|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואי אחי עד שנגמלתי אתה מזקיר לי את זה, זה כמו סם אתה תמיד תחזור לזה מתישהו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח יש לי חברים שהיו משחקים בזה זה אשקרה התנתקות מהעולם!
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1.6 הייתי אחד השפיצים בזמנו
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() fnx\fenix
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Intensity |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() חחחחח איך אפשר לישכוח דברים כאלה חחח...
מה איתי? אחיי שסרנו את הקלאן המשכתי ככה איזה שנתיים שלוש, ואז פרשתי למה נישרף לי המחשב, עם הכרטיס מסך. והבאתי משהו מעפן זמני עם כרטיס מסך מובנה ואין לי RAM 1 אפילו במחשב... אז אין לי בררה, אני לא משחק. אבל אני מיתכוון להביא איזה מחשב עוד מעט ואני חוזר בכיף. יש לי כבר כמה חברים שרוצים ליפתוח איתי קלאן, חבר'ה מ ה Pro וגם ערוץ עם Q אז לאט לאט ניראה מה ילך אחי!!! וכן אני זוכר את הקלאן עם אייל. אייל היה כמו אח שלי כול היום בונט ביחד (חבר וירטואלי חחח). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() מה אני קשור ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני זוכר אותך טוב מאוד ועוד כול הכבוד יש לך כבוד בסיאס הייתה דווקא שחקן טוב. אבל גם בסיאס וגם עכשיו תמיד הייתי רב איתך בסיאס היינו רבים בונט של #Humus וגם פה באיזה כמה פוסטים (לא בטוח שאתה זוכר אותי ביכלל). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בטעות
איזה אחי אני בחיים לא יחזור לזה רציני סתם פעם ב שאני אצל חברים ככה תור או שתיים .. אין זה הדבר הכי ממכר שיש .. וגם עכשיו אין לי זמן לזה בכללל .. ועל איזה קלאטן אתה מדבר Nrg ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() חחחחחח
כמה מכורים חחחחחחחחח דוגרי זה עצוב ...... תחשבו כל הזמן הזה ששיחקתם סיאס יכולתם לעשות דברים אחרים .. אם היה לי שקל על כל דקה ששחקתי הייתי משתין על ביל גייטס נירלי היחיד שהרוויח משהו מהסיםור הזה זה קורן אבל גם לא שווה ... חח אני זוכר שקראתי ב Unit101 שאתה פורש ... Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכן קורן אז בזמנו היה אחד השחקנים. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה ה :Hell OF Fame Whorenett Mushpwnz daM DeadKiller lighter vGs anoN Phill Zenith axl zoladoom underoth imm(r0x) Metakid Nightworx Bullseye axiom slateR ZetuZ etnies skywave gostavo xytek skydiv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() זה מה שנשאר מהתקופה ששיחקתי... חיפשתי קורן FENIX בגוגל
http://www.unit101.co.il/modules.php...print&sid=1203 http://unit101.co.il/modules.php?nam...ticle&sid=1150 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() מה זה משנה בכלל :| סיאס היה ונגמר ברגע שהתגייסתי... כבר המון זמן שאני לא משחק בכמעט בכלום חוץ מpes עם חברים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() פייי איזה שמות ישנים חחחחח^^^ אוסקר איזה ישן זה יאללה מסור לו ד"ש :):):):)
|
![]() |
![]() |