|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי אני הייתי במקומך הייתי מזה מתעצבן הייתי פותח 10 פוסטים ובכולם כותב שהוא הומו אבל כנראה שבאמת עובר עלייך יום טוב מישהו מוכר או סתם אחד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() בכל אופן אני באמת רוצה לתת לו עוד הזדמנות, אולי זה יגרום לו להבין את הטעות שהוא עשה. אני בן אדם הוגן אני לא מחפש נקמות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או סיקס פק או סוזוקיrgsx:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי יש כבוד וערכים לילה טוב אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() אנשים עם אופקים צרים - לא מעניין אותם שום דבר. נגיד ויש נושא - קרבות המפנה במלחמת העולם ה - 2. אותי זה מעניין עד כדי טירוף, בעוד שאיזה בליין פרימיטיבי מצוי ישם זין על זה ועל כל שאר הנושאים שקשורים לזה.
עוד משהו, מצורת ההתבטאות של אדון "איבר מין קצר", כמו "דוכס משנות ה - 20, את מי זה מעניין?" מראה הכל - בן אדם שלא רואה, לא יודע ולא רוצה לדעת מה קורה ברדיוס של יותר מדקה סביב הזמן שהוא חי בו, ועובדות היסטוריות בשבילו זה משהו בשביל "חננות". ובכן, זה ממש לא!!!
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני מקווה... אנטון אני מצטער שלא חשבתי כמוך שהייתי צעיר יותר,אולי עד היום הייתי כבר עם איזה תואר דוקטור ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לעומרי....אותי זה עיניין וכל מי שלא מעניין אותו מוזמן ללחוץ למעלה בעמוד על "הקודם" ולצאת.. לזין קטן....תתבגר!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן מה שרשמת למעלה זה הסיבה שהתחלתי להתעניין בהיסטוריה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() אגב, היום לארס אולריך ממטאליקה חוגג 43!
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() אני דווקא גרוע מאוד בלזכור מספרים, זה כולל תאריכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אוהב שרירים מחשבים מכניות והכי חשוב לזיין בנות
עוסק ב:: משפר מכוניות ומחשבים מתאמן ואוהב בנות
|
![]() ![]() אוי בעצם השם שלי זה ולד בלי ה א ![]()
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() הינה עוד דבר יתרוני וחיובי בפוסט הזה
![]() נזכרתי בסרט ענקקקקקקקק שראיתי לא ממיזמן על "הרוזן דרקולה" (הסיפור האמיתי על הרוזן הרומני שלחם בטורקים או בפרסים) סרט קצת ישן אבל ענקקקקקקקקק אחד היפים!! מישהו פה ראה אותו? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() איזה סרט עם קיאנו ריבס, אנטוני הופקינס ווינונה ריידר?
זה? http://www.imdb.com/title/tt0103874/ אם כן , סרט ענק!!!!! ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים! ודרך אגב זה טורקים לא פרסים ![]() תתחבר רגע למסנגר אני צריך אותך בקשר למשהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי ת'פוסט עומרי
לדעתי אם מישהו יקנה אותה ויפתח אותה בתור מוזיאון הוא ירוויח הרבה כסף אה והמשתמש הכפול הזה לך תישן על האף ימשועמם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סלים שיידי, הכותל לא סתם קיר, יש שם אקוסטיקה שחבל על הזמן
![]() |
![]() |
![]() |