|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מעוניין לא להתגייס, תגיע לצו, ובבדיקות תתחיל להצהיר על מחלות, שימוש בסמים כאבים עיוורון קל שטויות כאלה.. אני לא ממליץ לך לעשות את זה.... יש גם עבודות רס"ר שאתה יכול לעשות שזה לפחות גם סוג של שירות צבאי. היה איתי אחד בבדיקות פרופיל ששיחק לה אותה מסטול בא בלבל לה במוח על כל המחלות בעולם.. התחיל להמציא לה אותיות באנגלית.. זיין אותי מצחוק חחחח.
הקיצר אם אתה באמת לא רוצה להתגייס, חבל זה יהרוס לך לא מעט דברים, לפחות תתגייס כעובד רס"ר ותהיה איתו בקשר טוב... יצא לך מזה שרות שטותי, לא מועיל, אבל מלא. יש לי חבר מהמכון, שחבר טוב שלו עשה להם בעיות לא התגייס וזה.. הקיצר הוא הלך על העבודות רס"ר הזאתי... הבן אדם גר רבע שעה הליכה מבסיס בית-ליד. הוא קם ב 7 בבוקר, הולך לבסיס מרים תדגל מנקה מסביבו, וחוזר אחרי 20 דקות הביתה לישון. שירות מלא, 0 השקעה, זמן לעבוד ללמוד ולחיות. זה עדיף על להשתמט. אני בכל מקרה מציע לך כן להששקיע במבחנים וכן להתגייס, אתה לדעתי תצטער על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי היה כולה שלושה מבחנים במחשב... היה לי פתור ממלא דברים...
חחח בדקו אצלי רק הגיון והבנת הוראות יצאתי עם דפ"ר 90 וקב"א 56 (לפי מה שאמרו לי...) בראיון אישי הייתי רציני וזהו... אחי זה באמת שטויות רק תראה אצינות ויהיה לך את הנתונים הכי גבוהים... אז תקבל המון זימונים נחמדים ודברים כאילה... ביום ראשון אני במיונים למודעין אלקטרוני... אני לא אוכל לספר איך היה כי יחתימו אותי שם על סודיות... חחחח בקיצור אחי תשקיע ויהיה בסדר... אגב יש לי גם פרופיל 97... חחח הם שלחו אותי לבדיקת מאמץ מוזרה כזו... (לא בדיקת מאמץ שיגרתית) ובסוף אמרו לי שהכל בסדר והזמינו אותי לסיכום פרופיל וקיבלתי 97...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמח שאתם מנסים לעזור ולא תוקפים,תודה.
סתכלו כאן זה 10 מיתוסים על הצבא למי שלא מתגייס מה בדיוק קורה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...msgid=32277021 דווקא אני בעד שיתגיסו,אבל אני בן יחיד ולקרבי אמא שלי לא תחתום. וג'ובניק זה חרא של מוטלות גם אם אני יחזור כל יום לבית. AkunaMatata זה בתהליכי בירור אחי,אולי אני באמת מתחיל ![]() פאנק ומזוז תודה לכם אחים שלי.
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיל תיגש לפחות למבחן, למה לדפוק הכל מהתחלה? מה אכפת לך, זה כולה כמה שעות מהחיים שלך שעלולים ממש לעזור לך בעתיד.
בתור ג'ובניק אתה יוכל לשרת באחלה יחידות ובאחלה תפקידים. חבל מאוד שתדפוק לעצמך. לך תדע, אולי עוד שנה אתה "תורעל" ותרצה לשרת? הכל קורה בחיים, חבל שאתה מפוצץ על ההתחלה את האופציה הזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש תפקידים במודעין לא פחות חשובים מקרבי...
ואתה תורם שם ממש ממש הרבה... אתה תוכל להיות גאה בעצמך אם תהיה שם למרות שאתה כאילו ג'ובניק... וחוץ מזה גם יש סתם תפקידים עורפיים מאוד נחמדים כמו יחידת החילוץ של פיקוד העורף... הם עושים המון וטסים הרבה לחו"ל למרות שהם לא קרביים... אז בהצלחה
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תשקיע במבחנים לא משנה מה!!!
אני לא השקעתי ווואלה שנכנס לי הרעל הצטערתי על זה.. עוד 3 חודש גולני... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי הכל כמו שצריך..חח אבל דיברתי שטויות בשיחה האישית..אכלתי אותה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרעיון דווקא כן משמעותי אולי פחות מהפסיכוטכני
אבל בכל זאת הם עושים ת'ראיון בכדי לראות איך תצליח להשתלב בכל מיני מסגרות , ואת האופי שלך אם אתה ברברן או מופנם בקיצור הראיון האישי זה יותר על האופי של הבנאדם וזה מרכיב חשוב גם
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני מכיר לא מעט אנשים עם קב"א נמוך [49-50] ועם דפ"ר גבוה [80]. הראיון אישי הוא 33% המקב"א, הדפ"ר הוא 50% והנתונים הראשוניים הם 17%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ידעתי אף מילה אבשלום קור לא מכיר תמילים האלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי פלטתי מזה שטויות..כוסמו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שו אחי מה אמרת
שעישנת באנגים ? שתית לשוכרה ? רבת מכות עם כל העולם ואמא שלו ? ברחת מהבית ? אנסת את אחות של חבר שלך ? אם לא אמרת את הדוגמאות הלאה אין לך מה לדאוג Xd
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מיני דברים פלילים...לא יוגע איך היא הוציאה את זה ממני..ומה שיותר מעניין,למה לעזאזל היא החליטה לשאול אותי אם עשיתי דברים פלילים? הזונה לא יכלה לשאול אם יש לי חלמות פסיכותים או משהו כזה:dry: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם רוצה לשרת קרוב לבית איפה שהוא..
אז אמרתי שאני מקבל חרדות אם אני רחוק מהבית ומאחים שלי וכל מיני כאלה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מתן אתה ילד עדיין סליחה
כי גם אותי היא שאלה פשוט משקרים מה אתה טמבל זה רק הראה לה כמה אתה ילד כי מי שעושה או עשה או בטעות ניכנס איכשהו לפלילי לא מדבר על זה במיוחד לא אם בוחנת של הצבא חחחחח איזה טמבל יצאתה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מה הבעייה לחכות 6 שעות מסכנות??
איזה אנשים מסכנים אתם תבלו אחרי זה 3 שנים בצבא!