|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יפה טרקס אני רואה גדלת הרבה במאסה מפעם שעברה יד 36 לגיל 14 זה מעולה, אני זוכר שפעם שעברה היית 32-33, כל הכבוד אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה כול הכבוד!
באמת נראה טוב לגיל שלך!
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() גדלת מאוד מאז הפעם האחרונה שהעלת פה תמונות כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תודה לכולם באמת נותן מוטיבציה
מה שמצדיק את המשקל זה הרגליים הגוף העליון מפגר אחריהם ואני בכלל לא עובד עם מכונות חוץ מפשיטה ואני לא עושה דדליפט רק 1223425 סטים של סקוואט וגם לאנצ' הכתפיים פשוט בבעיה ענקית בגלל הציוד הדל במכון והחוסר גיוון בדאמבלים עריכה: אה ושכחתי התמונה באווטר של הגב ממזמן אני עוד מעט יחליף אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכובד איש!!! ממש! בן 14 אם כאלה נתונים לדעתי אם תמשיך ותיקח תספורט ברצינות אתה אחד המבטיחים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פשש כל הכבוד ממש גדלת, פעם היית ממש שחיף, יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יכולת להביא תמונות יותר גדולות ? כאילו זה ממש קטן בקושי רואים משהו.. בפעם הבאה שאתה מעלה תמונות, תדאג להקטין אותם שהיה נוח לאחרים גם לצפות בהם...
מעבר לכך,יש לך יד מאוד יפה, תעלה עוד תמונות של הגב,פרונט וכו'.. בהצלחה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() פששש אחלה ידיים ...!!בן 14 מי היה מאמין..
תראה אותך ותראה את מה שאני הייתץי בגיל 14 ^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
ביום שישי אני יצלם תמונות גב ושאר הגוף ואני יבקש מאיזה מנהל שיערוך ויוסיף לפה חבל לפתוח עוד פוסט ותפסיקו לריב פה קיבינימט!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() אני במקומך מפסיק ישר להתאמן,חכה שתגדל תצטער שהתחלת להתאמן בגיל כזה.
היד נראת אחלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני התחלתי גם בגיל 14 ואני מודה על זה לאלוהים כל שניה..שינה לי ת'חיים סבבה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מטעה הרבה אנשים עם הגישה שלך, וממשיך את עידן המיתוסים המעפנים שמשקולות פוגות בגדילה וכו'. יש כבר מחקרים שמוכחים שמשוקולת מסייעות בגדילה, ולא להפך ורק תורמות להתפחות הגוף,העצם וכו'.. אז מי אתה שתבוא ותסתור מחקרים של רופאים ?.. תעשה טובה אחי, אל תדבר יותר שטוית.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ואחי חשבתי תיותר גדול לגיל שלך זה פצצה למרות שהכתף מפגרת. מאיזה גיל התחלתה להיתאמן הכי טוב להתחיל מהגיל הזה כל אחד אומר לעצמו איך ההיתי ניראה אם ההיתי מתחיל בגיל הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() שמע ניראה טוב יחסית לגיל באמת,
אבל הנתונים לא מסתדרים לי 72 קילו על 171 גובה על 10% שומן אתה אמור להיות הרבה יותר גדול. בהצלחה.
![]() |
#17 |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() Itaiprz שמור על הפה ש'ך יא שחיף.
ועלק מיתוסים,כולה אמרתי שאם לא מתאמנים טוב הגדילה יכולה להעצר,ואני אומר לך מניסיון שאצלי כמה מהמכון קרה להם... מה אתה חושב שבגלל שאתה אומר ''שיש מחקרים שהראו כך וכך...'' אז אני יגיד לך ''טוב סליחה'' כמו איזה ילד כאפות?!? את זה כבר שמעתי,קראתי,ראיתי,הפנמתי,קלטתי,הבנתי..... אבל זה עדיין יכול לקרות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
2 מהחברים שלי תפסו גובה כשהם היתאמנו בחדר כושר(גם אני גבהית כמובן..)...נתנו קפיצה אחושלינג... אבל כנראה זה דילג עלינו נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ושחיף תאומר לי???י עד שאתה לא שם תמונות אין לך זכות לדבר אלי!!!!(אל תגיב אלי עד שאין לך תמונה) כי ככול הניראה שחיף רצח ואם אתה אומר לי שחיף תיראה עוד פעם תתמונה שיש לי בפרופיל אולי אני לא אחד הענקים בפורום אני אני לא שחיף ולא קרוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל הרמתה דמבל פעם בחיים שלך יא מסכן?סע סע מפה חזרה לפורום שלך ותישב שם בשקט ותפסיק לעשות פה פלאברות למה כולם פה שמים על ההודעות שלך ועליך זין! אתה אפס אתה לוזר! אתה שחיף אתה לעולם לעולם!!!לא תגיע "לגוף המטרה שלך" פחחח כי אין לך מושג בשיט ומעל הכל אתה מתנשא פה מעל אנשים שיכולים לעשות לך בית ספר אז יאלה דחוף דילדו לתחת ומוצץ לפה ועוף מפה ![]() נ.ב עלק ניסיון שלך או אצלך חחחחחחחחחח למה איזה ניסיון יש לך יא מסכן?תעבור את היקף יד 40 ואז תדבר חחח שונא שונא ספגטים אתם מעצבנים אותי!!! |
|
![]() |
![]() |