|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כמה זה יוצא בערכים? עריכה: בואנה אחד הדברים הקשים לעיכול חחחחח דפקתי בצד כוס מים לקח לי איזה 20 דקות לשתות אבל חבל"ז! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כוס עמק איתכם....
12 עמודים ואין הודעה אחת על איזה טעם יש לעוף בבלנדר.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה החצי תפוז קשור?
וזה לא מיקסר מה שקנית זה בלנדר מיקסר - זה של הביצים והשמנת
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איכככככככככככסססססססססס
בנאדם לכל גבול יש גבול!!!!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו דווקא לערבב נגיד תפוח אדמה עם עוף בבלנדר יכול להיות לא כ"כ גרוע, כמו מין פירה עם חתיכות בשר בפנים...
אבל עם מים נשמע לי לא משהו...
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
לזה אני קורא הפרעות אכילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שיבולת שועל במיקסר זה עוד סבבה.... חצי סקופ שיבולת שועל וקופסאת קוטג' יוצא אחלה. אבל חזה עוף תפוח אדמה ומלפפונים ?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ..פויה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הרגע אכלתי את הטונה במים השלישית שלי היום... זה כזה יבש ומגעיל כוס אחטק פעם זה היה טעים
אין לי כוח קוטג'\ גבינה בלילה, וגם ת100-150 גרם פחמימות שלי אכלתי היום (חיטוב) אז אי אפשר אפילו למרוח על לחם אותם אז זרמתי על טונה עוד פעם =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בונא אני היחידי שטונה במים זה טעים לו ?!?!?
או קוט'ג 3 אחוז?! :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא כתב סקופ חלבון למעלה מה אתה גזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן בגלל זה שאלתי איך זה יהיה בלי זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חח לשתות חזה עוף? לא נשמע טוב P:
בכל מקרה אני צריך דחוף בלנדר אצלי במטבח, הקודם התקלקל סעמק, אני אקנה אחד טוב מחר. סיקס פאק, מתי תעלה תמונות מהמאסה?(; |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() מישהו מוכן לענות לי... איך נפטרים מהבעיה המעצבנת של לנקות תבלנדר אחרי השימוש?!?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא שוטפים את החרא הזה?x: (מדיח כלים אנערף)
ד"א, יש למישהו המלצה על בלנדר שעושה ת'עבודה חח? תקציב 300 שקל ככה. (חח איזה בקשה הזויה..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ואם אני מצטרף, אישית אני מוכן ל"סבול"(בחיטוב לפחות) לתקופה מסוימת עם האוכל, להגביל את עצמי ולתת את כל מה שיש לי באימונים כדי להגיע לתוצאה הסופית.
כששומרים על מה שיש, או אפילו אם במסה אין בעיה עם צ'יט פעם בשבוע, אני לא אשים זין וכן אני אלך ואשב עם חברים על פיצה או אתפוס לי לילה צלול עם אלכוהול. יש את אלה, שאובססיבים ואני מבין אותם לחלוטין - מקפידים על התזונה, לא מוכנים לפספס ארוחה ונותנים את מה שיש באימונים, אבל יש מטרה - והולכים עד הסוף עם המטרה הזאת. זה נהפך להיות חלק מאורח החיים, והאמת זה לגיטימי לגמרי.. אפשר להתפרק פה ושם אבל לא יותר מדי. עם השנים הבאדיבילדינג קצת ירד לאנשים, כי מתבגרים ולא תמיד יש זמן לזה אז מנסים לאכול כמה נכון שאפשר וללכת לאימון פה ושם. בגלל זה הרבה אנשים עם פוטנציאל עצום לא לוקחים כמה צעדים קדימה את האימונים שלהם ואת התזונה שלהם, כי זאת החלטה שלהם.. מי שהולך צעד קדימה עם BB - חייב לעשות את המקסימום, זה בראש כבר, פסיכולוגי. אלכוהול, לאכול במבה, לדפוק גלידה, לשבת על פיצה... כל הדברים האלו יכול להיות שהם פינוקים במקום מסוים, אבל אפשר לחיות בלעדיהם ולאכול דברים אחרים.. לבסוף עם התוצאה הסופית, אתה אומר "וואלה, סחטיין עשיתי את זה" ובא לך לזיין את עצמך. ובואו נסכם את זה במשפט אחד: המטרה מקדשת את האמצעים. |
![]() |
![]() |