|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() דעתי על הבודיבידריל שציינתה יוסי כהן בחור נורא ענק ומאסיבי גם די חטוב ומפלצת לא קטנה ![]() ![]() מישל אין מה לציין פשוט תותח ![]() ![]() עמית ספיר?את הליקוקים אני משאיר לארבל הרי הוא אלוף בזה ועוסק בזה זמן לא קטן בעיקר שזה נוגע בללקק ולרכל על החברים שלו בישביל לקבל קצת צומי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1+ בקשר לשמות של השירים בבקשה =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סיקס פק, כשהוא יעשה חיטוב הוא יראה הרבה יותר איכותי ממך כי יש לו הרבה יותר מסה. אבל בעיקרון אני מסכים איתך - הוא לא נראה מי יודע מה יחסית למישהו שמתחרה. ואם זה באדיבילדר שמגיע לדירוגים גבוהים בתחרויות בארץ, אז זה רק מראה עד כמה הרמה פה נמוכה לעומת שאר העולם.
כך או כך, הוא עוד צעיר ויש לו הרבה זמן להשתפר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עד כמה שהוא גדול וחזק טכניקת האימון שלו על הפנים.. פשוט לא יודע להתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הבן אדם מתחרה מזתומרת מה רע באימון שלו? הוא יודע להיתאמן מצוין סתכל איזה שינוי הוא עשה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר.. אבל תראה את טכניקת האימון שלו.. רבע תנועה.. זהוא שהוא גדול ומתחרה עדיין..
לפי מה שראיתי בסירטונים הוא מסתכל רק על משקל.. וזה הדבר האחרון שמפתח גוף צריך להסתכל עליו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הם לא באמת מראים את הכל בסירטון.
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אם אינני טועה הוא התחרה במר ישראל נאבא השנה בעד 90 - אבל לא היה לו הרבה מה לעשות מול עאדל וחוסאם.
הוא מאלה שנראים הרבה יותר טוב כשהם בחיטוב. לפני שהוא גדל היה לו "גוף קלאסי" - סימטרי ויפה, כזה שבנות מתעלפות ממנו. עכשיו הוא לא כאן ועדיין לא ממש שם - אבל בהחלט שיפר מאסה וצריך להעריך אותו על הרצון וההשקעה. שמעתי שהוא גם בחור טוב, שיהיה בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יודע בבקשה מהם השמות של השירים בסרטון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה הוא היה במכון שלי כמה פעמים
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() השיר הראשון בסרטון השלישי DMX - Lord give me a sign
השיר השני 2pac - all eyes on me בMEGA MIX2 השיר זה dmx - x gon give it to ya בMEGA MIX השיר זה Dmx - where the hood at בקשה אחי. אה כן ולעניין זרועות על הפנים.חוץ מזה בהמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על הסרטונים האיכותיים.
הבן אדם נראה טוב, אין מה לדבר. לדעתי יש לו עוד עבודה כי המסה לא מספקת, אבל יש לו פוטנציאל.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני חייב להודות שלא היתרשמתי ממני בתחרויות האחרונות שראיתי ,אבל ההתמדה שלו והנחישות שלו מעוררות הערצה ,הוא מתמיד ,ומתקדם לאט לאט ,ובסוף הוא גם יקח תארים
![]() |
#16 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() נתניה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו עברתי לקאנטרי פולג ואחי הגדול עדין מתאמן שם בספורטק אתה בטח מכיר אותו קוראים לו קובי.. |
|
![]() |
![]() |