|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כן ,
(אני עכשיו הולך למעלה לראות את הקללות של האתאיסטים בפורום שהם שמים בכל נושא כזה מעניין אם באמת יהיה)
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() חזיר זה טעים...
אווז יותר.. צלופח גם אחד הטעימים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בולט איך היה?
![]() |
#4 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בטח כשר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית שומר. לא אוכל חזיר או בשר לא כשר וגם מנסה להפריד בין בשר וחלב. לא קונים בטיב טעם או חנות אחרת, ולא נקנה. כל זה מכיוון שהלכתי לבית ספר דתי ולכן אני קצת הושפעתי משם וכך גם משפחתי בקטנה. ודבר שני יש בזה קצט היגיון של בריאות. חזיר אסור לאכול כי זה בשר שמן מאוד ולא טוב לאכול סוג כזה של בשר במקום כמו א"י. בשר וחלב אני מניח כולם שמעו.
עריכה: לאו מי בולט לא יהודי??? תסתכל על האף שלו!
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אלוהים אוכל חזיר לארוחת בוקר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() המממ לא חושב 5000. 5000 זה נראה לי מצרים אם אני לא טועה, אשור, אקדים וסופם של השומרים. אל תחשבו שהיהודים היו ראשונים.
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
|
![]() כן תפתח אופקים ותצתרף אלינו יש , אחלה קו חשיבה
אולי הוא יכול לנסות לברר דברים קודם.
![]() |
#15 |
חבר ותיק
|
![]() עזבו , הוויכוח הזה חסר טעם , כולם יודעים למה אנשים מסויימים שומרים כשרות או לא
וכל האשכולות של ה"האם אתם מאמינים באלוהים" אפשר פשוט להעתיק ולהדביק תגובות , חלק אומרים "אלוהים הוא איזה זקן עם שיער לבן על ענן שעושה ניסים (ז"א אני)" וחלק אומרים "אלוהים הוא אדמין" וזה גם משפיע , ויש קללות ריבים , מכות. הדיון היחידי שאפשר לנהל מהנושא הזה , זה אולי איך אנשים שומרים כשרות. אחרת יהיו כל הקללות: "אתם לא יהודים , אל תשחקו אותה נאורים כמו לייזר בעין" ואלה יגידו "זה שאיזה ספר אמר לכם לעשות משהו ואתם עוקבים אחריו ואתם טיפשים " זה לא תורם כלום לפורום , זה רק מפלג פה אנשים.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סתם לידע כללי, למרות שאני מאמין בחלק מהדברים שרשומים בתנך, ושפשוט הוסיפו לבפנים את הפאקטור האלוהי, התנ"ך הוא זה שמהווה את זכות הישיבה שלנו בארץ, ככה שלא הייתי ממהר לפסול אותו.
אחרת הערבים צודקים במה שהם אומרים, אין שום עדות קודמת לכך שהיינו פה, וארץ ישראל ניתנה לנו לא ע"פ כך שפעם חיינו פה, אלא בגלל רחמים של אירופה על היהודים מהשואה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז ככה, אם אתם לא מאמינים בכלל בתנך, מה נותן לנו את הזכות מחיה פה בארץ?.. לא חייבים להאמין באלוהים בשביל להאמין בחלק מהדברים שקרו בתנך, זה הגיוני שקרו דברים בתקופה קדומה שבגלל חוסר ידע שייכו להם אל מסויים. זה כמו היוונים לדוגמא, שהיה להם אל לכל דבר. בכל מקרה, בעניין של הכשרות, ליד המשפחה אני משתדל לשמור, ואני לא יאכל חזיר או חיית ים אחרת כי זה פשוט מגעיל אותי.. אבל יצא לי כמה פעמים לאכול פסטרמה ושניה אחרי זה לשתות שוקו.. פעם בארומה קניתי סנדביץ חזה עוף, והזמנתי יחד עם זה אייס קפה.. המלצרית הסתכלה עלי כאילו אני חייזר חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
יש את השמאלאנים שבאמת רוצים להקריב את כל הארץ , והם טוענים שבאו לפה רק בגלל השואה ויש אתה אלה שפשוט מאמינים שצריך להיות כוחניים ולהשיג מרחב מחייה. (ויש את אלה שבאמת זה לא מעניין אותם)
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כי אנשים פה שואלים את השאלה "למה צריך לאכול בכלל כשר מזה משנה בכלל"
אז עניתי שזה לא בריא ושבכלל יהודים צריכים לשמור על המסורת ולאכול כשר... זה הכללללל אז חלאס לריב עם כולם ..
![]() |