרגליים של כל לוחם שייטת שהיית רואה. ועוד משהו, אתה לא אמור לנצח מלחמות עם יחידות קומנדו קטנות, התפקיד שלהן זה פעולות כירורגיות בעומק האויב, מלחמות מנצחים עם כוחות חי"ר, שיריון, תותחנים וחיל אוויר, לא יחידות עילית. אני בעזרת ה' ב-6.8 מתחיל מסלול שייטת בבא"ח נח"ל טירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה בשבילך שהעיניים שלך יפקחו וכל החרא שהאכילו אותך על מדינת ישראל יצא ממך איכשהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
1-ישראל המדינה היחידה שטייסי חיל האוויר שלה הפציצו כור גרעיני במרחק של כל כך הרבה ק"מ מהמדינה.(הפצצת הכור הגרעיני בעיראק) 2-טייסי המדינה מובילים בקרבות אוויר יותר מכל טייסים אחרים בהיסטוריה(יחס הפלות לנפילות) ונחש מה הם הפילו? מיגים ומטוסים רוסיים. בואו נעמוד על היחס בין נפילות להפלות של טייסי חיל האוויר: "687 מטוסי אויב הופלו בקרבות אוויר מאז קום המדינה. רק 23 מטוסי ישראליים הופלו מאז 1948 על-ידי מטוסי אויב," |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה... יחס מטורף. |
|
![]() |
![]() |