|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בהצלחה איש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תודה לכולם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() בהצלחה אחי גיוס קל!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() איזה שכונהההה
אז ככה: הייתי אמור להיות בטירונות בזיקים וסירבתי פינוי [כי מי ילך לקבל קסאמים בראש??], קיצר התחילו לצעוק עליי להעמיד אותי עם כומתה על הראש תיקים עליי וכו' וכו' כל מפקד שני בא ומתחיל לצעוק עליי שאני אשב בכלא 4 28 יום וכו' וכו', קיצר כמובן זרקתי זין ואמרתי מצידי אני הולך לכלא אבל לזיקים אין מצב. טוב בסופו של דבר הם נכנעו ואמרו לי את הדבר שציפיתי לו "תעלה לאוטובוס לקייטנת 80 ונהנים [מחנה שמונים]" ואז התחילה השכונה האמיתית!!! קודם כל אני ישן בחדר כמו מלך, פשוט תענוג כל שינה בלילה ליגה אש! וקבלו את רשימת הפטורים שלי: [האמת יכלתי להוציא יותר אבל אתם יודעים לא נעים כבר, אולי בהמשך נוציא עוד]. 7 שעות שינה רצופות פטור משמירות בלילה פטור משמירות בעמידה אם אני עומד\הולך 10 דקות מגיעות לי 30 דקות ישיבה פטור מנעליים צבאיות פטור משטיפת כלים קייטנת 80 ונהנים - ליגה!!!!!! ![]() ![]() ![]() יום פצצה חברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
איזה פלוגה אתה ואיך קוראים למ"כיות שלך? ואם תעשה מטבחים תמסור ד"ש לדודו ולארקדי הטבחים אגב האוכל עדיין שואה?
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בנוגע לרופא הרופא בן שארמוטה לא כ"כ משחרר פטורים בקלות, אבל החופ"לת חופשי אחי, וואלה פותחת לך תיק יאללה בחר פטור. אני יכול גם להוציא פטור מריצות ומפקלים אבל וואלה לא נראה לי מתאים. ולא נראה לי שהיו לך יותר פטורים ממני, לא קיים דבר כזה. אני פלוגה ארז, מחלקה 1 ואין לי מושג איך קוראים למכית, אבל היא מכוערת אש. יש לי מ"כית במחלקה אבל של צוות אחר שהיא כוסית אש, שיער אדום כזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אני הייתי פלוגה ד'.... וכן , האוכל בתקופה שלי שם היה זוועת עולם...היית מקבל מזון טוב יותר אם היטלר היה התזונאי שלך.... קיצרנ אני חייב לטוס אני אדבר איתך באייסי כבר,אני מת לשמוע איך עכשיו שם
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קרעת אותי מצחוק עם הפטורים עלק מחנה 80 ונהנים חחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף היה לי גם פתור מעמידה בשמש בין 11:00 ל 17:30 + פתור מהרמת משאות מעל 7 קילו. איזה כיף לך פתור מנעליים תמיד רציתי. אבל הוצאתי פתור מגילוח. אגב על מה אתה מדבר? זיקים זה בית מלון 5 כוכבים. אני עשיתי טירונות בשטח אש 105. שלחו אותנו שבוע למחנה 80 איזה עינוי עברתי שם! היתושים זיינו לי ת'צורה. בלילה הייתי שומר, יש שם עמדות מפחידות, אתה מתצפת לא רואה כלום, יכול לבוא לך קנגרו ערבות להכניס לך אגרופים ולא תראה אותו מגיע. יש שמה מפקדים בעלי דרגות בכירות אז צריך תמיד להקפיד מעל לכל על הופעה סדר ומשמעת. אבל שמח שאתה נהנה. טירונות זה כיף של פעם בחיים תנצל כל רגע לצחוקים.. במיוחד שזה טירונות 02, כל האוטיסטים מכל הארץ מרוכזים ביחד לטירונות אחת. המפקדים רק אוכלים זין מסביב לשעון. וואלה אם אתה שואל אותי מה אתה מעדיף שלוש שנים בתפקיד מ"כ טירונים 02 או לשבת שלוש שנים במוקטעה עם איסמאיל הניה להכין לו קפה כל בוקר, אני בוחר באופציה השניה.
![]() |
![]() |
#11 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שלישי ביום ראשון אני הולך להוציא את פטור משמש, פטור שבמידה ויש לי התקף מיגרנה אז אני נח שעתיים ושמירה עם בן זוג. ליגה. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
יש לך פטור מלשמור ביום\לילה אתה לא ליכול להיות בחוץ כי יש שמש. יש לך התקפי מיגרנות אתה צריך לנוח שעתיים. מה אתה תעשה כול היום? תכין קפה?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הפטור הכי מצחיק בעולם, והמפקדים בכלל אוכלים סרטים ממנו. וואלה אולי עכשיו לא יודע כי חורף יש עננים וכו', אבל שאני עשיתי טירונות והיה לי ת'פטור הזה, היה כל היום שמש, ושהיה שמש הייתי צריך להיות באוהל, וואללה כל היום גירבצתי להנאתי בזמן שאחרים אכלו טירטורים.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גיוס קל שיהיה לך אחי ובהצלחה!!!
![]() |
#15 |
|
![]() בהצלחה.. גיוס קל ושיפשוף נעים
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() בהצלחה אחי
|
![]() |
![]() |
#17 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() דימי!!!
גיוס קל יא תותח! אחרי כל הזמן הזה... אני יהיה גאה לראות אותך נכנס לחנות עם מדים :-) שיהיה רק בהצלחה!!!
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אל תדאג אני אביא גיחה בשבועות הקרובים אל החנות שלך, ראה הוזהרת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() גיוס נעים!
![]() |