|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב תידעו משהו מישפט פשוט מאוד
השמאל טוב לערבים הימין טוב ליהודים בעד מי אתם ? |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל בוא נבהיר משהו:טרנספר לא יהיה.
שנית, אין ספק שערביי ישראל אכן מהווים איום דמוגרפי, למרות שכרגע הם הבעיה האחרונה שלנו והם לא עושים בעיות ושומרים יחסית על נאמנות ותגידו מה שתגידו הם לא פועלים כנגד מדיתנ ישראל(לעומת החכ"ים שלהם שהרבה יתור קיצוניים מהם), אבל בהחחלט הם מהווים איום. כי אין ספק שעוד 50-100 שנה הם יהיו פלח מאוד משמעותי,אני אישית חושב שהרעיון של ליברמן הוא הכי יעיל ואני חושב כאשר תקום מדינה פלשתינאית(והיא תקום במאוחר או במוקדם וגם בימין אומרים את זה) הם יעברו לרשותה,ומי שיישאר פה אפשר לראות את זה כהצהרת נאמנות מלדינה. בלי קשר אני חושב שצריך להחתים כל אזרח ואזרח על הצהרת אמונםי כלפיי המדינה. |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הבעיה היא שונה
אתם מכלילים ערבים בתור כול העם הערבי אבל זה ככה זה יותר מסובך הבעיה הראשית היא שהדת שולטת בחיים שלהם, עקב כך קיצוניים דתיים שולטים להם על החיים בטענה שככה מוחמד היה רוצה וככה תיהיו מוסלמים טובים יותר וכו'. העם ערבי נכשל בזה שהוא לא עצר אותם כמו שבישראל החרדים לא עושים מה שבזין שלהם ככה צריך לקרות אצל הערבים. שהייתה את ההתנתקות שלטון החוק הישראלי עצר את הקיצוניים המתפרעים והבעיה של העם הערבי שהוא הולך אחרי הדת המוסלמית שהיא אלימה וחסרת פרופורציות, הם משתמשים בטיעונים דתיים על מנת להפוך את מה שהם עושים ל"בסדר". אז או שהעם הערבי מטומטם כי הוא לא יכול לשלוט בעצמו או שהוא מטומטם כי לא מבין מה לא בסדר פה.
#5 | |
|
![]() ציטוט:
האמת שהקוראן, שנכתב ע"י יהודים (ביגבאג אל תכעס, אבל זאת האמת שמגובה בלא מעט הוכחות היסטוריוניות), מטיף לשלום. זה המופת'ים בני ימינו שמטיפים לאלימות, כמו הג'יהאד המיתולוגי של צאלח-א-דין. (שגם היה מושכל ובנוי אסטרטגית בצורה לא רעה בכלל).
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אפשר הוכחה? ציטוט:
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה חסר ידע בתורה וזה לא חדש לנו אז אני יסביר לך בקצרה. הערבים,נוצרים וכו'. לקחו את התורה שלנו והפכו אותה הבנת ? אם היית מעמיק קצת בתורה של היהודים היית יודע את זה ורואה את אמא של הוחכה לזה. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יודע שהבסיס הוא התנ"ך. אני פשוט מתפלא שיהודי כתב את הקוראן. חשבתי זה מוחמד כתב אותו. גבריאל תבדוק את הrep שלך
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
קראתי מאמר יפה על זה, כשהייתי עובד בעברית, אולי אני אמצא לך חומר ברשת על זה. בכל מקרה, זה לא ארבל מגן על הנקודה הרגישה. ארבל אחד משלושת הבחורים הכי חכמים שפגשתי בחיים שלי, תאמין לי שהוא לא מתגונן. הוא סתם הומו. :laugh:
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טרנספר יהיה אחרי שתהיה מהפחה במדינה ואנחנו ביכלל לא רחוקים מי מלחמת אחים פה
שמאל נגד ימין ממש לא רחוקים |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
מוניטין לראשון שיסביר לי למה אפילו לחשוב על לחזור לגבולות 67/48 זה הרבה יותר מטימטום תהומי.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה ציטטה אותי אני ימני מאוד אחי למקרה שלא הבנתה חח |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול לענות לך באמת שאני יכול אבל יכולת הניסוח והכתיבה שלי ממש חרא ברצינות אחי פנים מול פנים אין לי בעיה להסביר יש לי גם הרבה ידע בנושא אני לא מדבר על דברים שאני לא יודע אבל פה גםאם אני יכתוב ההודעה שלי תהיה ארוכה ולא נוחה לקריאה וגם אני לא יעביר את התשובה שלי כמו שאני רוצה להעביר כן אני יודע אני לא שיא החוכמה בנוגע לכתיבה .. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() דימה.
אלה יחלקי. אינעל זד'ין הבוו הבוק דימה. אלה יטח מז'לק לדילמה. תכון כפרה עלייה,תמשהי כפרה עלייה.. לאה יחרק ז'יד בו בוק. על מאויעז'... חחחחחחחחחחחחחחח... זה לא בדיוק הדיוק אבל זה עבורך דימה. כמו שאמרתי לך במוניטין אתה חתיכת אדם שלילי ומסכן,ואתה חש מעצמך יותר מידי ואין לך על מה. בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראת ככה יאוכל נבלות. |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ולגבי גבריאל,פסיכומטרי זה מבחן לא הוגן בכלל לגבי ערבים ולשם כך הם יישמו את ה"ראויים לקידום"באוניברסיטאות הרי רוב הלימודים שלהם הם בשפה העברית (שהיא לא כך בשמיים) וכן בבגרות הם נותנים להם להעתיק ומערכת החינוך מודעת לזה,ערבית הם לומדים בצורה מינורית אז אין להם ת'צד של הערבית ולא ת'עברית הרהוטה שהכרחית בשביל להתמודד עם "פטל"ואנלוגיות..ולשם כך הפסיכו לא הוגן כלפיהם.
|
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
הפסיכו' מקביל לרמה, וכמו שציינתי, בניגוד למבחנים אחרים, פסיכו' נמדד בגאוס, ככה שזה לא משנה אם הוא נורא לא ברמה, או שבע רמות מתחת לרמה, הוא תמיד יהיה הוגן - מי שטוב יותר יעבור. בבקשה תאמר לי שאני לא צריך להסביר לך את ההיגיון מאחורי זה.
|
![]() |