|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר אחי שאין שחורים שהם בסדר, עדיין האחוז המירבי מבינהם נמצא באפריקה ורק מוות הם גורמים, הלוואי שרק מוות, הם משפילים נשים, ילדים, יוצרים להם מומים לכל החיים הקצרים שנשארו להם אחרי שהם מגרשים אותם מבתיהם. הבעיה היא גם גזעית גופנית, ברובם המוח לא התפתח בצורה שהוא התפתח אצל הלבנים, כעובדה, ויותר מכך הם לא ישרדו הרבה מכיוון שהעולם מתבסס על כמה דברים, אחד מהם הוא רק החזק שורד, היום מי שישרוד הוא באדם המשכיל יותר והאינטילגנטי יותר. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
(ד"א דודה שלי היא אפרו אמריקאית, זה לא שאני לא מדבר אליה או מדבר אליה בצורה שונה) ד"א הדיון הוא לא על האתיופים הישראלים, אלה על השחורים באפריקה ובאמריקה, האתיופים הם דווקא די בסדר כי הם לא ממש מתייכים לגזע האפריקאי אלה הם שילוב של כמה גזעים. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איתי אתה כזה מטומטם, במקום להגיד שאתה מצטער על מה שאמרת אתה ממשיך וממשיך
אני בעצמי לא חשבתי שאתה עד כדי כך דפוק בראש. זה ממש עצוב שיש עוד אנשים כאלה בעולם - במדינה שלנו! אנשים בפורומים שמשפיעים על אחרים! |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() תנהלו את הדיון שלכם ללא קללות, אחרת הוא פשוט ינעל!
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני מטומטם?? אתה מוכיח אתה הטענה שלי, ושוב פעם תן לי שחור אחד שתרם משהו לעולם. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד מה שתגיד.. אני יודע שזה נכון. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השחורים היו באפליה לרעה במשך הרבה זמן. האחוז שלהם נמוך יותר משל הלבנים. עדיין יש אפליה בעולם בין שחורים ללבנים וזה טיפשי להגיד שללבנים יש יותר מוח כי זה לא נכון. ההבדל הוא רק בצבע ההעור ולא בשום דבר אחר. אפרו אמריקאים משמשים תפקידים בכירים באמריקה (עורי דין, היי טק) ועם הזמן הם מתקדמים לטובה ואני מקווה שההתקדמות הזאת רק תמשיך ותמשיך עד שלא יהיו הבדלים וכולם יקחו אותם כמובן מאליו. עכשיו, בבקשה תתנצל על על מה שאמרת ותחשוב פעמיים לפני שאתה מעיר הערות גזעניות ובוטות על אנשים שהם למעשה בדיוק כמוך. לעמרי טורבו אני כבר מוותר. הוא כנראה בחיים לא ישנה את דעתו. אבל אתה, תחשוב בהגיון קצת.....קצת לא הרבה. אני עדיין בשוק מהמחשבות שלך והתפיסה שלך. זה מרתיח אותי לחשוב שיש אנשים פה בפורום שחושבים שצריך להרחיק את "הגזע" של השחורים מהלבנים. בואנה אני לא תופס את זה. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, אז מה אתה חושב לעשות עם העובדה הזאת?
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתה חשוב שאני טועה?? כבר מחקרים הוכיחו ומבחן המציאות הוכיח גם הוא שאנחנו שונים מהשחורים אז למה אתה מתווכח?? לך לשכונה של אתיופים ולך לשכונה של רוסים, אתה תראה דפוסי מראה בין שני הגזעים וזאת הדוגמא הפשוטה ביותר |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע מה איתי? צריכים להגיד תודה. תודה על זה שעומרי, או אתה במיוחד. לא נימצאים בשילטון שלנו או כל שלטון אחר. אתם גזענים. במילה אחת פשוטה שאותה כבר אין כוח לפתוח שוב.
אתה במיוחד. הדעות שלך הם קיצוניות ביותר ומדליקות נורה אדומה. אתם לא שונים מהיטלר, סטלין, מוסליני, סאדם, אחמינג'ד וכל שאחר חבריהם. באמת מצער אותי לרשום את זה. מצטער אותי לרשום את זה כי מדובר פה על שני יהודים. שידוע כמו שהכם שלהם סבל, סובל ויסבול מאנטישמיות. ובגלל אנשים כמוכם אני לא מוצא סיבה טובה אחת ללמה באמת לא צריך לשנוא אותנו. תתבגרו שניכם כבר. |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עכשיו זה קורה עם איראן, וכל העולם המערבי שותק. "מעשי אבות סימן לבנים" ![]()
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מוסליני לא היה גזען לתקופה מסוימת עד שהיטלר החליט שכדי שהוא ישאר במדינות הציר הוא חייב לאמץ מדיניות גזענית. סאדם הוא שונא דתות ולא גזעים והוא בכלל דיקטטור היטלר הוא הומו. אני לא אומר שלא ישנאו אותי, אני אבין לחלוטין אם איזה לאומן אנגלי לא ירצה שאני יחיה אצלו במדינה (למרות שלו אין נימוקים כמו שלי ושל עומרי לשחורים, הנימוק שלו הוא פירוש כוח ההישרדותה יהודי בתחמנות בעוד שאני ועומרי מדברים על חוסר תרבות או אנושיות) בשביל הוקמה ישראל, בשביל היהודים. אני הייתי רוצה שתשאל אנשים כמו חיים ויצמן או דויד בן גוריון לגבי הדיון הזה (בהנחה והם היו חיים) הייתי רוצה לדעת מה דעתם (שהיא די ברורה) |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יגיד לך למה אתה לא שונה מהם, כי הם, כמוך, חשבו שכל מי שלא "מוצא חן" בעיניים אז ההשלכות לזה הם מיגור, רצח, נידוי, הכחדה וכדומה. בנוגע לשאלה בקשר לבן גוריון, תסביר את עצמך שוב בבקשה. |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה התחכמות?? אני מוכיח שאתה טועה. ואני לא טענתי לא לרצח ולא למיגור רק להגירה שלהם לארצם המקורית. שיקימו ארץ באפריקה תקרא קצת על ראסטאפריי. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני ממש לא טועה. אם לא ברצח אתה אומר אז כן בנידוי ומיגורם מהחברה. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התשובות שאתה נותן חלשות כל אחת יותר מהשנייה.. אין כבר טעם להתווכח איתך כי זה וויכוח שאין לו מוצא. לסיכום מה שאתה אומר תקן אותי עם אני טועה זה: - השחורים לא מקומם לחיות עם הלבנים - - השחורים נחותים יותר מהלבנים בגלל שכמה מחקרים הוכיחו זאת - למעשה מה שאתה אומר שהם סוג אחר של בני אדם. וואו! איזה יופי! אין ספק אתה גילית את אמריקה |
|
![]() |