|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך.. בול טרייר הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הבולדוג האנגלי יפה גם די גדול
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי.. =/ אני עוד מחכה שהכלב שלי יעבוד לעולם הבא.. (כלב רחוב קטן ומסריח ככה שאפילו ללטף אותו אי אפשר) =]
אחרי זה אני מביא.. זה לא אמור להיות בעיה אחי.. יש במזכרת בתיה איפה שאני גר איזה אחד שיש לו זכר ונקבה. אז ביום שאני ירצה לקנות אני ילך יבקש מימנו מידע. אין אבל זה פשוט כלב חלום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() איתי אם אני לא טועה אחי זה סוג של אמסטף..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה אחי, סטף אנגלי אני חולה על הכלב הזה זה הכלב שאני הכי אוהב הוא גם לא כמו כל הכלבי שמירה המניאקים הוא כלב גבר כזה (נכון תלוי מי מגדל אותו ואיך אבל הוא מאוד חברותי) כלב טוב חבר נאמן חברותי מאוד ולא כמו רוטביילר ששומר רק על הטריטוריה שלו הסטפים אנגליים אתה מלטף אותו 2 דקות והוא רואה מישהו מרביץ לך הוא יתנפל עליו...
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |