|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עזוב לא משנה, כל אחד בתפקיד גם אם זה יהודי או גם אם זה ערבי היה עושה את זה. הוצאה להורג? וואלה ואני אומר לך דוגרי ובכנות, זה העונש הכי מרתיע שיכול להיות - כי אז המחבל יחשוב פעמיים אם לסכן גם את המשפחה שלו ולקחת אותם איתו לעולם הבא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
את מס' הערבים בצה"ל אפשר לספור על יד אחת. איפה כתוב שמי שחיסל אותו ערבי?
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא:.......
אגב, זה לא היה ערבי אלא מתנחל או משהו כזה... קוראים לו "יקי עשהאל" ולאשתו קוראים צופית והוא מורה לתנ"ך ציטוט:
אל תתנו להם טרקטורים!!!
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס נערך לאחרונה על ידי Bullet, 22-07-08 בשעה 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אל תתנו להם חומוס!!
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא ראיתי את ההודעה של הבחור ההוא..
זה שחיסל את המחבל הוא או בדואי או דרוזי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להביא להם דרקטור, צריך להביא להם בולבול אחד גדול לתוך הפנים. אזרחות מביאים להם? ירייה לראש צריך להביא להם. וזה שהרג את המחבל הוא קצין מג"בניק והוא דרוזי, המשפחה שלו ידועה מאוד בצה"ל, הם ישראלים כמונו אם לא יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עשו לעצמכם טובה, וקראו את החתימה החדשה של ארבל.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מלכתחילה היו צריכים להרוס לו את הבית ואז הם היו לומדים לקח ולא מבצעים עוד פיגוע כזה, אבל יש לנו ממשלה מפגרת, אמא של אולמרט הצולעת!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ודבר נוסף, יש לך את העוז מצח והחוצפה להציע לגרש את הערבים שמגנים על התחת שלך? (כן, קסם! יש ערבים ישראלים שמשרתים בצה"ל ובקרבי(אומנם אחוז לא גבוה כי מה לעשות שאין שירות חובה), אתה מעדיף משתמטים מסריחים? כי אני לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, זאת דעתך ודעתך שגויה, אתה עוד תשנה אותה ואם לא אז שאלוהים יהיה איתך.
אני מקווה שיצא לך לשרת בצה"ל עם כמה ערבים, שהם אחים שלך לנשק ותראה שדעתך תשתנה ב180 מעלות. סמוך עליי. שיהיה לך יום טוב, ושום דבר לא אישי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הפלסטינים בעזה לעולם לא יצליחו להקים מדינה בעשרות שנים הקרובות מהסיבה הפשוטה שהם אטומים ומקשיבים רק לקיצוניים שביניהם. (שאומרים שזה או ישראל או כלום)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי צריך להכיר בהם (בעזה ) כמדינה .. ובכל קסאם או אבן שהם זורקים יש לראות כתקיפתשטח ריבוני והגיב בחריפות- ירי נגדי של ארטילריה גם אם זה על אזרחים ... לא לחפש את המבצעים..
![]() |
#14 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() טוב טחנו את הוויכוח הפוליטי הזה...
כל יום נפתח שרשיר ומתחילים להתווכח שמאל ימין ... שיסגרו את הנושא הזה טחון כבר ולא במקום לא מוביל לשום דבר השיחה הזו
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי אני לא יכול לשנות את דעתך, חבל שאתה חושב ככה אני בטוח ב100% שאתה טועה.
ודרך אגב, אתה מכיר למשל ערבים נוצרים? אני בטוח שהם לא היו שמחים שיש פיגוע(לפחות רובם), בטוח במאתיים אחוז. מי שמשרת בצה"ל(הערבים שמשרתים) שמחים שיש פיגוע? בוא תגיד לי אתה... תאמין לי, שאני הבנאדם האחרון שאתה יכול לקרוא לו תמים.. תאמין לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
די אחי אתה מתווכח לשווא ... שווה לך לאכול עצבים על שטויות ... רד מזה אתה יודע כמוני , שאין מה לעשות .. ![]() נסגור את השיחה הטחונה הזו כבר...
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח על יד אחת, לא יודע איפה אתה חי.
אפילו שיש להם פטור, יש כאלה שמתגייסים, ולא אי אפשר לספור אותם על יד אחת.. תתן כבוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מצטער, לא נותן כבוד לגיס 5.
אתה אמרת שיש המון ערבים מתנדבים לצבא? תן הוכחות.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() איזה הוכחות אתה רוצה? לך לרמטכ"ל אם בא לך. אני אישית מכיר כמה ערבים שהתגייסו לצבא, קרביים, חלקם קצינים. (ולא, אל תתחכם, הם לא היחידים)
זה לא שיש המון, אלה שמתגייסים הם כמובן מיעוט לעומת כלל האוכלוסיה.. אבל עדיין יש מתגייסים, ולהגיד שצריך לגרש אותם או להשמיד אותם זה בעיניי חוסר כבוד מוחלט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ערבים בצבא... ועוד קצינים הממ? מה אתה שח!
אני לא אומר שאין ערבים בצבא חד משמעית, סבבה? אבל זה מיעוט כל כך קטן (אני לא חושב אפילו שיש יותר מעשרים כאלה) שזה זניח לחלוטין. הם בעצם הסהרורים והחריגים מהעדה שלהם.
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס נערך לאחרונה על ידי Bullet, 22-07-08 בשעה 21:39. |
![]() |
![]() |