|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש,אני זוכר שראיתי כתבה על פליקס חלפון והראו אותו מתאמן ומשחק כדורסל וגם אני זוכר שראיתי כתבה על בתי כלא ביטחוניים והראו אותם משחקים פינג-פונג וכדורגל שולחן בסה"כ זה האינטרס של ראשי הכלא לא להשאיר אותם משעוממים,שיעמום=אלימות,סמים ושלל דברים לא סימפטיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() הייתי משתגע בכלא אין מה לעשות.
הייתי עושה שכיבות סמיכה כל היום מנסה לשבור שיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקא אני הייתי מנסה לילמוד משהו מזה מה"חוויה " הזאתי ולצאת יותר חכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב ראיתם תתכונית בנשיונל גאוגרפיק על ה"אחווה האירית"
אחד המנהגים שלהם בין הביכירים ביותר יש לו על היד בצד אחד צלב קרס ובצד השיני מגן דויד יש לו שורשים יהודים מדברים על זה בתוכנית הם לא כנופיה כזאתי גדולה בבתי כלא בארצות הברית אבל 20 אחוז מכלל מעכשי הרצח בבתי כלא זה הם מוצאים דברים מפחדים יש שם יש הרבה תוכניות כאלה בנשיונל גאוגרפיק נחמד מעניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה שלי הייתה ביד אחת יש לו קעקוע של צלב קרס על הביפס וביד השניה יש לו גם על הביפס קעקוע של מגן דויד גם לי אין מושג מה הפואנטה הוא ועוד כמה מנהיגים שלהם כרגע עומדים בפני אחד העונשי מוות הגדולים שידעה ארצות הברית לא זוכ ר תשם שלו אבל הכינו שלו זה HULK כי הוא ענק כזה הם אחת הכנופיות הקטלניות באמריקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"האחווה האירית" יש הרבה תוכניות כאלה בשניונל גאוגרפיק בלילה גם יש על הכנופי הקטלנית בעולם שזה הMS מסבירים עליה שמה וכו כל מיני דברים מעינינים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() שתגיע לכלא אתה תידע
ואני לא יתפלא אם תגיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בכלא 6 אין חדר כושר אבל יש טלוויזיה עם יס.
![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף אני מיתאמן במחסן שלי חח
היתאמנתי אבל קצת בליף אנד פיטנס |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני כנראה מתחיל בקרוב שיעורים פרטיים באיגרוף תאילנדי וגם לא ממש היתאמנתי בסדירות ובכמה חודשים האחורנים אבל שמרתי על המצב שלי לפחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה יכול על משקל גוף, ראיתי גם את הסרט של האחוות האירים.
נגיד בשכיבות שמיכה אז מישהו שוכב עליך עם גב ואז זה כאילו עוד משקל עליך. הם עושים רואז עם משקל גוף, הם תופסים את המוט של המיטה שמעליהם ומושכים את עצמם למעלה.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס, אם יש רצון אפשר לארגן משהו כדי להתאמן כמעט בכל מקום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם בבית כלא היו מחברים טלויזה אינטרנט...מוסיפים חדר כושר +תזונה טובה...
מי צריך חרות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חדר כושר.
בבית כלא אזרחי יש שולחן פינג פונג...וגם עליו יש מאפיה של אנשים בתור שרק הם משחקים. אין מזל בכלא..כדורסל גם יש במעט מאוד בתי כלא. מה שיש לך בעצם בכלא זה כלום והרבה מאוד כלום. בית כלא צבאי אין לי מושג מה הולך שם....ממה שאני יודע מחברים אין שם בכלל שום דבר.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |