|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני אגיד את זה ככה
טכניקה נכונה זה קריטי ,זה נכון ,אבל בהחלט יש מקום לקצת "שפת גוף" כדי לסחוט עוד כמה חזרות ובאמת להגיע לכשל מוחלט במילותיו של טום פלאטץ' ,כשל זה לא כשאתה לא יכול לבצע חזרה בטכניקה נכונה ,כשל זה כשאתה לא יכול להזיז יותר את היד.
![]() |
#2 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
וכבר מהסט הראשון שלו, אני צריך לעשות בייספס. אז זה מעבר לצ'יט או שמירה. אפשר לעשות צ'יט בחזרה האחרונה. אבל יש אנשים שמבצעים תרגילים ב100% צ'יט ו50% טווח תנועה. זה לא לעניין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
זה אני מסכים
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אם מישהו רושם משקלים שהרים ואתה לא היית לידו וראית את רמת הביצוע והשמירה עליו...אז הכל פיקציה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
בנימה זאת מתי אנחנו מתאמנים ביחד יקירי ?
![]() |
![]() |
#6 | ||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב לפני שלוש וחצי שבועות סיימתי חיטובון אז ירדתי קצת ובגלל שבחרתי כרגע להתבסס על אימון לינארי דמוי Hst,עוד לא בדקתי את טווחי החזרות הנמוכים החדשים שלי במסה, אז אלה הישנים...
רגליים: יש לי ברך דפוקה ברגל ימין שפשוט קורעת אותי מכאבים במידה ואני עובד עליהן, אז אפשר להגיד שאני די מושבת בהן כבר המון זמן, לפני שנפצעתי הייתי עושה בסקווט 100 קילו ב5 חזרות ... ידיים: כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט W בשיא הקודם עשיתי חמישיה עם 26.75 כל צד(אחיזה צרה), עכשיו אני לא יודע. לחיצה צרפתית, בלי שיפוע הrm5 בשיא הקודם היה בערך 30-32.5 כל צד(ירדתי בסט השני). כרגע עם שיפוע שלילי 30 זה הrm10 שלי. גב: טיבר חופשי, תלוי מאוד בזוית של הגוף- המקסימום שעשיתי הוא 5*120 ולא לכשל אבל לא כלכך נמוך. פולי עליון-בשתי האחיזות סיימתי עד היום בקלות את כל המכונות שנתקלתי בהן. בשיא הקודם הייתי עושה 5 חזרות מתח עם עוד 65 קילו עלי (ועוד בסביבות ה90 קילו של משקל גוף, ידיים באחיזה רחבה כשאני מקפיד, שכשהזרוע בקו של הכתפיים, הזוית במרפק היא 90 מעלות) . אחיזה ברוחב כתפיים אני לא עושה, אבל אני כנראה מרים הרבה הרבה יותר. חזה : בלי שיפוע בשיא 5*147.5 .בחיטובון , מישהו עשה לי ביטצינג ,אז לא התאפקתי והרמתי מקס ,אז ירדתי איזה 5 קילו, ואני מקווה שאני יחזור. עליון ,המקסימום שניסיתי ב5 חזרות היה110 , לפני אימון עשיתי 10 של 105 קילו ועוד לא לכשל אז אני מניח שלפחות בזווית הזאת כבר התחזקתי(הrm 10 שלי ברגיל נשאר משום מה 120). כתפיים(די חלש בגלל פציעות): אחרי שאני נכנס לזה קצת, אני עושה לחיצת כתפיים עם דאמבלים של 30 קילו כל צד ב10 חזרות. ציטוט:
ציטוט:
במשקלים גבוהים אם אתה עובד בצורה פוצעת אתה גמור. צריך רק להזהר מקשת מוגזמת בגב, זה הציט היחיד שיכול לפצוע רק אחרי שנים. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שיש כאן פאוור ליפטרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() טוב ,ניסיתי לצלם את עצמי שניה ,נראה איך יצא חחח זה ממש קשה כי אני צריך להיתקופף קדימה כשאני עושה את זה ...צילום רגליים בחאווה ,יצא על הפנים חח
*נערך כי התמונות יצאו חרא ,מי מתנדב להיות צלם ?!*
![]() |
#10 |
|
![]() ארבל, אוי נו, פעם הבאה כשאתה בחדר כושר תהפוך את הplate monkey שלך לphoto monkey וגמרנו.
חוץ מזה,להבא קח בחשבון שמשום מה בחלק מהתמונות יש תחושה שהביצים שלך מכווצות , פעם הבאה דחוף לשם גרב או משהו!!111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
או להפסיק עם המיץ ? ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() עכשיו אני בחיטוב .. זה המשקלים שהיתי באמצע תחילת חיטוב..
טוב לחיצת חזה משקל עבודה 115 -120.. תלוי ביום..140 3 חזרות.. לחיצת דאמבלים 51 כל צד..או 52.5.. בנט אובר רוז 120... כפיפות מרפקים בפולי תחתון 100 -105 חתירה פולי תחתון 120 -125.. פשיטת מרפקים בפולי עליון 100..-95.. מילטרי פרס 35 כל יד.. ועוד ועוד.. ד"א אני בן 15
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
שנה וחצי חודשיים נכון ,יענו תזונה נכונה ואימונים נכונים..
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצת חזה כנגד מוט: 65 ק"ג - 6 חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תביא מצדי את צוות ערוץ 2 לצלם
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() בן 15 ו8 חודשים
מתאמן 6-7 חודשים חוץ מעל בייספס שזה 9 חודשים (בגלל חוסר ידע) סקוואט-90 ק"ג Rm10 בנץ'-80 ק"ג לrm6-7 דדליפט-135-140 ק"ג Rm1 כפיפות מרפק במוט 55 ק"ג Rm6 חתירה ביד אחת (מסור) 55 ק"ג לrm 8-10 מילטרי פרס 60-55 ק"ג Rm 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ממממממ סקווט 130 Rm4
בנץ' 120 Rm1 דדליפט 120 Rm8 מילאטרי פרס 75 Rm10 מה עוד ?
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |