|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מחבינת יכולת לחימה יש לנו ת הצבא המאומן הטוב ביותר ותוכלו ללמוד על כך שחיילי ארצות הברית באו ללמוד מצהל לחימה בשטח בנוי. אבל אסור לנו לשכוח שמבחינת כמות-צבאות ערב מסוגלים לגייס מיליוני חיילים שכידוע שלהיות שהיד זה דבר נעלה עבורם. תכלס חוץ משלום כולל אנחנו לא נהיה בטוחים לעולם-אם תעלה לשלטון במצרים מפלגה שקנאית לדת? נראה לכם שהסכמי השלום לא יתבטלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו חיילים לא חיילים ראיתם כמה כוח הרסני יש לצינורות שהטילו עלינו החיזבאלונים, למעשה לא הצלחנו לנטרל אותם לאחר 34 ימי מלחמה. על הקאסמים אין מה לדבר. צריך לעשות מהפכה במדינה, הפגנות של מיליונים לצאת לרחובות ולהפיל את שלטון השחיתות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בונא איזה פריקי, בדיוק עכשיו חזרתי מכדורגל ואיך שנגמר המשחק דיברנו על זה איזה חצי שעה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הגבתי שם.
לא ממש קראתי את הכול ואני לא יודע כמה זה יעזור, אבל היי, הייתי צריך לרשום משו.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חח אלביישן זה אתה בתגובה האחרונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
כן אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אני dark side 89, והאנגלית שלי ממש חרא חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
וואי, אל תגיב אחי. ת'עושה פאדיחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כבוד לגבריאל על התגובה הנפלאה שלו ,הוציא לי את כל המילים מהפה
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה העיקרית של מדינת ישראל היא שאין לה מנהיג! לא משנה מה תשימו בקלפי הם כולם אותו דבר רק אם מסכה אחרת, ארצות הברית מנהלת פה את המדינה. ואף ראש ממשלה ש"יבחר" פה בארץ לא יוכל ללכת להשתין בלי אישור מארצות הברית! ועד שהמצב הפטתי הזה יגמר הכל רק ילך ויחמיר ולא רק בצבא גם בחינוך ובכלכלה!
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() חל האוויר שלנו נחשב לחיל האוויר בין הטובים בעולם!
יש לנו בעיה פשוטה: הממשלה של היום דואגת יותר מדי שנהרוג חפים מפשע בהפצצות, הערבים מנצלים את זה וכל במחבלים (בעיקר הבחירים) הולכים לבית של "חפים מפשע" וכך נתפרת הבעיה שלהם! מתי שהממשלה יבנו שהערבים לא מטומטמים, והם מנצלים את הרחמנות שלנו, ומתי שיבינו ש"החפים מפשע" הם לא חפים מפשע, נוכל אולי להתחיל לעשות את העבודה מהאוויר! הבעיה תיהיה שאז כל התקשורת העולמית תציג אותנו כמדינה של רוצחים וארה"ב תאיים שאם לא נסיק הם יפסיקו לתמוך בנו! |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() לא הגזמתי בכלל .
אסד יכול להשתמש אולי בחצי מהצבא שלו מקסימום , ללבנון אין כמעט צבא החזבאללה יותר חזק מהצבא שלהם שחכתי גם שהחמאס וכל אלה יעשו בלאגאנים אבל גם הם חבורה של לוחמי גרילה ובמלחמה אפשר לשטח אותם אותו דבר מובאראק , לירדן שוב אין צבא רציני אל קעידה = ערבי ישראל עושים פיגועים בעורף שלא תבינו אותי לא נכון , ובזה כבר העורף עצמו יכול לטפל. באמת הבעייה של ישראל זאת תחמושת , בגלל זה מלחמות בישראל הן קצרות. ובגלל זה מלחמות התשה כ"כ כואבות אצלינו. ובגלל זה אסור לתת חשבון במי פוגעים.