|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שונא מוזיקה ישראלית!רוק ישראלי ופופ ישראלי מגעיל כזה כמו שנייט וולף רשם למעלה
מאיה בוסקילה,שירי מימון,נינט טייב מוש בן ארי,שלמה ארצי,כל להקות הפלמ"ח ושירי ארץ ישראל הפאגיים,בריטני ספירס שכבר בטח לא שרה,אביב גפן,עברי לידר,כל הרוק הישראלי המפגר ועוד הרבה קיצור המוסיקה בישראל אני גם לא מת על רוק..למרות שלפעמים יש לי התקפות שאני יכול לשמוע system of a down הם היחידים שאני יכול לשמוע. ואני גם הכי שונא ת'פסיכודלי הישראלי עם הגיטרות החראאאא הזה void גיטרות skazi גיטרות infected גיטרות זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! אבל בתאכלס אני אני שומע בעיקר מזרחית\דיכאון מכבד עד קל חח ובפסיכודלי חורטטט אחושרמוטה וגם האוס אלקטרו וכאלה עם FAT BASS קטלני חח וגם היפ הופ\ראפ של מסיבות כזה..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רוק כבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בכל ז'אנר יש שירים יפים, ולכלכ שונאי המזרחית לפי דעתכם שירים כמו "הפרח בגני" "אלינור" ו"בדד" של זוהר ארגוב זה חרא? ויש גם שירים שהם סתם בשביל הסבבה לא גאוניים אבל כיף לשמוע.
ורק אני םה מעדיף לשמוע מוזיקה ישראלית? יש לי אנגלית טובה אבל הרבה יותר קל לי להתחבר ולהבין מוזיקה ישראלית ולא חרא כמו רוני סופרסטאר אבל יש יוצרים מעולים כמו שלמה ארצי שלום חנוך,יזהר אשדות,משינה,כוורת,תמוז שיש להם אחלה שירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() יש להקה ישראלית שנקאת "ריח מטאל" (השם האמיתי שלהם הוא באנגלית אז זה נשמע קצת צולע) שעשתה אלבום קאברים לשירי מזרחית. אני אומר לכם, בקושי אפשר לזהות שאלה שירים מזרחיים במקור כששומעים אותם.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
המטאל הפחות אינטליגנטי מדבר על כיף, מוות, קרבות וכאלה והיותר אינטליגנטי על פוליטיקה, פילוסופיה, ספרות, ביקורת על החברה ודברים מהסוג הזה...
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שים פה כמה שירים שלהם שאני יוריד P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אליך אליך התכוונתי כל הרעיון של הקאבר דיי מדליק עכשיו..
כמו Children of bodom שעושים את אותו הרעיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
מה צ'ילדרן אוף בודום קשורים?
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח סיסטם אוף א דאון עשו פעם קאבר לשיר של בריטני ספירס...Baby קוראים לו נראה לי.
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
זה סיסטם עשו? חבר הומו.. בכל מקרה שלח פה כמה שמות..אני אוהב תקטע של הקאברים זה דבר מעולה ולפעמים יוצא הרב היותר טוב מהשיר המקורי חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וגם ל"דה טרופר" הם עשו קאבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מזרחית&דיכאון יאו יאו
![]() |
#15 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הז'אנר הלגיטימי(או לא לגיטימי מבחינות אחרות) היחיד שאפשר לשנוא שנאת אמת זה אימו
נכון יש פופ וחרא הזה אבל המנגינה שלהם לא משגרת מסרים סאבלימאליים של חולשה ואפמנטיביות
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() אימו זה הסאונדטראק של הסויה.
![]() |
#17 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() איזה באסה זה שאנחנו לא בימי הביניים הא?
אפשר היה להרוג כמה שיותר מהם בטיעון שהם כופרים או משהו כזה וגם להיות חברים בכת המסיונרית הסודית שהמציאה את המטאל ביחד עם כל הכלי נגינה המודרניית (כולל גיטרות בס וכל זה) ושמרה אותו בסוד עד פיצוץ התקשורת של המאה ה20
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
הורסים את השם הטוב לרוק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא סובל רוק ראפ וכל החרא הזה גם שירים של עיברי לידר וכל חבורת הזבל בסיגנון הזה אני שונא!!!!!!!!!!
אוהב רק טראנסים האוסים דנסים וקצת מזרחית כמובן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה מי שאמר שדיכאון זה חרא שישמע
ויראה תמילים ותשירה מהלב יבין על מה מדובר דיכאון זה שירים מהלב |
![]() |
![]() |