|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חרטא לפנים..
פצעי בגרות לא קשורים לשמן ולטיגוים זה לא קשור בכלל לאוכל זה יותר בעייה גנטיתת או בחלק מהמקרים בעיה מוגלתית בזקיק השערה לעיתים מלכלוך וזיעה. אין שום קשר בין אוכל מטוגן לפצעי בגרות.. לחבר'ה המחוצקנים.. אתם רוצים להיפתר מהחצ'קונים לכו לרופאת עור שתתן לכם מרשם לרואקוטן וזה יעבור ואני מדבר בתור אחד שזה העלים לו 99 אחוז מהחצ'וקנים נמשארו לי 2-3 שחורים מהפנים ואני עכשיו בהפסקה של זה עוד חודשיים אני מסיים תטיפול זה באמת עוזר... אז רק רואקוטן אם אתלם רוצים להעביר תזונה לא קשורה בכלל זה סתם חרטא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מת כבר שהפצעים האלה יעברוו!!!!! ראבק..בישביל מה זה טוב החרא ההזה.?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה כן קשור באוכל! אוכל עם הרבה שומן עושה חצ'קונים..
כמובן שזה תלוי גם בגנטיקה.. אם יש לך גנטיקה של אחד שכל הפנים שלו חצ'קונים, אז אוכל זו לא הבעיה היחידה.. אבל אם יש לך אחד פה-אחד שם, אז זה כן קשור לאוכל.. ככה זה אצלי! אם אני עושה יום צ'יט עם ג'אנק פוד, למחרת יש לי חבר חדש.. אם אני מקפיד על תזונה טובה, הפנים שלי חלקלקות! ד"א, כשהייתי בckd, אכלתי הרבה שומן רווי והפנים שלי היו ממש חלקות! היו לי כל מיני השערות למה זה קורה.. כולן נשמעות הגיוניות, אבל אני לא יודע מה ההסבר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() הא ועוד דבר, העור שלנו גם מאוד מושפע מהאקלים שלנו!!! אנשים שגרים בארצות צפוניות יותר כמו קנדה, העור שלהם נשאר צעיר לטווח ארוך יותר, לכן מומלץ למרוח קרח על הפנים כל בוקר- לשמור על מתיחותו וצעירותו