|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אל תזלזלו בצה"ל
הוא צבא מאוד חזק, זה כמו כל דבר אחר, צריך לדעת לשלוט עליו בשביל להפיק את המקסימום. וארה"ב לא יצאו כאלה פרייארים אם ישלחו אטום עליינו או על אירופה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני מנסה להגיד בעצם שלאירן אין שום בעיה שם תקציב כי משאבים לא חסר להם... ולא רק מטוסים יכולים לשגר את הפצצה ככה שזאת לא בעיה..
אם למדת על ההיסטוריה של מלחמת העולם השניה תמצא שיש הרבה דומה בין גרמניה הנאצית לבין אירן של ימינו. וגם בגרמניה זילזלו בהתחלה. בקשר למגורים? בנתיים זה לא תלוי בי. אבל בעתיד, אם אני ימצא לנכון שיש מדינה אחרת שבא העתיד שלי יכול להיות יותר טוב ובטוח אז למה לא? אני ממש לא נימצא בבועה. אני ריאליסטי מאוד.. ושוב, גם אם אחרי מלחמת לבנון השניה אני כזה בטוח בצבא שלנו ולא מפקפק בו אפילו במעט אז אתה זה שחי בבועה ולא אני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא נשמע לי ממש הגיוני כל התרחיש הזה
מה אנחנו בימי הביניים שמישהו יכול לכפות עלינו להתאסלם או למות ואתה חושב שגם אף אחד לא יצא לעזרתנו אתם ממש חיים בסרט
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תזיין ת'מוח.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאמרתי ימי הבניים לא באמת התכוונתי לזה זה היה דימוי.
ובוא נגיד שדבר כזה במאה ה21 במדינה כמו ישראל לא ממש ייתכן וגם לא שאמריקה לצדנו
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יתכן.. בעבועה בועה יתכן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תגובה אחת לפני אמרת שהתרחיש הנ''ל הוא אפשרי בעבוע
עכשיו אתה אומר לי שזה מוקצן?!?!?! מה אתה בא לערבב אותי או מה??
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חושב שלא יבוא לעזרתנו,אתה חושב שאנחנו לא יכולים להגן על עצמנו,אתה חושב שבעידן המודרני הזה יתנו לדבר כזה לקרות,אתה חושב לא נכון
יכול להיות שיקרה איזה משהו (חס וחלילה) אבל ממש לא כמו בתרחיש ההוא אפילו רחוק ממנו
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() התרחיש הזה הוא מוקצן.. מה אתה לא מבין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מדבר איתך על האפשרות שמשהו דומה לזה יכול לקראת. לא על התרחיש הזה ספציפית קפיש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור עזוב אותך סמים.
דבר כזה לא יקרה,ולא רק בגלל שזה לא אפשרי,גם בגלל שיש אלוהים
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() קיצר כל אחד חי בבועה שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() התרחיש הזה בחיים לא יקרה.
ברגע שאיראן משגרת טיל אחד מסכן היא נמחקת מהמפה על-ידינו אבל בעיקר ע"י ארה"ב..
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() 1-לאיראן וישראל אין דרך להלחם בגלל המרחק,אין לנו יכולות להגיע עם הכוחות שלנו לאיראן, ולאיראן אין אפשרות להגיע אלינו עם כוחותיה.
2-יש תאוריה שנקראת "מאזן כוחות" שאומרת שכאשר שני צדדים חזקים הם ימנעו ממלחמה ישירה,כמו למשל ארה"ב וברית המועצות לשעבר. גרעין איראני יכול ליצור 2 צדדים חזקים שימנעו ממלחמה כיון ששניהם יודעים את הכוח של השני ואף אחד לא רוצה בעצם הרס עצמי אלא לשרוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
דבר שני...לצעוד או לסוע במשאית זה לא הדרך היחידה להגיע ממקום למקום...יש לך מושג איזה כח עצום אפשר להעביר מאיראן לפה רק בעזרת מטוס..(צנחנים)...אני לא מדבר מטוסים שנוחתם ספינות שיכולות לעצור בכל מיני מדינות בעלות ברית שלה... כנ"ל אנחנו וארה"ב.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
על ידי פלוגה של צנחנים אי אפשר להכריע מדינה. ובכלל מטוס שיכול להצניח לא יכול להתקרב לכזה איזור כי הוא יופל. על מנת להכריע מדינה צריך פלישה קרקעית עצומה,זה לא יכול לקרות בין מדינות שיש שטח כזה ענקי בינהם, ולהזכיר לך שהגודל של איראן זה פי 200 אולי מהגודל של מדינת ישראל. עוד משהו איראן לא רוצה שלום איראן רוצה לשרוד, הפעילות גרעין שלה היא בשביל להיות מאוזנת איתנו, כרגע היחסי כוחות נותנים לצד המערבי, ברגע ששני הצדדים חזקים שניהם ימנעו ממלחמה. הוא אומר שהוא רוצה למחוק את ישראל בשביל להשיג את הכוח שאין לו מנשק ע"י דיבורים,כמו שברית המועצות עשתה עם ארה"ב לפני שהיתה לה עוד נשק גרעיני, הרי ברור לך שהכוח הגריעני של איראן לא משתווה לשלנו אפילו אם עוד מספר שנים תהיה לו יכולת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היום מלחמה זה מלחמת כפתורים, הטילים של אירן מכיפים את שטח מדינת ישראל וכך גם הטילים (המיובאים) שלנו מקיפים את שטחה של אירן. {להוציא את טיל החץ שהוא עדין בשלבי פיתוח וניסוי עוד משנת התש"ח} אפשר גם בשקט בשקט להחנות נושאות מטוסים כ-500 ק"מ מול חופי אירן ומישם לצאת לגיחות אוויריות, ירוט ופעולה. בדיוק כפי שעשתה ארה"ב באפגניסטן.
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |