|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה נהיה פה בפוסט
אור תפסיק לבלבל תמוח למה אם איך שאתה נראה לא הייתי פותח את הפה לכיוון גלעד בכלל למה אתה יוצא פה ליצן אחושרמוטה ומה זה הזיוני שכל האלה על להיות צנוע או לא צנוע עושה רעש או לא עושה רעש אני אומר את זה בלי שום קשר עכשיו לגלעד בכללי מי אתה בכלל שתגיד לבנאדם איך להתבטא בינתיים זה רק מעלה פה לאנשים את המוטיבציה כל מה שהוא עושה ואומר ובכלל כן הוא רוצה שכולם ידעו שהוא לוקח חומרים תאמין לי זה טוב לעוד דברים שכולם ידעו שהוא מתעסק עם הדברים האלה הוא יודע על מה אני מדבר חחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אני מבין למה אתה אומר ''צריך להיות בשקט עם הדברים האלה'' כי אתה הרצת סייקלים ולא רואים עלייך ביכלל חחחחחחחחחחחחחחחחח לא אהבתי את זה שאנשים באים לפה כולה מתאמנים חצי שנה ועושים לי פה לוליינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
להגיד לך תאכלס ? מי שיצא פה לא במקום זה אתה ,יכולת לשמור את הדעה הזאת לעצמך,אבל לא אתה חייב לפתוח ריב (ולא ,זה לא קטע של להגן על גלעד כי אין לי אינטרס להגן עליו) האם גלעד מוחצן בקטע של שימוש בחומרים ? כן ,וזאת הבחירה שלו,אם הוא רוצה להודות בשימוש בחומרים שיודה ,מה אכפת לך כל כך ? (דרך אגב ,כאילו שזה לא שקוף מי זה החבר שלך שאתה מדבר עליו )
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
yehaaaaaaaaaaaaaa babyyyyyyyyyyyyy
![]() |
![]() |
#4 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אני מתחיל לכתוב ספר קודש לבודיבלדרים שכולם צריכים להאמין בו
![]() ימותו הזונות והשחיפים וכל המזיינים בשכל מקנאה כי אני וגילי וכל הודיבלדרים המושפעים והמורעלים שולטים בעולם ורק מתחזקים וגודלים מיום ומזיינים את כולם לפותח הפוסט : אם יש לך זין אז תוציא אותו ותכניס אותו לפה של כל הילדים האלה ולמורה הבת :):):):) שלך ותגמור לה בפה עד שהיא תחנק ותסתום תפה המכוער שלה ותתחיל להאמין בספר הקודש שלנו ויהי ה שלום גם אתה תעוף מפה לך תתאמן ותעשה מה שגילי המלך אמר לך :@ ![]()
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אתה תאהב את המאמר הבא שאני כותב ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אז יאללה תעלה כבר מה אתה מחכהההההה
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
המממ בשביל להעלות מאמר צריך לסיים לכתוב אותו עלו'ש
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי צוחק עלי וקורא לי ארנולד חחח שים זין על כולם
![]()
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחח אור ביטון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחח בטח רוצה למצוץ לו חחחחחחחחח אנחנו נחיה וניראה מה יקרה בתחרות הבאה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() גלעד אגרסיבי חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גילעד יענק תודה על הודעה אחי חיכתי לאחת כזאת, תודה לכולם
עפתי למכון, ביי |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היו מציקים לגיינר ואמרו שרק בגללו התנפחתי, אז אמרתי להם שמה הם מבינים בפיתוח גוף סתכלו איך אתם נראים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח גלעד אתה שרוט אחי חחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() האם אפשר להיתמקד באימון של חזה אחד בלבד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() בואו נפסיק להיתווכח כמו ילדות קטנות טוב ?
זה ישמור מרחק מזה וזה ישמור מרחק מזה נשבר לי הזין כבר מהריבים האלו בפורום לא מסוגלים לדבר אחד עם השנים כמו בני אדם ? אל תפנו אחד לשני בכלל
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() באמת אבקת חלבון עושה בעיות באיבר המין?
|
![]() |
![]() |