|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() טוב אחי..?
אתה אוכל סרטים בצורה מטורפת... חי בסרט צא ממנו.. לחשוב לוותר על צבא כי לעסוק בפיתוח גוף? מה עם עבודה? יא טמבל חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משה.. אתה צודק.
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חח
שחיף טמבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
bode חחחחחחחחחח.. איזה יציאה שתיהיה לי בריא ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לצה"ל:
החלטה נכונה, אך במועד שגוי. חבל שלא הקשבת לפני.... אני מקווה מאוד שיתנו לך לעשות הכל שוב.. בכל מקרה בהצלחה לך. בקשר לפיתוח גוף: החלטה שגויה. עברת והשקעת יותר מדי בשביל לפרוש. חבל. לא צריך להיות קיצוני... אתה יכול לשלב קצת מזה וקצת מזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() צודק ב2 ההחלטות שלקחת, תומך בך, גאה בך, בהצלחה!
![]()
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() צודק באחת טועה בשניה.
בקשר לצבא אתה צודק, אין לי מה להרחיב כי אני הייתי מאלה שאיך שפתחת את הפוסט שאתה רוצה להשתמט רצה לבוא אליך הביתה להביא אותך באוזניים ללשכה. בקשר לפיתוח גוף אתה טועה, אין סיבה שתפסיק להתאמן. אתה יכול פשוט להוריד ווליום מה הבעיה? במקום לאכול כל 3 שעות פשוט תאכל כמו בנאדם נורמלי וזהו, תישן כמה שאתה רוצה וכמה שאתה יכול [אני למשל כבר חודשיים על 6~ שעות שינה, הורדתי טיפה ווליום באימונים, התוצאות בהתאם אבל לפחות אני חי]. לא הכל שחור או לבן אחי, יש גם עוד צבעים ועוד וריאציות. אתה לא צריך לשבור את הכלים וזהו. זה לא או תחרות או להיות שחיף. אפשר גם להנות ולחיות את החיים ובד בבד לפתח מאסת שריר כלשהי, בסה"כ אני בטוח שאתה נהנה מהאקט עצמו של האימון, אין סיבה לוותר. בקשר לחיטוב שעברת אני חייב לציין שמתן אתה מדבר שטויות. אחי לפני החיטוב בלי להעליב גיל [זה לא אמור להזיז לך כי אתה כבר לא נראה כמו שהיית נראה] היית נראה כמו ילד טיפוסי מארה"ב שחי כל היום על KFC ומקדונלדס. באמת שהייתה לך מאסת שומן עצומה וכשראיתי את החיטוב שעברת פשוט הייתי בשוק. בתמונה שיש לך בצד אתה נראה מצויין, איך אפשר בכלל להשוות בין מה שהיית מקודם לבין מה שאתה עכשיו תגידו אתם רציניים?? עברת פה את אחד החיטובים המוצלחים. לסיכום, שיהיה בהצלחה בכל מה שתעשה, תעדכן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי!
ציטוט:
אין לך מושג עד כמה שזה נכון היה אחי! כל יום אחרי האימון היתי דופק מקדלונדס ![]() ![]() דיברת עכשיו עם הלשכת גיוס אני דופק ארוחה וטס לשם! יש לי סיכוי שאני מקבל שוב צו 1 וכל זה, אמרו לי להגיע למדור ביקור חח מישהו יודע מזה ?..
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() בשעה טובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בהצלחה איש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלוואי ויתנו לי לעשות את הצו שוב מצידי להתייגיס לקרבי!! ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() החלטה נכונה. אבל אתה לא חייב להפסיק להתאמן. מתי שיצא לך בצבא-תדפוק אימון.
הנה אני למשל עכשיו עושה טירונות, ואתמול (שבת) עשיתי אימון פול באדי די כבד (5 סטים של 6 חזרות של בנצ סקוואט דדליפט חתירות ועוד 3 סטים של לחיצת כתפיים בעמידה) והשבוע אני יוצא חמשוש אז בשישי-שבת אני אעשה אימון Ab. אח"כ יש לי קורס 3.5 חודשים שבו אני יוצא בסופ"ש, אז אני אתאמן בסופי שבוע ומקווה שזה מספיק כדי לשמור על מה שיש ואח"כ מקווה שאוכל להתאמן כמו שצריך (~3 פעמים בשבוע)
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה חבוב... לא חשבתי שתצליח להבין עד כמה חמור היית.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() נתנו לך פטור מהצבא והתחרטת אנ'לא מבין?
החלטה נבונה . זה מראה שיש אנשים סביבך שאוהבים אותך ודיברו איתך והגעת להחלטה הזאת. אתה לא צריך לפרוש לגמרי מפיתוח גוף, אחרי הכול כמעט וויתרת על הצבא בגלל זה. פשוט תשקיע פחות... אבל אל תנטוש באופן סופי. חוץ מזה תמיד אפשר לשלב... אגב,חשבת כבר מה אתה הולך לעשות בצבא?
![]() |
#19 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בהצלחה אחי!! מקווה שיתנו לך ראיון חוזר.....
ולפי דעתי אתה יכול להמשיך להיתמן אבל פחות ולא לשמור תזונה נכונה מטורפת...וכאלה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי נמאס לך להשקיע בבודי בילדינג לכן אתה חושב שאתה תשקיע בצבא תשקיע פחות או בכלל לא בבודי בילדינג , תתפטר מזה בצורה יותר נחמדה מאשר לפרוש בכלל .. נשמע הזוי חח