|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש איזה בחור אחד במכון שלי ששוקל איזה 100 ומשהו קילו על 175 בערך, יחסית חטוב, נראה פצצה. הבעיה היא שהמשקלים שהוא מרים פשוט מצחיקים: יד קדמית 8 קילו, טי בר בקושי 35 קילו, חזה בקושי 80 קילו וכו'... לדעתי זה פשוט מגוחך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אז אני אעשה סדר בדברים. אני גם בעד להרים כבד. ברור לי שבנאדם לא יתפתח אם ירים כל היום בבנץ' 50 קילו. צריכים לשאוף למשקל גבוה יותר. אבל, קודם כל חשוב הביצוע של התרגיל!!! לבוא ולהגיד שאתם עושים הרחקת כתף עם 30 קילו...והביצוע נראה כמו הצרות שלי, אז מה הקטע כאן?? מי שלא הבין שיצביע, אני אסביר שוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה ?? איך לעזאזל אתה מתאמן חודשיים ומרים 50 קילו חזה ועוד בן 14?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט - 120 קילו Rm6,
85 קילו Rm12 בבנץ' ובחזה בכלל אני מאוד חלש..בערך 70-75 קילו לrm8, בדאמבלים 27.5 קילו Rm8 בשיפוע חיובי 75 קילו Rm6 דדליפט אני לא עושה, רק כחלק מהpower Clean, שזה מסתכם בבערך 90 קילו מיליטארי פרס - 65-70 קילו Rm6 טיבאר - 65 קילו Rm6 בנט אובר - 70 קילו Rm6, עם סטרפים 80 לג פרס - 300 קילו במאסה, 280 כרגע.. RM8
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני? המממ בנצ' פרס 90X10 או 100X4.5 דדליפט רומני היה 90X8 והפסקתי לעבוד על האמס מאז דדליפט קלאסי-כרגע בלימוד עצמי.. סעמק מקווה שלא פצעתי את הגב לטווח ארוך. סקוואט-עדיף לא להגיד בכלל... :laugh: אבל אני משתפר!!! מיליטרי פרס בישיבה- 60 קילו על... 8? (דני, כמה עשיתי שלשום?) המממ מכשיר טי באר 80X6
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מה חרטוט במה שרשמתי ? אתה מוזמן לשאול את אילן ואיליה שמתאמנים איתי כל יום, יעידו לך על כל משקל עריכה: אם אתה מתכוון לפאוור קלין אתה מוזמן לבוא יום שני ב7 לאימון ותראה בעצמך :/ עריכה 2: עכשיו אני מבין.. הכוונה לclean pull ולא לפאוור קלין מלא.. טעות שלי ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא יודע לעשות דדליפט, אתה גם לא יודע לעשות clean pull.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה יעני אתה בא להוציא אותי מטומטם ? תשאל את רן רבאק, לקחתי את המשקל הזה פעמיים, פעם אחת ב6 חזרות ופעם אחת עם רן ב4. מה אתה חושב, שאני איזה אפס שבא לשקר לכולם ? עשה טובה יעקב, שב בשקט. לא מצאת מטומטם לרדת עליו. עוד פעם אני מזכיר לך, לבוא לאימון ביום שני ולראות אותי דופק מילטרי של 70 קילו. סבבה ?
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איך לג פרס ? 300 קילו אצלינו הוא מגיע רק ל147 קילו ???? איזה מכונים יש לכם הלוואי עלייי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כי פה לא מדובר במכונה ,מדובר במזחלת שמעמיסים עליה פלטות ,ואז למעשה המשקל מוגבל רק לפי כמה משקולות יש לך במכון
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחח אתם חבורת בהמות
אני עושה סקוואט 60 קילו Rm8 לחיצת חזה אני עושה 69 קילו Rm6
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סתם משהו קטן: אני רואה לפעמים אנשים במכון שמעמיסים משקל ועושים תנועות הכי לא נכונות שיש... מעוותים את כל התרגיל זה כבר לא צ'יט קטן זה ברמה של חבל על הזמן שהם מבזבזים במכון... לפעמים אני כמעט אומר משהו אבל הם לא נראים לי בעניין לשמוע הם אוכלים סרט שככה צריך...
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() במשקלים כבדים צ'יטים זה לא כזו מילה גסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושה לעצמי שיאים ואף פעם לא חשבתי על שיאים חוץ ממתח..
שעשיתי 56 :|