|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
אני זוכר שסיימתי את היום הזה של הסיירות ,היום הכי קשה בחיי ...זה היה בטירוף קשה,
אני זוכר שהייתי בין ה 5 הטובים בקבוצה אבל זה לא הספיק בכדאי להתקבל . ליום למחרת ,יותר נכון 4 ימים לאחר זה היו לי כאבים מטורפים ברגליים לא יכולתי ללכת .ועוד הקטע שרצתי אז 2000,הגעתי למקום ה -12 כאשר בחיים שלי לא רצתי ולא עשיתי שום אימון מיוחד לפני היום הזה!
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
אחי לפחות באת ונתת את עצמך.. לא אשמתך שלא היית מוכן לכאפה המצלצלת הזאת..
לפחות אתה לא כמו אלה שיושבים בבית ומוותרים מראש.. ח"ח על המאמץ אחי.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
כל הכבוד שניסית...
כמה עשית בבר-אור? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
מה אמרו לכם לעשות שם בדיוק?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
זוכר מה אמרתי לך באשכול הקודם
במאת חבל אחי פשוט באת בגישה לא טבוה... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
אה ודרך אגב שיברי מאמץ הז אל טרמאומתי משמע לא היית מקבל את זה ביום סירות.. כי הז משהו מתמשך.. בקיצור אחי
להבא תבואבגיהש אחרת ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
עשיתי בבר-אור :
2000: מקום 10בערך 7:40 שכיבות שמיכה : 76 בטן: 68 נפלתי על רפואי בסוף של האלונקות כמו זבל, היתה לי מתיחה ונתנו לי חוזר אבל אני לא ילך כי זה דחייה של איזה חצי שנה כל מי שיש לו בקרוב יום סיירות שידע ששום דבר לא יכין אותו ליום הזה גיהנום זה כלום לעומת היום הזה.... אבל אני לא מצטער, לרגע אחד שההיתי שם מוריד את הכובע בפני כל מי שקיבל גיבוש
|
|
|
#8 |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
עד כדי כך היום הזה קשה?
יש לי די הרבה חברים שעברו את היום הזה, כמה מהם בלי כושר ואחד מהם בלי כושר בכלל. ממש בכלל. הוא בקושי רץ, הייתי עושה איתו ריצות ואחרי כמה מאות מטרים הוא היה מתפרק לי. הוא גם על אחוז שומן די גבוה ובכלל אין לו כושר בשיט. הוא סיים את היום הזה אבל לא עבר. שאר החברים שלי סיימו ועברו, חלק שייטת וחלק חובלים. אני לא הייתי שם אז אנ'לא רוצה להגיד שזה קל או קשה, פשוט מסיפורים של חברים שהיו שם [ושוב, חלקם בלי כושר בכלל] אמרו שזה אפשרי, הכל בראש כמו שאומרים. מה שכן יש לי חבר שנפל רפואי בגיבוש שייטת. במסע 16 ק"מ האחרון הוא התעלף, הוא קיבל אומנם גיבוש חוזר אבל הוא בזמן הזה כבר התקבל לקורס טיס והוא התחיל אותו לא מזמן. ד"א קבלו תמונה מצחיקה ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
אח שלי אמר לי שלו אישית זה היה שכונה
אבל אח שלי יש לו כושר סיבולת לב ראה חבל על הזמן |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
|
יש משל כזה אחי..
ציטוט:
|
|
|
|
#11 | |
|
|
ציטוט:
ולפותח הפוסט.. לא נורא לא כל אחד מגיע לסיירת מטכל או שייטת וכד'.. אבל העיקר שכל אחד יתן את כל מה שיש לו כל עוד נתת כל מה שיש לך - כל הכבוד הכי חשוב לדעת לא לוותר לעצמך כל עוד אתה רוצה את זה
|
|
|
|
#12 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]()
|
|
|
|
#13 |
|
|
תאכלס הדיונה זה מה ששובר את הרוב ...
נשארנו חצי מהכמות וכשפתחנו אלונקות בכלל אנשים התחילו ליפול בכמויות , אחרי זה פשוט לא מרגישים את הרגליים ורצים על גחלים .. האדמה היתה קשה בגלל הגשם אז לחפור 1 מ' ל 1 מ' היה מטורף. כשמלאנו את השקים חטפתי מזה מתיחה ברגל ימין עשיתי סיבוב וחצי והוא "הפריש" אותי על רפואי ... אפשרי לעבור את זה אבל זה לא שכונה וממליץ שמור על אמינות היו כמה שחיפפו בדיונות וקיבלו זין גדול... הם רואים הכל
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
סחטיין על הניסיון אחי...
|
|
|
#15 |
|
|
מאיזה פרופיל אפשר להתקבל ליום סיירות? מפרופיל 82 ומעלה?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
תודה אנשים..פעם הבאה נזיין אותם
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
אחי, אם אתה רוצה לזיין אותם אתה צריך לבוא בגישה אחרת..
כי ביום הזה הכושר תופס חלק נורא קטן ומה שבאמת משחק תפקיד זה כמה כוח סבל ורצון יש לך, ושם ידידי , אתה נפלת. זה שהיה לך קשה וקשה מ-א-ד זה לא משהו מיוחד לכולם זה היה ככה, פעם הבאה תבוא עם רעל בלב וככל שכאב יותר תרוץ מהר יותר, ככה עשיתי וקיבלתי שייטת. בבר אור עשיתי 2000 ב8:00 45 שכיבות שמיכה ו55 בטן (שזה לא משהו בכלל) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
חבר פעיל
|
זה הכל חראטה ברטה. חבר שלי שחיף מסכן, לא נגע בחיים שלו במשקולת יותר כבדה מ-8 קילו, אני בנזונה אם הוא יכול להרים 40 קילו בבנץ' בלי עזרה, עבר את זה בהצטיינות.
אבל לא נורא, כך את בקלות אחי, יש עוד הרבה יחידות בצבא ברוך השם. בהצלחה אחי. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
חבר פעיל
|
טוב אז אנ יאפסר לך משהו.. ביום סירות שלי לא הייתי בכושר טבו בכלל.... קרעתי את עצמי וקיבלתי מטכל.... בגיבוש מטכל באתי בכוש רמטורף....ביום הרביעי נפלתי על רפואי ( שמאז הפרופיל ירד לי ל 64 והיה הרבה זמן 24 ) יקצור מה שנאי אומר זה מניסיון.. הרבה מאוד בראש.....
|
|
|
|