|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עזבוווו אותכם שטויוותתתת...אנחנו לא יודעים את האמת אנחנו יודעים רק את מה שהתקשורת משיגה מהמקורות האמינים והאמינים פחות שלהם...
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מה מסוגלים בכלל לדבר על חייל האויר שלנו?! הריי כל המלחמה תיהיה אוירית וטילים..רק הבעיה שהם מיתאבדים..ולא נראה לי אכפת להם מחיי אדם אז הם יכולים עוד לשלוח לנו מיתרקסים עם מטוב שיתרסקו באמצע העיר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקשורת מטומטמת... רק גורמת לבהלה.
אני לא מבין מה ההמולה? קובעים ישר שתהיה מלחמה. מספיק! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם צה"ל לא יתאפס על עצמו מה שהיה בלבנון יחזור על עצמו ואפילו יהיה יותר גרוע בקרה אם תהיה מלחמה עם איראן נצטרך להשתמש בהרבה יותר כוחות גם מהאוויר וגם מהיבשה ואחת מהסיבות שגרמה לדי הרבה אבידות בלבנות הייתה חוסר תיאום בין הכוחות אם תחפשו תראו שיש כמה סיפורים שטנקים ירו על מבנים שצה"ל היה שם או שדרסו כמה חיילים בשטח וכולמיני בלבנון זה היה עוד כוח קטן יחסית לעומת מה שידרש באיראן אז עם צה"ל לא יתאם בין הכוחות שלו התוצאה תהייה הרסנית
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שימציאו מה שירצו אחים שלי ...לא צריך לדאוג
* במצב חריג ..לנו כבר יש פצצות גרעניות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איראן זה עידן האבן הם ברברים עם צבא ושום דבר אחר
המדינה שלהם עשירה מהנפט אך הם סובלים מעוני ענק, הם בכלל לא מפותחים. חוץ מזה שאם הם יעזו לתקוף אותנו אני מבטיח לכם שארה"ב לא תהיה היחידה לעזור לנו
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() 1. אל תזלזלו באיראנים, גם אם הם יותר חלשים מישראל. אסור לזלזל בשום יריב, תמיד יש לכבדו (וכמובן שלתת לו בראש).
2. ישראל חזקה בהרבה מהאיראנים. כל מה שאיראן מנסה לעשות זה להרתיע את יריבותיה (ישראל וארה"ב), היא יכולה לעשות רעש וצילצולים, אבל תאכלס כל מה שהם יכולים לעשות זה להפחיד אזרחים, כי בחיל האוויר יודעים מה הם שווים ומה איראן שווה, וחיל האוויר של ישראל לא רואה את האיראנים ממטר. 3. לישראל יש נשק גרעיני ללא הגבלה, לאיראנים אין. ובלי שום קשר - כמו שאמרו פה, אל תקחו את מלחמת לבנון השנייה כדוגמא. מי ניהל אותה? פרץ וחלוץ, שני טמבלים עם קבלות. אני אגיד לכם את האמת? מאז שאשכנזי נכנס לתפקיד הרמטכ"ל יש לי תחושה טובה יותר, רואים שמדובר בבחור רציני שאפשר לסמוך עליו. מה גם, שכעת אהוד ברק (על כל חולשותיו) נכנס לתפקיד שר הביטחון וזה + גדול, מפני שמדובר באדם בעל ניסיון צבאי שהיה רמטכ"ל, ולא טמבל מרוקאי שלאי ודע אנגלית ומסתכל למרחק עם משקפת סגורה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה שאמרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אל דאגה, אם תהיה מלחמה אנחנו נצא בראש מורם סופה. וכן ארה"ב תלחם איתנו ותעזור לנו.
אני יודע על בית חולים ע-צ-ו-ם, תת-קרקעי שחלקו הקטן מנוהל על ידי רובוטים שיכולים לטפל בבפציעות לא חמורות וחלקו האחר בידי רופאים מנוסים מהארץ ומהעולם. הבית חולים הזה יתחיל לעבוד במידה ותהיה חס וחלילה מלחמה.. אני יודע את המיקום אבל לא יכול להגיד. מתי תבינו, שהמלחמה האחרונה הייתה נגד אירגון גירילה, לא יכולנו לתקוף אותם מכיוון והם התמקמו בישובים וכפרים .. במצב כזה הצבא שלנו היה יוצא ה - bad guy. כשתהיה מלחמה נגד מדינה, לא יפחדו להפציץ את העיירות וכו'.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נו ברור, יש מלא דברים שאנחנו לא יודעים וטוב שכך!!! אל תגיד ושום דבר!! עוד ייכנסו לisraelbody מרגלים מאיראן או של החיזבאלה :):):):) לך תדע...
![]() |
![]() |