|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אלון יא מגעיל D:
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה אחרת
לא נמאס לכם לבלוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לשם הסרת הספק אני יענה לך. את הגוף שלך אי אפשר להשוות לשום דבר אחר, מכיון שהוא באמת שלך. אם יש לך מכונית לדוגמא, מדהימה ששווה מליונים, היא אולי בבעלותך אבל היא לא באמת שלך, אם אתה מבין למה אני מתכוון. הגוף שלך, הוא שלך! זה אתה! ואף אחד לא יכול לקחת לך אותו. אולי זה רק החיצוניות שלך, אבל זה קשור אליך באופן ישיר מאוד ובלתי נפרד, עד שתמות, אז למה לא לשפר אותו..? אני אישית ממש לא מתאמן בכדי להרשים בנות, או לקבל בטחון עצמי, או יותר נכון לומר שאלו לא הסיבות העיקריות שעבורם אני עושה את מה שאני עושה, הסיבה הראשונה היא שאני עושה את זה בשבילי, ורק אחר כך מגיעים הבונוסים הנוספים, שאתה בעצם מציג אותם באור שלילי.. מה רע בלחזק קצת את האגו שלך, או להרשים כמה בנות, ואחרי זה לקרוע כוס יום ולילה כי יש לך גוף חטוב ויפה..? עכשיו חלאס לחפור, (כן אני גם חופר ואני בכלל מתחרט על זה שפתחתי את הפוסט הזה) כניראה פשוט שפיתוח גוף לא חושב לך מספיק, ובגלל זה אתה לא יודע להעריך את מה שנעשה על ידי אחרים. ציטוט:
אני אישית, לא סובל לרגע, זה כמו שאתה בונה לעצמך בית על העץ, אתה נהנה מהתהליך או לא? אני אישית כן, עכשיו תפנים ת'משפט הבא: כשאתה אוהב משהו, אתה גם תעשה הכל באהבה כדי להשיג או להתמקד באותו דבר, וכל דבר שהוא "סבל" יהפוך לתענוג אם הוא אמצעי שמקדש את המטרה שאליה אתה נמצא/רוצה להגיע.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ארסן אני לא נוגד את מה שאתה אומר, יש דברים נכונים, אבל שאלה אליך למה לעזאזל אתה עושה If? זה כיף? אתה אוהב את זה? למה אתה מתאמן?
כנ"ל.
![]() |
#5 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() הוא לא שאל למה אתם מתאמנים, הוא שאל למה אתם עושים חיטוב, בגלל שזה סבל
דבר שני, מה רע ב If, במקום להכין 489461564 ארוחות, מכינים 3
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד, סיקס - כמה וואט הבלנדר שקנית?
זה רק אני או שיש שם גם מעבד מזון? (קנית משולב?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה.
תגידו, באמת אבל... וסליחה על הבורות איזה שימוש אמיתי אפשר לעשות עם הבלנדר?(אין מעבד מזון, רק בלנדר.. ואם אני רוצה מיצים יש לי מסחטת מיצים 400w אז זה בסדר P ![]() זה יכול לעזור עם האוכל או משהו? נגיד לטחון את האבוקדו.. זה בבלנדר או במעבד מזון? יש אצלי במטבח בלנדר 350w.. |
![]() |
![]() |