|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני שונא שכשאני בעבודה לכל מה שאומרים לי אני אומר אוקיי(wtf מה זה אוקיי תגיד טוב,סבבה).
מטער אם הפחדתי אותכם כשדיברתי לעצמי. אני שונא שבעבודה אני חושב שאני מסיים ואז נותנים לי עוד עבודה.
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
i dunno human
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כשהבנאדם לא שומע אותך בפעם ה4+ אתה כבר מתחיל לצעוק עליו את זה ואז הוא כאילו נעלב! קורה מלא אל תגידו שלא.. קורה לי אני אומר אה ברור למרות שבכלל לא שמעתי אבל לא נעים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח יואוו פאניק כל כך צודק
גם שמישהו אמר שאתה צועק למישהו 200 פעם והוא לא שומע ובסוף שהוא שומע אומר למה אתה צועק או משו כזה ונעלב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני הולך בבית ומקבל מכה בזרת של הרגל
ואני נהפך לבנאדם הכי שנוא על עצמי באותו רגע -------------------------------------------------------- כשאני מת לשמוע שיר ואני שוכח איך קוראים לו [ איך קוראים לשיר הזה שיש במועדונים כבר דיי הרבה זמן . . הולך ככה : הייי הוווו הייי הווווו ] * הייתי רציני בקשר לשאלה מי שיודע שיענה לי חח שיר ראפ כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
זה גם קורה כשאתה דופק ברך או מרפק בקורה של דלת
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() חחח סיפור לגבי מה שפאניק אמר:
איזה חבר בא איתי למכון, הוא חדש. היה רשום לו 3 סטים של 10, אז הוא עשה סט אחד של 30 חזרות. בכל מקרה, אז הוא ועוד אחד התחילו להתווכח איתי "מה זה משנה? הרי אני יכול לעשות 10, 10,10 ו30, וזה בדיוק אותו הדבר, שניהם אני עושה בסופו של דבר 30 חזרות רק שההוא מעקב אותי..." בסוף סתמתי להם את הפה, ולא מתווכחים איתי מאז.. :]
![]() |
#8 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() שמשקרים לי ואני ראיתי את מה שהם משקרים לגביו והם מתווכחים!!! O:
יענו מישהי דפקה לק בחמאת בוטנים והחזירה למדף וראיתי שהיא עשתה את זה ובסוף לא עשו לה כלום!!! איחווו דההה פוטהההה!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אולי מישהו אמר את זה..
אבל הדבר הכי מעצבן שיש זה שמישהו שלא מבין כלום בחדר כושר רואה אותך עושה סקוואט או איזה כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה ואומר שזה פוגע בגב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() שכולם ישנים ואתה ער ואתה צריך לעשות הכל בשקט כאילו אתה פורץ.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה ממהר לאיזה מקום ואתה יודע כבר שאתה תאחר והמטרה היא לאחר כמה שפחות
ואז שכשאתה סוף סוף מאורגן כבר על עצמך והכל פתאום באמצע הדרך אתה נזכר ששכחת משו חשוב ואז בא לך לקפוץ מאיזה גג |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שאני קם כל בוקר ולא יודע מה לעשות עם השיער
שאני לא שורד זין בחיטוב יותר מיומיים הגשר המזדיין הזה שאני צריך ללכת איתו עוד שנה וחצי שכל הבנות הכוסיות אצלנו אוהבות רק פריקים אימואים שחיפים שאני דופק תזרת בשולחן כל הזמן ומרגיש שאני הולך לשבור משו עוד שניה מעצבים שאמא שלי מטילה עלי 1000 משימות בבוקר של חופש עוד לפני שקמתי (תטייל עם הכלב תוריד כביסה תיקח את אח שלך מהקייטנה מהביצפר אנע ערף...) והרשימה לא נגמרת ורק מתארכת!
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה נשאר אחד-על אחד עם מישהו שהוא לא חבר שלך, ככה, מכירים קצת, אבל לא מתים אחד על השני. אז אתם מנסים להריץ כל נושא אפשרי לשיחה, כדי לא לשבת בשתיקה מביכה. כשחברים שלך שהתגייסו לפני כמה חודשים מדברים על השירות שלהם במושגים וראשי תיבות צבאיים ואתה לא מבין על מה הם מדברים כי עדיין לא התגייסת. ![]() בכלל, כשאתה פוגש חברים שלך מהבית ספר במסיבה והם מספרים בהתרגשות על החוויות שלהם בצבא, ואתה רק יושב ומקשיב כי עדיין אין לך מה לספר. ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
תראה את הקטע של מירונוב שהבאתי. תשים פנינת חכמה אחרת מפי - זה מסקרן.
![]() |