|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני עם אלביישן.
ליש לי עודלהוסיף: מה שהכי דפוק זה שהיא לא מבינה מה עובר לגברים בראש, שהוא נמרך עליה היא חושבת שזה בצחוק והכל מה שהיא לא מבינה זה שהוא רק רוצה לגעת בה. לי היה אותו קטע עם חברה שלי, ילדים מהכיתה מתחילים אותה כמו ילדים קטנים אשכרה "למשוך לה בצמות ולברוח" אז זה לא מדאיג אותי, בסה"כ היא לא שמה זין..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שאני עשיתי
תסביר לה תמוח הגברי מזה ידיד בעייני גבר ותתן לה דוגמא עלייך שלמשל החברות הכוסיות שלה הן לא ידידות שלך אתה מכיר אותן וכשאתה צריך משהו מהן אז הן כן חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() Xddddddddddddddd
טוב,להתעלם מהגייז וזהו. אוח,הייתי שמח לדפוק לאחד מהם מכות :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עכשיו אחרי שהרגת במכות את כל הידידים ההומואים שלה תגיד לי האם חשבת על השאלה למה זה מפריע לך? כי אם זה מפריע לך אז אולי החברות שלכם לא מבוססת על אמון.......
כי אם אחרי שדיברת איתה והיא הסבירה את מה שהסבירה ואתה לא מקבל את זה אז הזוגיות היא לא הכי טובה. זה טוב שיש קנאה באהבה אבל עד הגבול שזה גורם לך להיות אלים בצורה כל שהיא. תאמין לה שהיא אוהבת אותך ורק אותך ואם אתה לא מאמין לה ואם אתה רואה בכל אחד איום עליך אז כנראה שזה לא זה ושום מכות לא יעזרו פה. כי בוא נניח שהיא משקרת אז מה תכפה את עצמך עליה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריך לקחת קשה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בגיל הזה נוטים לקיצוניות כמעט בכל דבר. צריך גם לתת נקודת מבט אחרת על הדברים . כי בדכ בני נוער יתנו אחד לשני את אותן עיצות. אז מותר להקשיב גם לדעות אחרות ואז לקבל את ההחלטה ובלי או אולי עם כל קשר .. תראה כמה אלימות יש במועדונים סביב זה שמשהו דיבר/פלירטט עם חברה של מישהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכן נוסעים למסיבות קיבוץ ![]() חח חיוני שיש מבוגר בפורום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם היא נותנת לזה לקרות למרות שדיברת איתה אז אל תהיה איתה זוגיות בנויה קודם כל על אמון. ואם לא קיים שם אמון אז הזוגיות לא בריאה ושום דבר לא יעזור תאמין לי מנסיון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא קשור ליראות בכל אחד איום זה הקטע שזה מפריע לך והיא וגם הם צריכים לכבד את וליתפוס מרחק טיפה לא שיספיקו להיות ידידים אבל שיפסיקו להימרח זה כן
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם היא לא מבינה (וזה מה שקרה לפי מה שהוא סיפר) אז שיחשוב על מה מבוססת החברות הזו ומה אין בה. כי היום זה מפריע לו ומחר דבר אחר.... וסתם שאלה אם זה היה הפוך הייתם רוצים לראות את חברה שלכם הולכת מכות עם בנות שנמרחות עליכם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצלי ערך עליון כבוד מכבד אותי מכבד אותך לא מכבד זה כבר סיפור תמיד אני בא בטוב דבר ראשון אחר כך סיפור אחר זה העקרונות שלי זה לא עניין של עביירנות ולא עניין של כלום אני יש לי עקרונות של כבוד אמון עזרה לזולת וכו אבל יש מקרים ויש מקרים
![]() |
![]() |
#13 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() תזיין להם את האמאמאמא
![]() |
#14 |
|
![]() שום ידידים ושום נעליים,אחד שמתקרב נותן לו מבט של תתקרב אם יש לך ביצים ושולח עליו בולדוגים.
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() take it easy.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() הביטחון העצמי שלך על הפנים אם אם זה מעצבן אותך
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() שטויות ...
אם הוא לא מתעצבן מזה אין לו כבוד עצמי ... תגיד אתה מפגר ? הוא אומר שהם נמרחים עליה עזוב אם זה היה חיבוק שלום שלום משהו כזה חפיף אבל עוד שניה אונסים אותה בבוטקה של השומר ! דחילאק
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
חוק מרפי. יש כאלה שיתעצבנו יש כאלה שלא אכפת להם. מבחינת זה שיעשו מה שבראש שלהם היא חברה שלך לא? אוהב אותך לא? אז זיין מה אתה מתיחס לכל החראה הזה |
|
![]() |