|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בקובץ הראשון רשום חלק 2 מתוך 3 ובקובץ השלישי רשום חלק 3 מתוך 3, עומרי היתכן שחסר הלינק הראשון?
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני אשאל את חבר שלי מהפורום של NIGGERMANIA אבל יקח זמן כי זה בחול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע... אני תומך בדמוקרטיה ובשוויון זכויות פוליטי, אני לא חושב שצריך להשמיד מישהו בגלל שהוא שחור וכו' או שצריך להשפיל אותם וכו', אבל מה שאני לא אוהב זה את ההווי ה"פוליטיקלי קורקט" של המערב, שמביא העדפה מתקנת, ומנסה לטשטש עובדות כמו העובדה שהשחורים באמת יותר מטומטמים מהלבנים. אני אומר שאם משהו מוכח מדעית, אסור להתעלם מזה למרות שהאמת כואבת...כי האמת היא אמת ואי אפשר לשנות אותה, גם אם תכחיש את זה.
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() רצית קבלת
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו סיימתי לראות את הסירטונים שלו שעומרי נתן, איכס איזה דיבור מסריח וגזעני, לא פלא שהוא ישב בכלא ולא מכניסים אותו לישראל, הוא ממש מדבר מגעיל ולא לעיניין וקורא לשחורים בשמות.
הבנאדם הזה עוד יקבל את מה שמגיע לו.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם הזה ישב בכלא כי הוא פעל נגד מטרות סוביטיות כדי שיאפשרו ליהודים מברית המועצות לעלות לארץ ישראל וישב על זה 5 שנים בכלא אמרקאי לא נותנים לא לעלות לארץ השמאל בגלל שהם אומרים שהוא יותר מדי "קיצוני" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ובכלל צבע העור מושפע ממלנין ואל מלטונין
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() המחקר התייחס למצב סוציו-אקונומי. יש שם חלק בfaq ששאל על זה, והוא הביא דוגמה של השוואה בין משפחה אסיתית אמריקאית עניה עם משפחה שחורה עניה באותה המידה.
לאסייתיים היו פחות ילדים, הבנות של המשפחה קיימו יחסי מין בגיל מאוד מאוחר יחסית לבנות של המשפחה השחורה וכו'
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אוקיי eagle אתה לא מאמין, אז בוא תקרא את הדף שהבאתי ואז נדבר. אין טעם לזרוק באוויר מילים.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני אקרא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא פלא שאחרי זה אתם באים ואומרים ששונאים אותנו בכל עולם סתם ככה בלי סיבה , מי הוא בכלל הזיין הזה שהוא יורד על השחורים שם ועל המקסיקנים וכל אלה, הוא עוד מדבר על זה שהוא יושב בהתחלה של האוטובוס לאומת השחורים שם שיושבים בסוף, מה הוא שכח מה היה בגרמניה ?!
פשוט בן אדם מפגר אין לי מה להוסיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב משיחה שלי אם חיים בן פסח
שאלתי אותו מה אתה אומר על השחורים בארצות הברית הוא אמר לי שרוב רובם אנטישמים מאוד ותומכים בערבים ומיתנקלים ביהודים ברחובות ברוקלין וכו זה למה הקימו את הליגה להגנת יהודים שעכשיו זה כוח מסימה יהודי שעוזר ליהודים שמה וממן ישיבות של כיפות סרוגות ובתי יתומים וכו בארץ וביהודה ושומרון |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב חיים בין פסח הצביע לשחור לראשות העיר ניו יורק
ואפילו ניפגש איתו כי הוא פרו ישראלי ואוהב את ישראל |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דחפו את כל כל המחקרים "המדעיים" האלה לתחת!
מה קורה איתכם? איפה האונושיות? הכל סביב מחקרים וחארטות? למה לישנוא? למה כל ההפרדות המעפנות האלה? שחור,לבן,סיני,רוסי,הולנדי...מזה משנה מאיפה הוא בא או הצבע שלו? בחייאת!! כל אדם שחווה פעם גזענות יכול כולכך להזדהות ולהתנגד לדבר הזה שאתם עושים פה! כן אין לי בעיה עם הומור וואלה פנאן להריץ צחוקים וליצחוק על הדברים האלה,אבל היו פה אמירות שהצליחו לשגע אותי! יש לי לא מעט חברים עם צבע עור "שחור" ותאמינו לי אף אחד לא פחות טוב או חכם מיכם! אני יכול להריץ לכם שמות של אמניי רגאיי וגם היפ הופ שהלירקס שלהם משפריץ חוכמה בכמיות,ולא אל תדמיינו את פוסי סנט או מישו מה mtv ומישו פה זרק שהם מיתנקלים ליהודים וכו'..מה אתה מבלבל בשכל? אנשים מאוד קרובים אליי חיו שם ובעוד מקומות וואלה יש לא מעט רסיפקט ליהודים ואם יש בעיות אז זה כמו כל סיחסוך בין אנשים לא ביגלל שהם יהודים זה בטוח. אין לי טעם להכנס לאיזה ויכוח פה אתם רוצים להשאר עם כל השיט הזה בראש שלכם תישארו,לא בא לשנות או להטיף לכם אבל זה הצליח להגעיל אותי,יש הומור ואני הכי זורם בשטיות האלה אבל זה מגיע לגיזענות מגעילה צריך לעשות סטופ אלויי שתיפגשו עם כמה ניגז בפינה חשוכה ![]() אני סתם צוחק,תישתדלו לישנוא פחות,ליצחוק יותר..אין טעם להפרדות האלה סופ"ש מוצלח לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כל הקטע שחיים בן פסח "פגע" "הפציץ" מטרות סובייטיות זה שקר. לפי מה שהבנתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועזוב את זה אתה יודע כמה מכות הוא היה רב אם שחורים בארצות הברית ונאצים שהיתנכלו לבעלי עסקים יהודים בארצות הברית ? הוא ישב 5 שנים בכלא בארצות הברית על פגיעה במטרות סוביטיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עומרי, מכיר את כל מה שאמרת.
המחקר על הארבע אמהות והy כרומוזום התפרסם בג'רוסלם פוסט (עבדתי שם), ואני מכיר את חלק מהחוקרים, מדהים. היו הרבה מעבר לזה, יש גם מאגר לאיות גנים איפשהו (וואי, שכחתי מזה כבר....) לאיתור שושלות... לא זוכר איפה זה... גם בקשר לצד קרב, בתרבות ההודי הוא הפוך ועם משמעות הפוכה ממה שהיטלר עשה..... (גנב את את ההצדעה הרומי וכ'ו). אני מתחיל לראות עכשיו סרט, אני אקרא את השירשור אחרי זה ואשתדל לבדר אותו. אני רק רוצה לומר מראש שאני גזען, כגילוי נאות. אז אל תכעסו עליי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |