|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע ג'יו ג'יטסו אולי יהיה לך יותר כיף זה ממש נחמד
אבל תדע שזה סה"כ קרב קרקע זה לא מה שילמד אותך ללכת מכות אם זה המטרה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
הג'יו ג'יטסו דווקא מלמד כמה דברים שימושיים למכות בעמידה כמו הפלות וזה באמת ממש נחמד... בגלל זה ההתלבטות..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לGOLDBEN- אמנות לחימה-יתרונות- סיבולת לב ריאה, ביטחןן במכות, כוח , יכולת לנצח במכות ולדעת להתמודד עם מצבים שונים,בניית גוף אתלטי וגמיש, בניית יכולת לספוג מכות חסרונות- לוקח שנים ברוב המקרים עד שמקבלים שליטה מלאה באמנויות עד לרמה שתדע ליישם את זה במכות בתור רפלקס...אנשים לא ישימו לב לזה שאתה מתאמן בכלל כי לא תהיה עליך מסה שיראו... מכון כושר- ביטחון בגוף שלך, בניית גוף חזק יציב מסיבי ושרירי.... או איך שאתה רוצה לעצב את הגוף שלך....יש לזה גם חסרונות אבל אני אישית בין שתי האפשרויוית הייתי בוחר בחדר כושר...וזה מה שעשיתי באמת... הכי טוב אחי זה שתשלב בין חדר כושר לאיזה אמנות לחימה טובה...אם תביא לי את האפשרויות שלך אני יוכל להציע ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשלב את שניהם .
אני הייתי באומנות לחימה ומאוד אהבתי ,אבל בשלב מסוים היה נימאס לי ועברתי למכון...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בשבילך סרט שראיתי,ישן אבל נחמד:
http://www.youtube.com/watch?v=_RnvaBMlNpI |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לך למכון כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אומנות לחימה תתרום יותר במכות.
אבל מכון+אומנות לחימה זה שני דברים חשובים שמלישים אחד את השני למשל באיגרוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() זה עניין של אהבה לספורט
חוץ מזה בזמן שלנו אומניות לחימה לא יעזרו לך בשום דבר,אולי לפני 50 שנה אחד שיודע להרביץ טוב היה יכול לעגן על עצמו,היום זה לא אפשרי,רוצים לדקור אותך ? ידקרו ! רוצים לירות בך ? ירו בך ! אבל אם אתה אוהב את הספורט בלי קשר לביטחון ועגנה עצמית,אתה עוסק בו ! אני אוהב להרים ברזלים,בגלל זה עדיף לי מכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב אחינו...
אני בחדר כושר ובקרב מגע וזה ממש טוב... ראשון ורביעי קרב מגע שלישי חמישי שבת חדר כושר גם אירובי גם כוח ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה מעניין אותך יש איזה סרטון שברוס לי אמר בו שצריך לדעת לשלב בין אומנות לחימה ולבין חדר כושר.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומרים שהוא דגל באימוני כוח אבל לא בכיוון של BB ומכון כושר,אלא יותר אימוני משקל גוף,ולהתאגרף עם משקולות בידיים וכאלה.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תביא את הסרטון!
למרות שנראב לי שברוס לי אפעם לא התאמן בחדר כושר...[היה בכלל בתקופתו???[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא התאמן בחדר כושר עוד לפני שנולדתה
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם חדר כושר נותן ביטחון
ביטחון ענק בכוח שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() מכון כושר..
![]() |
#16 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() תודה לכולם!
אני לא הולך ללמוד בשביל לדעת להילחם (אלא אם כן זה בזירה) כי כמו שאמרו פה סכינים זה כבר לא כוחות... בקשר לשילוב, איך אני אמור לשלב מכון כושר (130 ש''ח) ואת הג'יו ג'יטסו ברזילאי (160 ש''ח)? ד''א, יש לי מאסה וכוח אבל אין לי שום ידע בלנצל את הכוח לטובתי אם אלוהים ישמור יקרה משהו...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני עושה את שניהם, לא רואה למה לא לשלב,
אז אתה אוכל עוד 400-500 קלוריות ביום של אימון של האומנויות לחימה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
משתמש ותיק
|
![]() לדעתי חדר כושר יותר משפיע על הביטחון
אומנות לחימה לא כל כך משפיע על הביטחון....
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בקטע של קרבות רחוב זה לא ממש משנה האמת.
כפי שאני רואה מה שבאמת משנה זה בטחון עצמי אחד החברים שלי הוא בחור קטן (160-5 55 קילו), ובחיים לא פגשתי מישהו שפותח אנשים במכות כמוהו, הוא מהאנשים המסתבכים, כל הזמן הולך מכות. ואיך זה, הוא לא מתאמן בחדר כושר ולא באומנויות לחימה, הוא לא יותר חזק או מהיר מכל אחד מכם.. אבל הבטחון העצמי שלו בשמיים, והוא לא מפחד ללכת מכות, לתת את המכה הראשונה או להפצע כמו שהוא מנסח את זה, ללכת מכות לא לומדים בג'ים לומדים בבאר בתל אביב... ואם כן אמונים, אז אח שלי שהוא יוצא סיירת מטכ"ל והיה אלוף הצבא בקרב מגע אמר לי שהכי חשוב זה המהירות, כי בסופו של דבר אף אחד לא ממשיך ללכת מכות עם אף שבור, וגם הבחור הכי חלש בפורום יכול לשבור לבחור הכי חזק בפורום את האף בבוקס אחד... דרך אגב זה גם תקף כלפי נשים, גם אם יש לך את הגוף המושלם, בלי בטחון עצמי לא תסיג אף אחת
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |