|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() אוהב: גנגסטה ראפ, היפ הופ מסיבות, רגטון (ראפ בספרדית עם קצב מצויין), ראפ- רוק, וקצת רוק רגיל!
שונא: את רוב סוגי הרוק, טרנסים, אלקטרונית, פופ...... |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יכול לשמוע הכל מדכאון ועד טראקים פסיכודליים שקורעים תאמא של האוזן
אבל רוק? להה ניסיתי לא הולך לי ... במשחקים לפעמים שמים רוק אני משתגע
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רוק כבד/מטאל
רוק קל אפשר לסבול לפעמים דיכאון מוזיקה בערבית/מרוקאית מוזיקה צרפתית |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מטאל רוק וכל החרא הזה שלובשים שחור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין סוג מסוים שאני שונא, אבל יש סוגים שאני יכול לשמוע רק את הדברים היותר איכותיים בהם, ולא סתם דברים ממוצעים...
שזה במזרחית וטראנסים...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מזרחית ואת הזמר מיקה זה עם הקול הצווחני נשבע שאין לבנאדם ביצים
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם יש זמר שאני לא סובל זה ג'סטין טימברלייק!! איכס איך אני לא סובל אותו, קול מגעיל, והמוזיקה לא מחפה על זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() בעיקרון זה ככה,יש שירים שאני אוהב,יש שירים שאני לא שומע אבל אני לא שונא אותם ויש שאני שונא ולא יכול לשמוע זה זה עושה לי רע כשאני שומע את זה:
opera jaz rap hip hop dance trance electroni psicoshdeli וכמובן מה שאני הכי הכי הכי שונא זה POP ,יש לי אלרגיה לשירים האלה,אני רק שומע את המילים ואני כבר ישר מתעצבן ומתחיל לקלל את הטלויזיה ![]() ושונא את כול הקושים שבמקום לשיר צועקים יוו יו יו יו יו YOU YOU וזה כול השיר... רוק,מטאל, במיוחד באימונים דווקא סבבה !!!אותו דבר מזרחית,דכאון וכאלה(לא באימונים הכוונה),אני יכול לשמוע אין לי שום דבר נגד,לא אלרגיה לא כלום חחח ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א כל אוהבי הרוק הכבד הישן והיאכותי שימו לב שלירקה של זמרים ים תיכונים היא דיי דומה לזאת של הרוק כבד [אני לא מדבר על הבכיינים/דיכואנים/שמחים מידי
אלא על זמרי הנשמה].. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() מי זה מיקה ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אז psychedelic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם שאני שומע שיר שלו אני שובר תרדיו- כולי בעצבים
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רוק, מטאל וכל אלה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין משהו שאני שונא מוכן לשמוע הכל (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא את הקוף Jay-z החמור הזה נדחף לכל קליפ דוחף 2 שורות לא קשורות ומתפרסם כמו לא יודע מה.
חתיכת קוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רוב האנשים ששונאים טראנסים זה בגלל הביט שחוזר על עצמו..ונכון יש אנשים שלא יכולים לשמוע יותר מחצי דקה טראנס אבל אלה שכן לפי דעתי התברכו =]
אני אישית אוהב מס' אמנים בסצינת הטראנס והם יהל איפקטד ועוד כמה.. אישית מה שיש לי להגיד לאנטון שיקח את אינפקטד בשנות ה2000 לפני שהשתן עלה להם לראש האלבום היותר ממצוין שלהם cassical mushroom הם יותר גאונים מהרבה זמרים עם שמות של נאצים שתביא לפה,זה הישג למדינה הקטנה שלנו! גאונים כאלה יש מעט מאוד ופעם ב..ככה שאפילו שאתה שונא טראנסים או לא מעריך תצטרך לפחות לכבד בגלל הכבוד שהם מביאים. אותי אישית הם הפכו מאחד שגם לא אוהב טראנסים לאחד שחורש עליהם ואני לא היחיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() רוק, מטאל, פופ, מוזיקה אלקטרונית.
רק אוהב דיכאון ,מזרחית , טראנס , וזה הוא .
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה ת'לא יודע שטראנס זה מוזיקה אלקטרונית כאילו? =\\\\\\\\\\\\\\\
![]() |