|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מצטרף מה זה התועבה הזאתת בעע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ישלי ידידה שמדברת איתו הרבה במסנגר
אני יכול להשיג פרטים בכיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לשם שינוי אני בעד הלינץ' אני זורם לסקילה בפומבי.
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תאמין לי אני שונא את כול הפריקים אימואים ואיך לא שקוראים להם לא פחות ממך אחי
![]() האנשים הכי זוועתיים שיש,אבל עזוב לכסח,למי יש זמן לבזבז על אנשים כאלה חחח ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הקיצור יאללה צריך להוריד לבן זונה ת'ראש או שלהגלות אותו לעזה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח איזה בן שרמוטה לא ידוע מה זה מוטו אפילו אינשאללה ידחפו לו מוט לתחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח לאן הגענו אימויים פחחח... חחחחח עלק הוא אומר בסרטון "אמא ראתה אותי מלא בדם כשחתכתי את האוזן באמבטיה".. וואלק אם הייתי אבא שלו הייתי חותך לו את הזין וגואל את ההומו הזה מייסורו.
בקיצור אינשללה יישרפו לו ולחברות האימיות שלו את הפוני.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אוי הוא כזה הומו,
הוא היה פעם באיזה מסיבה שהייתי בא של ידידה, והוא פשוט עמד בחוץ עישן ונראה כאילו הוא עומד לבכות כל רגע, חח חברים שלי היו שיכורים ובאו להרביץ לו אז הוא הלך :d
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא מזכיר לי תוכי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
בזקן מסתכל על השיער הצבעוני שלו 5 דקות 10 דקות רבע שעה, לבסוף קופץ הדימה ואומר "מה אף פעם לא עשיתה שטויות בחיים?" הזקן עונה לו "עשיתי, זיינתי טוקי לפני 5 שנים, עכשיו אני שואל את עצמי אולי אתה הבן שלי" ![]() לא אני המצאתי חחח
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() :'(
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואצלי בבצפר יש מקום מויחד שאנחנו ( נורמילים \ שנאטים\ערסים) הקמנו לפריקים האלה אם הם בשטח שלנו ( רוב בצפר) אנחנו מזינים אותם מכות אני זוכר כיתה ז' באו כמה פריקים עשו פוזה עלי ועל חבר שלי בלי לחשוב פעמים באנו עם חברוה של 100 ילדים עם אבנים בלוקים וזינו אותם ואז הם אמרו שהם יפתחו לנו תיק והיה סיבוך והם חתפו מכות בקיצור אני בעד לזיין תמסכן הזה בן :):):):):):) עכשיו סימתי ליראות תסירטון יש לי ילדה בכיתה רוסיה וואלה בכיך היתי מזיין אותה אבל היא גם כזאת למי שסם לב נכון העגיל שלו הוא בתוך התנוח לילדה מהכיתה שלי יש יותר קטן מיזה ככה בסירטון זה ניראה פחות מזעזע במציאות זה מגעיל ומפחיד היא הראתה לי את זה גם בלי העגיל יש שם חור מדלדל מסריח כזה צריך לתפוס אותו ולרצוח אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
לרצוח אותו תגזים עוד יותר, אולי נכלא את כולם וזהו. בנוסף אתה משגל איברי חשיבה, כי הם בחיים לא יבואו ויעשו פוזה על מישו אז מה אתה משגל.. קיצר ת'סתם ערס וזהו, אני אומר לנעול את העץ הזה סתם ימשך 10 עמודים של ריבים מטומטמים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה פשוט בושה לעם תאכלס,אבל אימו זאת רק בעיה אחת, בנוסף יש גם הומואים,קוקסינלים,פדופילים,זאופילים ועוד... לדעתי הדרך היחידה לנצח אותם זה פרופוגנדה נגד אנשים כאלה,לחפור בכול הארוצים בטלויזיה שזה מגעיל,שזה בושה,שזה לא טבעי כשבן רוכב על בן,או כשאבא מזיין את הבת שלו או את הכלב פינצ'ר שלהם וכו'... אבל מה? לסביות זה מצויין !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |