|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכולבוטק יש עוד דברים לעשות מאשר לירדוף אותם. אם הקו חשיבה שלך כזאת, אז למה כולבוטק לא רודפת את שאר הנוכלים שהם חשפו ?.. כי הם משועממים ורוצים להיתנכל לטיב טעם ?... מה אנחנו ילדים בכיתה א' ?.. לא סתם אין להם תעודת הכשר.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך אפשר לבוא ולימכור בשר של חתולים לאנשים, (תקנו אותי אם אני טועה על זה מדובר לא ?)
זה מה שקורה כשאין תעודת הכשר,ואני לא מדבר על דת וכל זה,אלה כשיש תעודת הכשר אתם יודעים מה אתם אוכלים, גם לאלה שכשרות לא מזיזה להם,אבל אני מאמין שבשר חתולים הם לא ירצו לאכול מין הסתם. איזה לב יש לאנשים להרוג חתולים,ליפשוט לכלבים את העור ולעשות שטיח צריך להרוג אותם..
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב שאתה קונה בשר,שחתולים שעשו אליו פיפי, אני יודע ?.. צריך ליסגור את החברה הזאת פשוט ולהעיף אותם לכל הרוחות. הם כבר עשו פעם אחת טעות ולא למדו מימנה הם תמיד ימשיכו כך!
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() האמת שבתור עובד טיב טעם אני יכול להגיד שדווקא ההתקני בטיחות שם נורא מתקדמים. אני אישית לא אוהב את ההנהלה בטיב טעם [בסניף שלי], אבל אני באמת חושב שעושים להם לינץ' תקשורתי וזה בולשיט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולבוטק זה לא גוף פירסומי מתחרה כמו קו אפ וכו'. אלה גוף תיקשורתי, אין להם סיבה דווקא להיכנס בהם, זה לא שהם מתחרים איתם במשהו. יש מצלמות,יש הוחכות, בואו נראה מה יהיה היום בערב בתוכנית. לא סתם טיב טעם מנסה לימנוע את התשדיר הזה.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
*תשתוק *למכור *אלא *לפשוט *חלאס *לרדוף *להתנכל *עליו *לסגור
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש יענו חוק שאוסר על אכילת חתולים?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איפה משרד הבריאות? למה שהוא לא יסגור אותם כבר?
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי יכול להיות אני לא שולל.
אבל בואו ניהיה יותר חכמים ונחכה לשידור התוכנית, כרגע אנחנו סתם טוחנים מים.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בחופש עבדתי בסופר למזון טבעי/אורגני/אנערף שאת שמו אני לא אפרסם כי הם מתחרים של ישראלבודי(נראה לי שכבר הבנתם מי אלה) והתקנים שם פשוט מתחת לכל ביקרת, משאירים מוצרים בשיא החום בחוץ למשך שלוש שעות ורק אז מכניסים למקרר,מוצרים כגון ירקות לא טרייים בגרוש ולמשל בהכנת השיקיים הטבעיים המנהל עצמו אמר לי להשתמש גם בירקות רקובים אבל ממש רקובים כאלה שהיו אפילו שחורים משחור.
ואני מאמין שככה זה ברוב רשתות המזון,קיצר אל תאמינו לאף אחד כולם מושחתים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם מספרים סיפורים, לכלבוטק תמיד יש מניע כלשהו להפיל, זה גם בשביל השואו.
הסיפור של טיב טעם נשמע אמיתי יותר, הם מספרים יותר פרטים (נראה היום), והסיפור שלהם נשמע הגיוני שהתנקלו להם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בהקשר לפוסט: לפי דעתי כלבוטק חמים על הסיפור הזה ורק מחכים לרגע שהוא יצא לאויר, רוב הציבור סקרנים לגבי טיב טעם ורוצים לראות את הפאקים הקטנים, ערוץ 2 יודעת שזה יקפיץ את הרייטינג לשמיים בשעת הפריים טיים של כלבוטק כי זה נושא מסקרן, חוץ מזה יש אינטרסים שאף אחד לא יכול לדעת פה הכל פוליטיקה ככה הדברים במדינה הזאת מתנהלים.
זאת דעתי.
![]() |
#15 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יאללה קיבינימט שונא תרשת הזאת שיפלו בכייף
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() מאחד שעבד שם לפני שנתיים במחלקת נקניקיות שעשינו על האש ובשרים וכל מיני שיט , אני יכול לומר שמוכרים הרבה זבל שלא צריך להגיע לבטן שלנו , כמו למשל נקניקיות מרגז שמכרנו עם פג תוקף של חצי שנה בערך , ואנשים קנו ואכלו ואנחנו סתמנו את הפה , חבל שלא צילמתי את התווית של פעם הייתי מקבל עכשיו הרבה כסף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה זה בכלל טיב טעם!?!?
יש את הסרט הדוקומנטרי בערוץ 10 באותה שעה "אני אוהב אותך בית"ר"!!
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()