|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא יודע שהוא בחיים לא יכול להגיע לשמינית מהחיטוב הזה ובטח הוא איזה שחיפי שלא מצליח לעלות במסה אם כרס קטנה למטה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש תוכנה בימינו שנקראת פוטושופ... כבר הראתי למה היא מסוגלת...
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני ראיתי את הבן אדם הזה בעניים שלי אתמול!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמין לי אין לי מה לקנאות בו
פשוט נראה לי קצת לא אמין אבל אם אתה אומר שראיתה אותו אז בטח אתה לא אומר סתם... יש עוד כמה תמונות של אנשים אחרים בלפני ואחרי שהם נראות לי קצת כמו פוטושופ
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב לכל אלו ששפטו לאחרונה את אליאב קרייזלר על זה שהוא ערך תמונות בפוטושופ...אליאב לא יודע בכלל להפעיל פוטושופ הגב שלו במצב מצוין והוא לא ערך שום דבר...שיחיו הקנאים ויסבלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() לא, סתם כל הפצעים על החזה גורמים לי לחשוד .
אה ונמרוד תרגע עם הסטרואידים בחתימה שלך
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
האקנה נראית מחשידה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() (סתם כפרה עלייךך ![]() ציטוט:
אם כל גנטיקה בעולם להגיע למה שהבחור הזה ( 8-10 אחוז שומן ) הגיע אפשר בלי חומרים בתקופת זמן שלקח לו. אתה כזה קטנוני באמא שלי..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() גילי שולט!
הוא מוכיח את זה כל פעם מחדש. מספר אחד ללא מתחרים. אז...שלא יעבדו עליכם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
----------------------------------------- קשה לאנשים לפרגן, אם זה לגיל או ללקוחות... כל הכבוד, מהפך רציני... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואני בכלל הגבתי כי אתה אמרת "גג אפדרין או קלן". אני בכלל לא מבין למה אתה מתנסח ככה בהודעות שלך לגבי חומרים אסורים (לא רק ממריצים אלא גם סטרואידים). אתה הרי לא ניסית אף אחד מהם, למה אתה מדבר ככה?
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ידוע שבחיטוב לא לתחרות אלה לאחוזים השפויים יותר כמו מה שאנחנו רואים עלינו ובאתר ההבדל אם משתמשים בחומרים הכי 'כבדים' ולא חוקיים שיש בתחום (אפדרין, קלן) או לא משתמשים ההבדל לא כזה גדול... זה ממש לא כמו בן אדם שבסייקל של טוסטסטרון נגיד במסה נגד בן אדם שלא בסייקל, שפה ההבדל הוא של מאוד אחוזים אני משער. בחיטוב ההבדלים הם 5 אחוז לפה או לשם וזה לא משהו כזה קריטי. גם התופעות לוואי של החומרים האלו לא רצינית והשיקום היחיד מסייקל של חומרים כאלו זה לשתות הרבה מים, אין pct ועניינים כאלו. אני לא ניסיתי וגם אין לי ידע רב זה לא מעניין אותי חומרים אסורים אני פשוט יודע עובדות בסיסיות כי אני מתעניין בתחום (bb).
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם בחיטוב אפשר להשתמש בסטרואידים על מנת למזער איבוד LBM. אלו לא החומרים הכי כבדים שיש בתחום. אני לא בטוח שההבדל הוא ב5% לפה ולשם, כי שליטה על רעב זה דבר מאוד מאוד חשוב בחיטוב, וגם היכולת להתאמן כמו שצריך למרות שאתה עייף, רעב, וחלש. והיכולת לעשות הרבה יותר אירובי ולא להתאמץ מזה. אלו בכלל לא דברים זניחים. יש גם את העניין של השמירה על הLBM שאני בטוח שזה יותר הבדל ב5% לפה ולשם. לא שאני אומר שיש משהו פסול בשימוש בחומרים אסורים, זה עניינו של כל אחד ואנשים צריכים לפרגן לשינוי ולא לדרך שמישהו הגיע אליו.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() מהפך מעולה, בקשר לזקן, תוך 4 ימים אני מגדל זקן יותר עבות מזה, אז כאילו לא ממש צריך להתייחס לקטע הזה, בקשר לפנים, הבחור איבד מלא שומן מן הסתם הוא יראה יותר טוב ויותר בוגר היה לו הרבה שומן תינוקות בפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה כל הכבוד לבחור הזה! כאלה דברים צריכים לפרסם! העודף משקל יכול להרוג וזו בעיה חמורה בדיוק כמו עישון סיגריות!
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מדהים אפשר להגיד שאם הגוף השני הוא היה מזיין הרבה פחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שינו מדהים ומעורר השראה עם הוא בלי חומרים כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חזק ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס בקטע של חומרים נמרוד, אל תדבר כי לא משנה כמה אתה קורא באינטרנט ושומע מאנשים, לא ניסית. אין תחליף לניסיון, חבל שאתה זורק רעיונות לאוויר בלי בסיס.
|
![]() |
![]() |