|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
יפות ממש!
העדשות שם מיוחדות או משהו?
|
|
|
#2 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
בכול מקרה תודה
|
|
|
|
|
#5 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
תתחדש, המשקפיים נראות פצצה
גם אני קניתי משקפיים לאחר הנחה גדולה (אחרת לא הייתי קונה): ג'ורג'יו ארמאני ב-550 ש"ח, במקום 1100...
|
|
|
#6 |
|
|
משקפיים פיצוץ גבר באמת תתחדש ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
פאקקקקקקקקקקקקקקקק כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שאתה עומד לפרסם איזה ספת אימונים חדשה עם איזה 1000 פלטות....1200 שקל על משקפי שמש??נראה לי ממש מוגזם אחי...שלי עלו 150 שקל בארוקה ואני אוהב אותם...תכלס לא הייתי מתקמצן על להוציא עליהם עוד איזה 300 שקל אבל פשוט את אלה אהבתי...
תחדש אחוקי
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
שיחקת אותה עם המשקפיים אחי!
גם המחיר מצוין (עזוב מה אומרים לך פה..) ד"א, למי שאמר שבדיזל אתה משלם על השם כל הרעיון בדיזל זה שאין הרבה ג'ינסים מאותו ה"דגם". אתה קונה ג'ינס שהסבירות שתראה אותו על אחד החברים שלך נמוכה מאוד. זה למה אתה משלם הרבה, כי זה מיוחד. כל ג'ינס יוצא ב"מהדורה מוגבלת". |
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
מה הויכוחים המפגרים האלה? על איכות משלמים זה הכל, תקנה אותו דבר ב20 שקל תלך איתם כל יום, תוך שבועיים התרחבו \ החליפו צבע \ קקי בקי, שאלה מפגרת.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר פעיל
|
לא נורמלי
סכום כזה על משקפיים ?! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
משקפי שמש מהשוק דבר ראשון הנורמליים עולים 40-50 שקל והם הורסים תעיניים בצורה מדהימה זה עשוי מפלסטיק זול, ופלסטיק זול והשמש של ישראל לא הולכים ביחד וכל הבררה שיוצא מזה הולך לתוך העיניים...בקשר למי שאמר שפול אנד ביר יקר? ממש אבל ממש לא...זה נחשבת חנות זולה מאוד, סווטצ'רט נורמלי עולה עכשיו לפחות 300 שקל....בפול אנד ביר לא עובר את ה200..תמנון זאת באמת חנות ממש עלובה, בגדים על הפנים, שלא נדבר על האיכות אין בהם טיפת סטייל או משהו מיוחד, אתה קונה ב30 שקל חולצה שיש עליה ציור של צב ורשום למטה אני צב, מה זה הטימטום הזה????
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר פעיל
|
תתחדש אבל מי קונה משקפי שמש באוקטובר
|
|
|
#14 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר פעיל
|
אם כבר בגדים, עשיתי היום סדר בארון וגיליתי שיש לי המון בגדים די יקרים שקטנים עליי, חלק אני מביא לנזקקים אבל אני די צריך את כסף.
יש איזשהו מקום שקונה בגדים כאלה?,כי זה דברים די איכותיים שעלו לא מעט כסף(אני שמרתי דברים גם מכיתה ו' ככה שנערמו די הרבה בגדים) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
בלינקי אתה יכול לחפש לך חברים למכור להם אם זה דברים איכותיים, או אפילו בyad2 יש מצב תעיף כמה דברים, כמובן שאם זה באמת דברים איכותיים ולא איזה סווצ'רט מצב האופנה ב75 שקל.
|
|
|
|