|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תחתוני סבא...
http://www.israelbody.com/showpost.p...5&postcount=20
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() תעשה סקווט עם 240 קילו ואז "תיפול" ובלי כוונה המוט יוריד אותו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת הוא מוריד לך את המוטיבציה נכון? אז תוריד לו בחזרה!
כל פעם שהוא אומר לך איזה שטות או הערה לא במקום אז תגיד לו "טוב אחי", "שמענו", "יש לך עוד משהו להגיד?" וכו'... כמה פעמים של משפטים כאלה והוא לא מתקרב אלייך יותר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() חחח "לא חדר כושר של באדיבילדרים"...
שהיה כבר מודה שזה "חדר כושר של זקנים וילדים מפליצי קוטג'" וזהו...
![]() |
#5 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
צר לי לשמוע על מאמנים כאלה..לא חסר כאלה..בכלל יש מלא מאמנים שקנו תעודה מזוייפת והרבה שגם עברו בקומבינה את המבחן המסכם..ככה שאפשר לומר שיש אחוז גבוה של מאמנים לא רואיים עם זאת אל תכליל כי יש גם מאמנים טובים מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוסיף אותי במסנג'ר cohenliran2@hotmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תן לו מכות
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בתכלס אני חושב שאם פעם אחת תצא עליו בזמן שהוא מזיין בשכל לכמה זקנים וילדים ותצעק עליו זה יספיק כדי להשתיק אותו...
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוזר המאמנים אצלי דווקה סבבה יש להם ידע רב חוץ מאחד שחיף מעצבן (סהכל יש 5 מאמנים)
אחת מאמנת סקסית כוסית בטירוף פשוט....איזה תחת איאיאי ...כל אימון הטסטסטרון שלי קופץ לשמיים חחח. ויש לנו עוד אחד אבל ממש תותח רוסי אחד פוורליפטר...משהו קטלני לאללה...הוא שוקל 90 בערך (170) ושיא שלו בנץ' 280 משהו מטורף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כשיש בחורה שווה באיזור יש בשביל מה לבוא לחדר כושר חחח ואז גם יש לך חשק יותר טוב להתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתה עושה סקוואט בסמית'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בונא נראה לי שאפילו פינג פונג יותר מפותח בארץ מפיתוח גוף
![]()
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמעתי אבל ציוד מעפן של החיים וישן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() תראה לי מכון יותר נורמאלי מזה חבוב ? עם משקולות עד 73 קילו ופלטות עד בערך 2000 קילו במכון ועוד איזה 2000 או יותר במחסן !!!!!!!!
http://youtube.com/watch?v=JzCd0AEMGMw ומי שרוצה ציוד לכוסיות ומכשירי פרפר לחזה שיעוף לליף&פיטנס,לא חסר שמה של כוסיות חחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הכי הארדקור בירושלים זה איירון ג'ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מתערב איתך שאתה נראה פי 1000 ממנו בלי לדעת מיהו אפילו...לדעתי הוא סתם מקנה....גם לי כולם אומרים שאין לי זין מהאבקות ושאני לא גבההתי מאז שהתחלתי להאתמן וכו'..
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה גר בירושלים...תגיע לIron Gym ותראה מה זה להתאמן הארדקור ולא כול הזבל-גיי-וינגייט חרא הזה....מישה יעשה ממך בן אדם...תראה מה זה טירוף.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |