|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אוקיי אחי הנה השאלות:
א. אני מתכוון לקחת בהתחלה את הקורס ביולוגיה כללית א'\אשנב למדעי החיים [אני צריך לברר עם הפקולטה לחקלאות איזה עדיף לי], האם במקרה שמעת על מישהו שעשה את הקורס הזה? קל\קשה? ב. עד כמה זה קשה ללמוד לבד חומרים שאין לך מושג בשיט בהם? נגיד אני למדתי בבצפר פיסיקה מחשבים ואני צריך עכשיו ללמוד כימיה וביולוגיה, עד כמה זה קשה לקחת קורס בכימיה [אני מדבר רק על המבוא שמסביר מאפס, לא על ביוכימיה] - האם הספרים מסבירים טוב? ג. איך בכלל הולכת הלמידה שם? מביאים לי ספרים ותאריך למבחן וסלמאת? אם אני לא מרגיש מוכן לתאריך שנתנו לי, אני יכול לגשת בסמסטר הבא? ד. אם יש לי שאלות ודברים לא ברורים במהלך הלמידה, אל מי אני יכול לפנות? ה. הבנתי שעלות כל קורס היא 1800 שקל, יש בנוסף גם איזשהם דמי אבטחה, רישום וכל השיט הזה? אם כן אז כמה? ו. הבנתי שממספר נק' מסויים שאתה צובר ישנה הוזלה בקורסים\קורסים בחינם - איך זה הולך?? ז. אתה מבסוט עד עכשיו? ![]() ח. הרמה של האו"פ נחשבת לטובה? אני מדבר מבחינת הקושי של הקורסים ביחד לאונב'. כמובן זה תלוי באיזה קורס, אבל ככה בגדול. וואלה אם תוכל לענות לי על השאלות או על חלקן אני אשמח! תודה מראש גבר :d חג שמח וכשר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי לך לתפוז וכנס שם לפורום או"פ(אני משער שיש כזה) או פורום סטודנטים(בטוח שיש)ותשאל שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובהצלחה אחי ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ג)אתה צריך להגיש עבודות(ממ"נים) ולגשת למבחן,הציון מורכב בערך מ-20-30 אחוז עבודות ו-70-80 אחוז מבחן.אם אתה לא עובר יש מועד ב' כמו בכל מקום. ויש גם שיעורים, אם אתה לוקח קורס ברמה מוגברת יש כל שבוע שיעור. ד)למרצה שלך ולרכז קורס,יש לכל קורס אתר בית בתוך האתר של האו"פ ששם יש גם פורום לשאלות/דיונים וגם עוד חומר נוסף, ואתה יכול להתקשר למרצה שלך או לשלוח לו אימיילים או לדבר איתו בשיעור. ה)רישום יש פעם אחת, וכן כל קורס עולה 1800, השאלה כמה אתה צריך לתואר (על פי כמה נקודות כל קורס נותן לך) בתואר שלי רוב הקורסים הם ענקיים בהיקף אז הם נותנים 6 נקודות, לכן לכל התואר אני צריך בערך 20 קורסים שזה 36,000 ז)מאוד!! ח)הרמה גבוהה והקושי הוא כמובן יותר גדול מאשר בכל אוניברסיטה אחרת(בכל תואר שאתה עושה לא משנה איזה) הסיבה לכך היא כמובן שלא מאכילים אותך בכפית ושאתה מתמודד עם החומר בצורה עצמאית פחות או יותר(למרות שיש הכוונה וכו') אבל בעקרון אתה צריך תחת לשבת בבית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לא חושב שכדאי לך דימה. אתה גם רוצה להתאמן ואל תשכח, ולעבוד?
קיצר חכה עד אחרי הצבא אין מה לעשות זה חור שחור שמזיין לכולנו 3 שנים מהחיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() coleman
אתה לומד באו"פ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() ההכנות לאימון והסדר יום שלך, אחי באמת אני מציע לך מתוך ניסיון עבר שלי לעשות דברים תוך כדי הצבא.
אתה כמובן מוזמן לנסות להתמודד לבד ואם תצליח אתה באמת קשוח בצורה בלתי רגילה, אבל אתה תצטרך לוותר על כל כך הרבה דברים מסביב, או שפשוט להכשל בניסיון לתואר. יאללה אחי זזתי לאימון ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בתקופת הבצפר הייתי לומד, עובד, יוצא ומתאמן. זה אפשרי. מה גם שאת הלימודים אני בעיקר אעשה בזמן הצבא.. זה הקטע אני חייב משהו שיעביר לי את השיעמום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עם כסף יש לך אז סבבבה.למה אתה לא תוכל ללמוד ולעבוד בו נגיד ככה ביומיות .
ללמוד זה כל יום כמות של 5-6 שעות ויותר...מניסיון של חבר. אני גם כל הזמן חושב מה לעשות ..אני אפילו לא מצליח כבר מעל חצי שנה להתאמן עברתי ליומיות לפני 3 חודש ואני עדיין לא מצליח להתאמן . אני מקווה שאתה יודע מה שאתה עושה למה חבל על הכסף ,כמובן שאתה יכול להפסיק את זה מתי שאתה רוצה ואחרי זה להמשיך ולמשוך את זה גם אחרי הצבא,בכל זאת עם התחלת תמשיך עד הסוף. אני בקומך הייתי,כמובן אני רואה שיש לך מרץ, הייתי עובד טוחן את התחת חוסך כסף ..אולי קורא פה ושם איזה ספר וזהוא ...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל להכנס לאוניברסיטה צריך בגרות מלאה?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() RRkk
אני מתכוון ללמוד הנדסת ניהול עסקי. כנראה שאני לוקח עתודה אז אני צריך לבחור מוסד שאני רוצה ללמוד בו אבל אין לי שום מידע על המוסדות, ואיך הם תאכלס בשטח, ואין לי מי לשאול אז בגלל זה השאלות שלי אולי נשמעות מפגרות אבל אני מנסה למצוא כל מידע שאני יכול אני לא רוצה להצטער אחר כך על הבחירה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
השאלה שלך במקום ולכן עניתי אני חושב שאתה מתכוון למנהל עסקים או מהנדס תעשיה וניהול זה שני דברים שונים בכל מקרה אוניברסיטת תל אביב הטכניון ובאר שבע טובות בזה אני אישית ממליץ לך על באר שבע מסיבה נוספת מדובר באוניברסיטה עם חיים סטודנטיאליים מאד מפותחים ואני חושב שחלק מעניין הלימודים באוניברסיטה זה לא רק ללמוד ולהצליח אלא גם להנות ובאר שבע ידועה בזה (וחוץ מזה שזו אוניברסיטה ברמה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על התשובה זה מאוד עזר לי אני מעריך את זה מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דימה אני ממליץ לסייים ת'צבא ,תעבוד לבינתיים..ואחר ככ תלמד כמו בן אדם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אני במסגרת התואר החלפתי כמה וכמה תחומי עניין.... והיום אני בכלל לומד משהו אחר ולא בפתוחה ![]() לכן אחי...אל תמהר...קח ת'זמן..... תעבוד, תקרע את התחת, תחסוך כסף, תשב שנה בבית ותעשה חצי תואר!!! תראה מסביב סטודנטים...יש כאלו שעבדו בעבר והיום חיים כמו מלכים כי חכו והמטרה שלהם להתפנן בזמן הלימודים! חבר, אל תמהר! אבל לך רק עם עצמך, עם החלטת ללמוד עכשיו...אל תמהר לאף מקום...ואם אח"כ ...תהנה כמה שאתה יכול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פאק זה כל כך מסובך האוניברסיטה הפתוחההמון כסף על הקורס אבל בכל מקרה בהצלחה אם יש לך זמן פנוי,אה ובקשר לפסיכומטרי ולמלגה זאת לא בדיוק מלגה אבל אם יש לך ציון סכם שהוא גבוהה מאוד מגיע לך צ'ופר לתואר ראשון(לפעמים זה תשלום שנה על חשבונם)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מלגה עוזרת לי בפן הכספי לא בפן הלימודי אני הולך לאו"פ כדי שיהיה לי קל יותר בפן הלימודי... |
|
![]() |
![]() |