|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד.
בהחלט שיפור ריצני, אהבתי מיוחד את הידיים.. כל הכבוד! בהצלחה!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ב 82 גדי, הל, ניגרי, קולינה, מהפורום של סטס ואולי גם בוכניק תהיה קטגוריה מאוד מאוד איכותית בלעט.
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() חח אהבת את התמונות של הנחשים באמות ובידיים...
החזרתי לך מייל אחי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה עיניינים יואב זה נכון שרצית להיתחרות השנה יש שמועות כאלה הגעת כבר לאחוז שומן חד ספרתי?
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבא שפותח על גדי (טרוני), עף על באן.
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תותח אחי
גם הצלם נראה מוכשר שם כל הכבוד לצלם אולי תצלם גם אותי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: יהודה בן נעים
עוסק ב:: מפתח גוף ודוגמן
|
![]() חחח יפה אחי כול הכבוד גדי שיהיה בהצלחה אחיץ
מקווה שניפגש שם בתחרות יפה מאוד אחי תמיד יש אנשים טוביפ פה ויש גם את אלו שמקנאים אחי אני בטוח ששמת תמונות להטעות את האוייב :):):):) כול הכבוד אחי ![]() אגב לאיזה איגוד אתה תילך?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני לא עדי למרות שיש לי הערכה גדולה לאהבה של הבחור הזה לספורט ולהשקעה שלו תפסיקו לנחש לא תגיעו ולא מעניין גם מי אני
![]() |
#13 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אבא? O:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() סתם אחי, מה יש לך להסתיר, אתה נשמע אחד רציני שמשוגע על הספורט, כול הודעה שטותית שאתה רואה אתה ישר מגיב עליה בתקיפה ... אתה מעדיף להישאר סודי ולא לעלות תמונות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
די להתעצבן ,לקחת בצדק מר דרום,הנצחון הגיע לך ![]() אחח אזה בטן נערך לאחרונה על ידי monster, 24-07-08 בשעה 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא שווה את ציפורן רגלו של גדי אורן בלי קשר למר דרום או לא בגיל שלו אתה תיהיה סבא עים כרס וכפכפים בעצם כניראה גם בגיל שלך עים הגישה הזאת
גדי אורן הוא ספורטאי מדהים אין לך זכות לדבר עליו ביכלל
![]() |
#17 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: יהודה בן נעים
עוסק ב:: מפתח גוף ודוגמן
|
![]() גדי אורן כול הכבוד לו שגם בגיל כזה עוד ממשיך להיתחרות חברים..
הוא ניראה מצוין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה הוא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() נחמד לא יותר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא רק גדי צריך ליהיות נוהל שמי שיוצא על כול מיתחרה רציני יקבל באן ויעוף מיפה לכול הרוחות זה בסדר לתת ביקורת אף אחד לא חסים אבל עים זה לא עיניני לא צריך ליהיות אזהרות ביכלל אלא להעיף לכול החיים ואולי ככה המיתחריפ ירצו ליכתוב פה