|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() תאכלס הזיין הכי מצליח שאני מכיר זה טומי לי ממוטלי קרו. ובכללי אמני ההייר מטאל של סוף ה - 80 נראו רובם כמו בחורות אבל זיינו בכמויות מסחריות.
הנה מוטלי קרו בתחילת ה - 80: ![]() והנה דייוויד לי רות' ואדי ואן היילן. זיינו יותר מבראד פיט, יהודה לוי וכל כוכבי "חברים" ביחד: ![]() אז מה התחלתם להגיד?
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() רוצה לרדת לבראד פיט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() יאללה כבר, ראיתי ברחוב ישראליות יותר יפות מג'ולי כשהיא עם 20 קילו איפור.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() look , ילדי הקט
בוא אני יגלה לך סוד זה שבחורה אמרה לך שאיפור לבנים זה יפה היא באה להיסטלבת עלייך ואם לא היא לסבית והיא רצתה ליראות איך אתה בתור בחורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי מה אתה, הגבר שבגברים, חושב על גברים מאופרים. רק בוא לא נתעלם מהעובדה שמלא כוכבים ענקיים שמים איפור מידי פעם. אנשים שהיית מת להיות חצי גבר ממה שהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() הדבר הכי גברי שיש - דדליפט.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() השאלה זה לא האם הם מתאפרים, השאלה היא איך הם נראים אם האיפור הזה. גם לברוס וויליס במת לחיות היה איפור.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() look,מן הסתם שהם בסרטים או יוצאים לאיזה אירוע חשוב הם שמים איפור כל מי שאתה רואה בטלוויזיה חוץ מהאלה שמראיניים אותם אחרי איזה פיגוע מאופרים אבל לצאת מאופר לרחוב כשאתה מאופר זה אימו למרות בייחוד אצל בני נוער
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אמרתי מידי פעם בכמות קטנה רק בשביל לכסות על פצעים או כגון והכוונה שלי הייתה ברמה של הכנות להופעות, צילומי סרט, אירועים וכו'. זה שישר כולם מבינים מזה שאני יוצא מהבית עם איפור אימו כבר בגדים שחורים ושיער ארוך עומד למעלה עם ג'ל זה לא אומר שאני באמת כתבתי את זה. תלמדו יותר להסתכל באמת על מה שכותבים פה מאשר לקשר את זה אלי לפי מה שאחרים אומרים ולא מה שאני אמרתי באמת. |
|
![]() |
![]() |