|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() למה מגוחך? זאת עוד סידרה שכילדים בשנות ה-80 גדלנו עליה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() לא לגמרי מגוחך אבל אין פרק שאין בו את הקטע הזה של האיש המתהפך שמצולם מלמטה ואת המכונית המתהפכת מהצד (אתה בטח יודע על מה אני מדבר). כל הסדרה לא היה אף לא מקרה מוות אחד.
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל היה לי מאוד נחמד לראות את צוות לעניין ובעיקר אהבתי את הכושי MR-T . עדיין היו משדרים את זה ב-HOT לפני לא הרבה זמן והייתי רואה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() אין כמו בבוספוג!
אין זה הסדרה המצויירת |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמה שזה נשמע ילדותי יש שם אנימציות שיכולות להרוג אותך מצחוק ושלא נדבר על היציאות הדפוקות שיש שם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
כמעט כל הפרקים ראיתי חח היציאות שם זה באמת משהו..וזה גם קול מצחיק.. בקיצורר..אין כמו ספונגבוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() אני זוכר כשעליתי לארץ הייתי לומד עברית מארתור!
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() מה עם ביוויס ובאטהד?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני מת על הסדרה הזאת מקגיוור שהייתי קטן שידרו אותה ב Axn וגם את צוות לעניין למרות שלא ממש עקבתי אחרי צוות לעניין אבל היה שידור חוזר של כל הסדרה לפני איזה שנה בערך וראיתי כמעט את כל הפרקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() איןןן מקגיוור סדרה חזקה רצחחח איזה נוסטליגהה,,, כל כך אהבתי אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פשש גם אני גדלתי על זה!
ניגרי, אני אוהב תסיפורים שלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הילדות, תלוי איפה. במושבים ואזורים כפריים כולם בחוץ רוב היום, אמנם הגיע האינטרנט אבל הוא לא כובל את הילדים לבית. אני גדלתי בירושלים באיזור שופע נופים, וכל היום הייתי בחוץ מתעסק בשטויות.
מקגיוור פשוט ענק, אין על האלתורים שלו. בקשר לa Team, תמיד Ba הסתובב עם שרשרים וגורמטים, אבל ראיתי אותו בטלוויזיה לפני חודש, הוא הפסיק ללכת עם זהב והוא פשוט נראה ערום חח. |
![]() |
![]() |