|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שטויות באדי בילדר אתה לא מבין כלום במערך הגנתי וההתקפי של ישראל אתה מדבר מאולי קצת הדברים שאתה מכיר
לישראל יש יכולות הרבה הרבה יותר חזקות רק במלחמה נגד חיזבללאה הישתמשנו ב10 אחוז מהכח הכללי של הצבא שלנו אני דמבר איתך על איזה 400 טנקים מרכבה שעמדו בגבול הצפון מוכנים להיכנס ובסוף לא הכינסו אותם ועוד איזה 10 אלף חיילים מזרעית ועד איזור הר דוב ואביבים סוריה לא מיתקרבת במאית לעוצמה של צה"ל הדבר היחיד שהצבא הסורי משקיע בו זה טילים ארוכי טווח רוב הנשקים שלהם משנות ה70 רק לאחרונה הם קנו נ"ט מרוסיה אתה מדבר שטויות במיץ אנחנו הרבה הרבה יותר חזקים מסוריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבין אני גר במושב על הגבול אני ראיתי מה היה במלחמה אני ראיתי כמה כוחות היו אצלי ליד הבית ולא ניכנסו ביכלל כי לא נתנו אישור יש לנו צבא עצום בכח שלו ורק מלחמה כוללת נגד איראן וסוריה תראה לעולם ולאנשים בארץ למה הצבא שלנו מסוגל אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() החיל האויר הישראלי כבר הוכח שהוא הכי טוב בעולם, וזה בגלל שבכל יום הטייסים עולים לאויר פעמיים ביום, בזמן שארה'ב עולה לשמיים אולי 3פעמים בשבוע.
ישראל המציאה קסדה שבעזרתה יותר קל לכוון וליירת מטוסים אחרים, שזה נותן יתרון עצום בשדה קרב. כמו שאמרנו, החיל האויר של ישראל ללא ספק הטוב והחזק בעולם, אבל שוב, הבעיה שאנחנו מעט וזה מדבר בעד עצמו. כמו שעומרי אמר, אם איראן תצליח להשמיד את ישראל(משהו שברור שלא יקרה) יש מה שנקרא "מכה שניה", שזה אומר שיש לנו עוד איזה בסיס או פצצת אטום איפשהו בעולם. באמת שאיראן לא יכולה לעשות הרבה חוץ מדיבורים.. ונקווה שזה ישאר רק דיבורים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה ברור שאם נהיה בעמדת נציחון ברורה הם יישלחו כל מה שיש להם,בדיוק כמו שישראל עשתה במלחמת יום הכיפורים שאיימנו לשחרר פצצה גרעינית אם לא יעזרו לנו בנשק..
בכל מקרה עליו ניתן להגיד "דיבורים כמו חול וחרא לאכול" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הצבא של איראן זה כמו אחד שמן שבא למכון ומתלהב שהוא עושה סקווט עם 100 קילו (אבל שוקל 250)
לעומת אחד קטן ששוקל 50 ועושה סקווט עם 90 קילו
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
בששת הימים הם לא יכלו לנצל את כוח הצבא שלהם , כי הם היו צריכים לשמור על המשטר שלהם מבפנים. עכשיו המצב גרוע עוד יותר מבחינתם הוא אולי יכול להתלהב מצבאגדול אבל הוא לא יכול לעשות איתו כלום (אבל שתדעו שאם איראן הולכת 80% מהטרור העולמי הולך)
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא ילך אבל הוא ינזק קשה אירגונים כמו חיזבללאה חמאס שחיים על פי הקיצבאות של אירן יתפלגו לכמה פלגים ויריבו בינהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() דיבורים ללא מעשים.הם תמיד היו גדולי פה ותמיד יהיו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() צה"ל צבא חזק מאוד..... אני מבקש לא לזלזל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה צריך בכל ערבים בעולם ? בלעדיהם הטרור יורד ב 90%.
ל-ה-ש-מ-י-ד !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() צה"ל זה צבא חזק שכרגע מנוהל ע"י אנשים חסרי כמה דברים חיוניים.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() "נבעיר את המזרח התיכון"
עם מה בדיוק ? איזה כלי יש להם לאיים בכלל ? זה לא שהם ארה"ב, אין להם שום יכולת לתקוף לטווח הארוך, החיל אוויר שלהם בתחת, וכל מה שהם השקיעו בו הן סוללות נ"מ.כרגע אין להם שום דרך לאיים.